Maçtaki yorumsuz foto..satılık hakem..

Bilmiyorum da biz gol yediğimiz de neden sarılmadı..allahtan çabuk toparlandıkta gol attık..yoksa hakemin hırvatlara verdiği şansın haddi hesabı yok..neyse doldurmayalım şimdi başlığı :goz: :goz:

χ∂αηтє23χ;3076929' Alıntı:
ya ne alakası var ki

sempatik hakem

içiniz ne kadar fesat ya

maçı izlemedin herhalde 2 sarı kart verdi haksız yere almanya maçına 2 oyuncumuz cezalı ve hırvatlar aynı sertlikteki faulleri yapmış olmalarına rağmen hiç kart yok içimiz fesat diil yani hakem .bne:mad::mad:

ya ne alakası var ki

sempatik hakem

içiniz ne kadar fesat ya

hakem kalkıp centılmence tesellı etmiş.hakemı kutluyorum.bırı karsında aglıyor ve bunun karsısında bır sey yapmadan duruyorsan senın vıjdanın yok demektır...ben olsam bende aynen hakem gıbı davranırdım...eger o karede tessellı verılen bız olsaydık ne baslık atıcaktınız HAKEMI SATIN ALDIK GENEDE TURU GECEMEDIKMI ???bıraz elınızı vıjdanınıza koyup oyle konusun sonrada ınsanlık öldü diyoruz.insanlık yapana nasıl davrandığımızı unutmayın ????
saygılarımla...:vur:vur:vur:vur

maçı izlemedin herhalde 2 sarı kart verdi haksız yere almanya maçına 2 oyuncumuz cezalı ve hırvatlar aynı sertlikteki faulleri yapmış olmalarına rağmen hiç kart yok içimiz fesat diil yani hakem .bne:mad::mad:

ya kardeşim bak

benim tek tepkim fotoya

biz yenilsek bizi teselli ederdi

sarı kartlarda suçlu ona bi şey dediğim yok !!!!!!!!

Maçın skoru herşeyi gösterdi onlara annesi de hırvat nasıl olsa normal

yha orda kazım ayakkabısız mı :saskin ben macı radyodan dinledim izmirden dönüordum :saskin

ayrıca mac biteli 5 saniye geçti ama hakem hala devam ettirdi ve de gol oldu bence hakem lehimize karar verdi ...

Bizi cok güzel bitirdi Hakem.
Arda&Tuncay

rüştü sanki sarılmadı bütün hırvatlara
bizimkide futbol muydu
sen çok yaşa semih

ya ne alakası var ki

sempatik hakem

içiniz ne kadar fesat ya
Evet sempatik!!!
O kadar ki sevgimden sığdırasım geldi 2 saat boyunca

14ildac.jpg

2mmba10.jpg

χ∂αηтє23χ aksam sen macı günes gözlüğüylemi izledin

tek bir şey sötleyeyim tuncaya çıkan sarı kart dışında hakem çok iyi maç yönetti. ve inanki aynı durumda türkiye olsaydı yine bir türk oyuncuyu teselli ederdi. sempatik bir hakem. lütfen biraz adil olun.

BENİM TEK SÖZÜM WAR ARKADAŞLAR '' SLAVENBİLİP OLDU KIZARMIŞ Bİ PİLİÇ '' başka bişi demiopm

Tek bir resimle ancak bu kadar güzel anlatılabilir.
14ildac.jpg

fanatik oLmayın arkLar,yeniLeni teseLLi etmek (maç sonu) normaL bir insan davranışıdır.. Bunu bizim futboLcuLarımız da yapar,hakemLer de.. Büyütmeyin..

Geri