matematik ödev istek...

arkadaşlar bana üçgenlerde benzerlik konusu lazım yardımcı olursanız sewinirim

sinüs cosinüs tanjant cotanjant hesaplama konu anlatımı lazım hesapmakinesi yazacam delphide sande konu anlatımı olsa yeter

arkadasim bana Matematikten Logaritma konu anlatimi ve 1981-1998 OYS sorulari ve cozumleri lazim bir bakarsan sevinirim simdiden hersey icin tesekkurler

Reel Sayilar Varsa Elinizde Koyarsaniz Sevinirim

ortaokul seviyesinde bizim yegene DOĞAL SAYILAR konusu...Şimdiden teşekkürler

YARIN SON

Bişeyler hazırlamış ama pek iyi olmamış yardımcı olmanız dilehiyle.SAYGILAR...

Arkadaşlar DGS ye hazırlanıyorum elinde bunula ilgili konu anlatımlı döküman olan arakaşlar paylaşırsa çok makbule geçicek..

alaka yok ama bi ricam olcak:)

ya ben mühendislik okuorumda bu sne bölüme yeni geçcem..acaba bana türew we integral öğrenmemde yardımcı olcak böyle başlangıç düzeyi bi kaç kitap önerebilrimsiniz?yardımcı olursanız allah sizi türew we integralin gazabından korusun olmazsanız siz bilrisiniz:)

cok onemli,yardım bekliyorum..

arkadaslar;

1997 yılından bu yana cıkmıs olimpiyat sorularının(sadece matematik icin) cözümleini arıyorum herbir soru en az 3 yoldan cozulmeli.ödev olarak verilmistir en kısa zamanda bulmalıyım yardım ederseniz cok sevinirim.

arkadaşlar bana acilen matrislerle ilgili konu anlatımı lazım şimdiden teşekkürler..

merhaba ben cihat köseoğlu.matematik hocamız bir ödev verdi.hiçbir yerde bulamıyorum. yardım edebilir misiniz?
lütfen!!!cevabınızı bekliyorum. soru:limit,süreklilik ve türevin bilimde(mühendislikte,normal hayatta) kullanımı.

slm yardim eden arkadas kim olursa cok sevinicem polinomlar

polinomlar konu anlatim lazim cok acil lutfen aradim bulamadim bilgisi olan arkadas yazarsa buraya yada pm atarsa cok ii olucak polinomlar

Arkadaslar heryerde aradim ve bulamadim bana ödevimde bulmakta yardimci olursaniz cok sevinirim ödevim

İki ve Üç bilinmeyenli denklemler

Merhabalar . Ödev konum ; Son 3 yılda Tübitak'ın Matematik ve Geometri soruları . Eğer cevapları da bulabilirseniz sevinirim . Teşekkürler , saygılar .

ben ödev istemiyorum küçük bi soru sadece :) bilen biri bi yol gösterirse cok sevinicem..

x x 1
detA = 2 0 5 parantez içinde tabiki..
6 7 1

Soru: hangi reel sayı olan x için bu tablonun tersi vardır? ve bu tablonun tersini çizin..

ben ödev istemiyorum küçük bi soru sadece bilen biri bi yol gösterirse cok sevinicem..

x x 1
2 0 5 =detA parantez içinde tabiki..
6 7 1

Soru: hangi reel sayı olan x için bu tablonun tersi vardır? ve bu tablonun tersini çizin..

Üstlü sayılar ile ilgili konu açılmış fakat cvp yok

Beyler bana 2004,2005,2006 da oks de çıkmış sorular lazım
cevplarıda olursa iyi olur şimdiden teşekkür ederim

konum trigonometri yardımcı olursanız sevinirim...

hocam bana ödev verdi tübitak a girmek için matematiğin bir şey üzerinde uygulamak mesela modüler aritmetiği sayı oyunlarında kullanılması gibi bişi buna benzer yaratıcı bişi lazım bana yardımcı olursanız sevinirim

beyler bana cevap gelmedi 2004i2005 ve 2006 da oks de çıkmış sorular lazım:S biriniz yardım etsin!!

arkadaşlar bana tümevarım konusunda biraz bilgi lazım yardım edebilecek biri var mı?

Geri