Mail Hacking Nasil Yapılıyor ??

öncelikle tşk ederim kardeş büyük bir çalışma yapıyorsun ama sana online ulaşmam gerek hellboy sana nasıl online ulaşabileceğimi bildirirsen sevinirim danışmam gereken özel bir konu var şimdiden tşk ederim çalışmalarında başarılar dilerim...

adoado' Alıntı:
öncelikle tşk ederim kardeş büyük bir çalışma yapıyorsun ama sana online ulaşmam gerek hellboy sana nasıl online ulaşabileceğimi bildirirsen sevinirim danışmam gereken özel bir konu var şimdiden tşk ederim çalışmalarında başarılar dilerim...
profilimde messenger adresim bulunmaktadır.

ancak soru ve sorunlar için lütfen forumu kullanın.

hocam paylaşımların süper devamını beklerim

Knkm eLLerine SağLık Cok GüzeL AcıkLamışsın Herşeyi..PayLaşım İçin SaoL.TeşekkürLer.Gercekten Cok işime yaradı.YanLız Bu FakeLeri Kurbana NasıL Yedircez Orasını BiLmiom:(

hellboy mükemmel yazmışsın emeğine sağlık teşşekürlerimizi arz ederizzzzz....

bn Keylogger yükledim herşey iyi güzel kurdumda bn kendi pc nde ne yaptıysma onu kaydedıo peki bn karsı tarafın pc sine nasıl görecme yardımcı olursanız sewinirim

anıl_1903' Alıntı:
bn Keylogger yükledim herşey iyi güzel kurdumda bn kendi pc nde ne yaptıysma onu kaydedıo peki bn karsı tarafın pc sine nasıl görecme yardımcı olursanız sewinirim

prorat, turkojan gibi tersbağlantı özelliği bulunan trojanları deneyin.

_ѕкчαηgєL_' Alıntı:
Knkm eLLerine SağLık Cok GüzeL AcıkLamışsın Herşeyi..PayLaşım İçin SaoL.TeşekkürLer.Gercekten Cok işime yaradı.YanLız Bu FakeLeri Kurbana NasıL Yedircez Orasını BiLmiom:(

free bir host 'a upload edip link gönderebilirsiniz..

anıl_1903' Alıntı:
biraz daha açarmsın nasıl yapılacağını

daha neyini açayım biraz , zaten çırılçıplak anlatıyoruz :durdurun

knaka güzel anlatımm yapmışsınn ama anlamadığım bi nokta varr keylogger lar ve ya trojan lar antiler tarafından tanınıyor ve kullanılamıyor.. direk karşı taraf uyarılıyor..

cok teşekkür edrim emeğine sağlık aydınlandımmm:)

ya şimdi ben karsıtarafa nasıl trojen yollıyacagımda bana sıfrelerı gelçek ben anlamadım hiç bişe :(

yani trojenı emailden yollucazda nasıl yapcaz onu e- mail bosmu atcaz ne yapçaz karsı tarafın sifreleri nasıl gelçek yani

kim bu densiz ya her konuya aynı mesajı yazıp duruyor. Mod arkadaşlar bir şey yapmayacak mı daha :):)

valla iyi açıklamışsın ama ben fazla bilmedğim için anlaymadım biraz ama neyse yinede ihtiyacım var denicem inş. beceririm tşkler

Geri