Mehmetçik Anası Yine Dışarıda Kaldı

Civciv Yumurtadan Çıkmış Kabuğunu Beğenmemiş Hikayesi. Aslında Başörtüsü Vardı. , Çarşaf Vardı. Frenk AdetLeri Yoktu. Hadi Çarşafı YasakLayaLım. O Zaman Örtünmeyide Siz Tarfi Edersiniz. UyguLamaLı Olarak.

Bırakın MiLLetin KıLığıyLa Kıyafetiyle Uğraşmayı, DiniyLe DiyanetiyLe Uğraşmayı...

Madem Anası Bu Rejim Için Tehlikeli Ise Oğlunu Neden Askre Alıyorsun Rejimi Korumak Için

Böyle Saçmalık Olur Mu Yavvv

zavallı kadınlar, Allah sabır ve çözüm versin.

Yazıklar olsun böyle bir askeri yönetime
Gerçi bu tarz kararlar alan topluluğa yönetim bile denmez ya

ben yorum yazmayayımda ordumuza düşman olanların sayısı bir kişi az olsun. şimdi yine başlarsam ordu düşmanı tsk düşmanı oluruz... bir kişi bir kişidir eksik olayım..

ironiyi bile anlamadan sataşanlara sözüm yok onlara, yazabilirler..

Yaw Ne Saçma Bi Tartışma Yaw Tabiki Alınmayacak Çarşafını Çıkarsın Türbanını Çıkarsın Çyle Girsin :goz:

Asker analarını almaz ama bölücü örgüt kurmakla suçlanan teröristlerle kucaklaşırlar
Bu kadarda vatanseverdir bu zihniyet.

İçerdekiler mehmetçiğin anası değilmi? Bence mevzu provakasyondan ibaret sanki bütün mehmetçik anaları çarşaflıymışda içeri alınmıyormuş gibi bir hava estiriliyor.

İçeri giremiyeceğini bile bile geldiklerine göre onları oraya taşıyan perde arkasında taşıyan bir zorbalık var maksat karışıklık çıkarmak bozgunculuk yapmak yoksa kurallar açık.

O Kadının Başının Örtüsünün Size Ne Zararı Var Aşşağılık Pislikler

Yazıklar olsun böyle bir askeri yönetime
Gerçi bu tarz kararlar alan topluluğa yönetim bile denmez ya

Ordumuz, silahlı kuvvetlerimiz ve mensupları için "Aşağlık Pislikler" ve diğer aşağlamaları yapan sizler ne yazdığınızın farkında mısınız? Kendinizi ve geleceğinizi yasalar karşısında tehlikeye atıyorsunuz. Bir tek şikayette sizi kimse kurtaramaz. Tabii ki bu gibi yorumların yazılmasına izin veren site yöneticilerini de. Herkes haddini bilecek.

Geri