[ RigaL ]
New member
Eyw.. cok güzel bir anlatım.. :goz:muratyilma' Alıntı:çocuğun karı kasabın zararı demektir cocuk 1 kilo et ve 1 ytl kardadır
yani kasbın zararı 10 ytl dir
Eyw.. cok güzel bir anlatım.. :goz:muratyilma' Alıntı:çocuğun karı kasabın zararı demektir cocuk 1 kilo et ve 1 ytl kardadır
yani kasbın zararı 10 ytl dir
Cebinden 10 ytl düşürdün.. Bende arkandan geliyordum düşürdüğünü gördüm ve alıp sana geri werdim..The_Ben' Alıntı:Yanlış Hesap. Olurmu Öle...
Bakın Şimdi....
Sen cebinden 10 lira düşürdün, biri pu parayı buldu ve senden gelip mal aldı (( 9 liralık ))
Son Cevabım Kasabın Zararı 19 Ytl...
juverman' Alıntı:bilader 10 lirayı geri werio yanlız onu da hesaba katsan iyi olur 10 lirayı werip 1 lira alıyo + 9 liralık et = 10 lira
işte bu kısmın zarar olup olmadığını çok iyi düşün The_Ben.. Sonuca varacaksın.. :goz:The_Ben' Alıntı:Juverman, Verdiği 10 lira zaten kasaba ait
bu bi kere kesin zarar
[ RigaL ]' Alıntı:işte bu kısmın zarar olup olmadığını çok iyi düşün The_Ben.. Sonuca varacaksın.. :goz:
Edit: Pm den tel numaranı at daha detaylı anlatıyım istersen.. : D izmirdeysen evinede gelebilirim:durdurun .. yine anlaşamazsak kan çıkar ama.. :vur
+1.. :melekjuverman' Alıntı:bir gün 10 olduğunu anlayacak ve çok pişman olacaksın![]()
juverman' Alıntı:online deil şuan maalesef
bir gün 10 olduğunu anlayacak ve çok pişman olacaksın![]()
The_Ben' Alıntı:Cevabın 10 olmadığına adım gibi eminim, Bakalım Görücez...
Herkese Bol Şans...:victory
10 lira düşürdüm eywallah zararım şimdilik 10 lira:saskin sonra gelip benden 9 ytl lik et aldı oldu sana zarar 19 ytl:saskin sonra bana 10 ytl verdi oldu sana zarar 9 ytl :clap ama ben bride para üzeri olarak 1 verdim zarar oldu 10 ytl:victory :vur :vurThe_Ben' Alıntı:Yanlış Hesap. Olurmu Öle...
Bakın Şimdi....
Sen cebinden 10 lira düşürdün, biri pu parayı buldu ve senden gelip mal aldı (( 9 liralık ))
Son Cevabım Kasabın Zararı 19 Ytl...