Mhp Ye Ve ülkücülüğe Gönül Verenler Bi Bakın Ltfn

arkadaşım, dediğin her kelimede haklınsın ancak ben herzaman şunu derimki, bir insan mensup olduğu partide bir yanlış görüyorsa onu dile getirebilmeli ve ben bunu genellikle AKP li arkadaşlara söylemişimdir. Bende milliyetci hereketew mensubum fakat bu demek olmazki yapılan hert icraat benim için doğruluğu tartışılmaz bir gerçektir. Ben türkşin doğruları ve milliyetciliği ile büyüdüm, benim için 1. babuğ Atatürk 2. Başbuğ türkeştir. Ben burad aykırı düşünen insanlara malzeme vermek istremedim. Ben milliyetci ve ülkücü duruşumdan canım pahasına taviz vermem, yanlız yanlış yapılan yerlerdede bu yanlış bana göre demektende çekinmem. Uyarıların teşekküeler..... SAYGILAR

ne demek kardeşim. seninde gönlünde türk -islam sevdası var .konusmalı uzlşmalıyız .

sıkıntı varsa dile getir ancak biraz saygı çerçevesinde .yada senin mesajına teşekkür eden sonra saygısızlık edenlerde cevap vererek . sıkıntı dile getirilsin ancak yaramaz adam bilmem ne diyene saygısızlık edene karşı birlikte mücadele edelim .allaha emanet

siz oyle sanın arkadaslar 10 sehıt olsun ne dıyım sız her sehıt edılenın gazetelere tvlere cıktıgınımı sanıyorsunuz hala
arkadaslar bana apo ıdam edılmesın dıye ıdam yasasını kaldıran hıc bır ınsanı bosuna yere savunmayın hıc bır sekılde bunu kabul etmem bu vatana resmen ıhanettır bunun baska acıklaması olamaz

sartlar ımzayı gerektırebılır ama sen atmayacaksın gerekırse ıstıfa edeceksın gerekırse kellenı vereceksın bu vatan esya degıl hemen vaz gecesın de baska alırım dıyemezsın

siz oyle sanın arkadaslar 10 sehıt olsun ne dıyım sız her sehıt edılenın gazetelere tvlere cıktıgınımı sanıyorsunuz hala
arkadaslar bana apo ıdam edılmesın dıye ıdam yasasını kaldıran hıc bır ınsanı bosuna yere savunmayın hıc bır sekılde bunu kabul etmem bu vatana resmen ıhanettır bunun baska acıklaması olamaz

sartlar ımzayı gerektırebılır ama sen atmayacaksın gerekırse ıstıfa edeceksın gerekırse kellenı vereceksın bu vatan esya degıl hemen vaz gecesın de baska alırım dıyemezsın

peki öle yaptığını düşünelim . 80 de kellesini vermedimi ülkücüler de bu millet oy vermedi mhp ye . bu miletin ne yaptığı belli değil . görmüyormusun yukarda ki yazıda kimler asılmasından mmn olduysa onlar şuan basımızda .bu milete öle yapsakda yarabilirmiydik soruyorum sana ?

asmadılar ama öle bir politika izledilerki pkk sindi köşeye .kim ne derse desin .pkk nın en iyi bir şekilde pasifleştirildiği dönem dsp-mhp-anap dönemidir .bunda da bahçelinin büyük bir rolü vardır .sen öle düşünebilirsin ama benim görüşüme göre bahçeli şuan mhp için en iyi isimdir .ne kadar eksiği olsada

konuya hakaret içeren mesajlar atmayın .atanlar hakkında gereken yapılır .

burda sayın bahçeli hakkında yaptığınız hakaret tarzı yazılar sadece ona değil onu savunanlarada yapılmıs sayılır .o yüzden kimse üslübunu bozmasın
Ben emrah senden özür diliyorum aslında ikimizde belki aynı fikirdeyiz ama ben inan yazdığın yorumu yanlış anlamışım .Hakkını helal et

senin oyun bu partiyi ne bitirir ne yüceltir .senin gibi neyin ne olduğundan bi haber insanlar zaten oy vermesin mhp ye .

ecevitle el sıkışma olayına gelince , hadi bilgin yok bari biraz arastır ondan sonra gel.basbuğ da zamanında değişik partilerle el sıkışmış yada değişik ittifaklarda bulunmus .he bende öle olmasını istemem ama getirebilirmisin tek basına .getir tek basına kimseyle el sıkısmasın hadii bakalım .burdan öle sıkması güzel .biseyde bilmeden yazıyosun ya bide beni o kahrediyor bide ülkücüyüm mülkücüyüm ayağı yapıyosun senden olsa olsaa türkücü olur .sende zaten baska bir yerde ben türkücüyüm yazmışsın sende git türkücülerle ilgili yerlere yorum yaz .

allah belanı versin demişsin .ona yoksa ona saygı ve sevgi duyan insanlara saygın olsun .yoksa sonuçlarına katlanırsın .yorum yazarken dengeni kaybetme

sen ne işe yararsın peki ?

burda mhp genel baskanı hakkında atıp tutmaktan baska

hep bos tarafına bakmanızın nedeni bu davayla yada partiyle alaknızın olmayısı olabilirmi?

alakam var diyorsan yapılan bazı güzel şeylerden de bahsederdin .ondan yani !!!

ülkücü olmak zordur ben daha ülkücü olamadım demis sanırım .ben izlemedim o roportajı duyduğum kadarıyla bunu söylemiş .

işte ülkücü olmak basit bisey değil .bizler burda ülkücü olduğumuzu da iddia etmiyoruz .bizim yönümü odur ama olmak kolay değildir .herkes ben ükücüyüm diyene inanıyor .ülkücülüğün ne olduğunu insanlar öğrensin de abuk subuk insanları ülkücü sanmasın

konuya hakaret içeren mesajlar atmayın .atanlar hakkında gereken yapılır .

burda sayın bahçeli hakkında yaptığınız hakaret tarzı yazılar sadece ona değil onu savunanlarada yapılmıs sayılır .o yüzden kimse üslübunu bozmasın

ÜLKÜCÜ DEDİĞİN BÖYLE OLUR

akıllı olur ,bilgili olur ,ATATÜRKÇÜ OLUR

malesef çapulcular ve yobazlar yüzünden milletin güvenini kaybetmektedirler.

yazdıkalrım için özür diliyorum Tekrar hakkını helal et

o tamam chp-mhp elele hadi hayırlısı seçimde başarılı olunsaydı chp-mhp koalisyonu olacaktı olmadı ama burda olacak galiba yeterince oluyor zaten milliyetçi avrasya tv de emin çölaşan ve mustafa balbay program yaparsa dünyanın sonu gelmiş demektir daha düne kadar ülkücüler olmadık hakaretler yapan cumhuriyetin yazarı ülkücülerin kanalında program yapıyor acaba birisi bize yıllardır kamera şakasımı yapıyordu. kameralar nerede ha birde dikkatimi çekti bu emrah nerdeyse onun ekibide orda denklav gibi moderatörlerin dikkatine

birbirimizi yemek için dolmuşa gelmiyoruz düşünüyoruz araştırıyoruz hatalarımızı eleştirebiliyoruz zorunuza gitmesin.

Vatan tehlikeye düşmüşken parsel parsel satılmaya çalışılırken.siyasi görüşleri farklı olması benim için önem arzetmiyor benim için SÖZDE DEĞİL ÖZDE ATATÜRKÇÜ ÖZDE VATANSEVER OLMASI daha önemli ,benim için dini inançlarıda önemli değil(bana ne dininden neye taparsa tapsın ona karışmam şuna tapıcan buna inanıcan demem)NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLİYORSA kafidir.
zorunuza gitmesin kardeş kardeşi döverde severde araya kimseyi sokmayız .

Ben onları özde Atatürkçüleri gördüm ben bir zamanlar hepsi militandı sovyet rusyanın eyaleti olmayı savunurken şimdi milliyetçi Atatürkçü mü oldular.maocu leninci stalinci karl marx çı farkındamısın bu saydıkjlarımın hiç birisi Türk değil.

kendi kendine çelişiyorsun sana ne diyeyim hem hiç biri Türk değil diyorsun Hem Özde Atatürkçüydü diyorsun.

hangi tarihte rus eyaleti olalım denmiş ,kimler demiş bize kanıtlayabilirmisin bunu diyenlerin Atatürkçü olduğunu kanıtlıyabilirmisin.

lütfen kanıtla çünkü iftira etmek güzel ahlak değildir.

sen islama peygambere hakaret edeceksin ama konuya hakaret olunca gereken yapılacakmış hayırdır ne yapılacak anlamadım kardeş sen ne saçmalamışsın .ben yüce ve en büyük liderimiz peygamber efendimize hakaret edecek kadar şerefsiz değilim .bana nerde hakaret ettiğimi göster yoksa bana attığın bu çamurla ömür boyu yaşarsın .hakkımıda sana helal etmem ispatlayamazsan .konuyada bazıları kapanması için klon üyelikle ve kişisel tartışmaya girmek için hakaret yağdırıyor.ben onları kast ettim .kimse üslubu bozamaz ve saygısızlık yapamaz .yapana gerekli ceza modlar tarafından uygulanır .bunu demek istedim .şimdi anlarsın umarım .

burası dostum rajon yeri değil evet ben rajon kesmiyorum seninde rajon yerin değil .üslübunu bozma ve iftiradan uzak kalmayı öğren .

sen demiyormusun herşey tartışılmı herkes herkesin görüşüne saygı duymalı sevenler kadar eleştirenlerde olacak tabiki.tartışalım ama insan gibi .saygı ve sevgi çerçevesinde .iftira atarak değil .eleştiren olabilir .eleştirin biz cevaplarız .rahat ol .ama saygılı bir şekilde ve celallenmeden .

Ben açıkcası sevmiyorumçokda umrumda

Başbuğun zaten sözüde var ona güvenmeyin aranıza almayın o mitin elemanı diye başbuğamı inanalım sizemi sen ülkücü isen bu iftiraların neden seçim zamanları çıktığını anlaman lazımdı .biraz şimdi kafanı çalıştır .milyonlarca insan ve yıllardır bu partinin içinde olan delegeler ve parti üst yönetimi ve geçde olsa basbuğun oğlu bu adamı destekliyor .hepsimi hain .hepsi hain değilse geriye kim kalıyor .sen bu söylediğin şeyi yazmadan evvel neden seçim zamanı böle şeylerin ortaya çıktığını düşünseydin şimdi kendini bu hale düşürmezdin .

başka konu bana dsp ile hükümet kurmasını kimse anlatamaz biz anlatırız da sen anlarmısın bilemem . ne yani millet seçicek ikincisin gir meclise dicek sende yok o varsa ben girmem onla konusursan benle konusmamı diceksin .bırakın bu çocuk çocuk işleri yaaw .basbuğda kurmus koalisyon .değşik ittifaklar .ne yani olamazmı .millet o kadar oy verdi ve o halde mecliste görmek istedi o kadar

peki 1980 boşunamı oldu boşunamı o kadar kardeşimiz şehit oldu.allah rahmet eylesin. hiç biri bosuna ölmedi .kemikleride sızlarsa onların günün birlik günü olduğunu anlamayıp böyle bölünmelere yol açan sizin gibi insanlar yüzünden sızlar

ikincisi koalisyonu kurmadan önce rahşan bir sürü hakaretlerde bulundu bahceli gitti o hkaretleri sineye çekip o kadar ülküdaşın ahını aldı

koalisyonu kurmadan değil kurulduktan sonra rahsan laf etti .bahceli de hiç bir cevap vermedi . vermezde .ben olsam ben bile vermem bir bucuk ayağı çukurda bi kadına .laf sölese ne olcak .tutcak oda sölicek .ondan sonra bahçeli bi daha sölicek .bi daha rahsan derken artık magazain programına düşerlerdi .canlı canlıda izlerdik aşıklar atışmasını he ne dersin .onumu istiyorsun .istediğin şey buysa sana bazı aşık atışmalarının olduğu bi site söyliyim git kendini orda tatmin et .

bence cevap vermemesi onu kaale almaması daha iyi bi cevap oldu .benim ahımı almadı valla .son seçimde de gördükki millet gene destekledi .ya siz nasıl ülkücüsünüz anlamıyorum .erman toroğlu bile dediki ben chp liyim ama dürüst siyasetciliğinden dolayı bahçeliye oy vericem dedi .sizde kalkmıssınız yok hain yok bilmem ne .ya gidin kime verirseniz verin kardesim .sizi anlamıyorum ben ya :vur

o tamam chp-mhp elele hadi hayırlısı seçimde başarılı olunsaydı chp-mhp koalisyonu olacaktı olmadı ama burda olacak galiba yeterince oluyor sen bu ülkede temiz niyetli chp li ve mhp lilerin bazı noktalarda birleşmesinden neden rahatsız oluyorsun .sen kime hizmet ediyorsun söylermisin bana .evet zoruna gitmesin bu vatana ve millete temiz niyetle bakan herkes benim kardeşimdir .bundan rahatsız olan ülkücü olduğunu iddia edemez ve o kişi benim asıl düşmanımdır .bize gerçek kimliğini söyle .eğer bundan rahatsız oluyorsan senden bırak ülkücüyü türkücü bile olmaz .

zaten milliyetçi avrasya tv de emin çölaşan ve mustafa balbay program yaparsa dünyanın sonu gelmiş demektir daha düne kadar ülkücüler olmadık hakaretler yapan cumhuriyetin yazarı ülkücülerin kanalında program yapıyor acaba birisi bize yıllardır kamera şakasımı yapıyordu. kameralar neredekardes saçma sapan konusma istersen .avrasya tv nin sahibi mustafa özbek eskiden mhp den yana olan şimdi biraz daha chp nin tarafında bulunan ulusalcı bir kişidir .ayrıca yörüklerin seçtiği türkiye türkmen beyi ve mess metal sendikasının başkanıdır .eskiden mhp ile bir alakası vardı. şimdi akp nin yazılarından dolayı isten attırdığı emin çölaşana sahip çıkıyor .bence emin çölaşan akp nin pisliklerini gün yüzüne çıkartan bir gazateci .akp noktasında yaptıklarını beğeniyorum .mustafa balbayıda aynı şekilde akp noktasında beğeniyorum .siyasi kimliği beni ilgilendirmez ve mustafa özbeğin bunları kanalına çıkarması ne seni nede beni ilgilendirmez

ha birde dikkatimi çekti bu emrah nerdeyse onun ekibide orda denklav gibi moderatörlerin dikkatine

benim bir ekibim var ve bunu ilk defa senden öğreniyorum.ne yani benim söylediğimi her destekleyen kişi benim ekibimmi oluyor .onlar benim fikir arkadaslarım olabilir anlaştığımız konularda .moderatörlerin dikkatine yazacağına özelden bildir yada şikayet baslığına yazı aç ordan daha çabuk görürler bu isteğini .bakalım ne cevap verecekler sana merak ediyorum doğrusu

Bak kardeşim ben özde Atatürkçü geçinenlerden bahsediyorum nasıl özde olduklarını iyi bilirim örnek göster diyorsun 12 eylülden önce aşırı sol gruplarda yer alıp o günlerde sovyet rusyayı kurtarıcı vede onların eyaleti olmak isteyenler bugün özde Atatürkçüyüm diyen sahte Atatürkçülerdir o dediklerime örneğe gerek yok kendim üniversitede yaşadım üniversitede okurken ordumuzu işgalci gören pkk sempatizanı marlx lenin stalin mao hayranı vede en kötüsü Atatürkü kürtlere katliam yapan bir dikatatör olarak görenler şimdi özdeci olmuş

o tip insanlar var diye hepsine aynı diyemezsin .şuan içlerinde dediğin gibi maske yapanlarda var hala aynı şeyleri savunup atatürkü sevmediğini söyleyebilenlerde .konu bu değil .bize ne şimdi özdeci sözdeci atatürkçülerden

ona bakarsan ülkücülerin içinde de var böle insanlar .basbuğun bbp ayrıldıktan sonra söylediği şu söze rağmen hala insanlar hem ülkücüyüm demekte hemde başbuğa ve ülkücülüğe ihanet etmekte .ne demişti ayrılıkcı bbp ve onun gibiler için başbuğ türkeş ;

"ÜLKÜCÜLÜĞÜN SİYASİ MEKANI MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR.BUNUN DIŞINDA HİÇ BİR PARTİDE ÜLKÜCÜLÜK OLAMAZ " demişti .hadi buyur burdan yak

yukarıdaki seni suçlayıcı yazdıklarım içinde özür dilerim bugün gerçekten çok moralim bozuldu islama öyle saldıranlar vardıki yazılarında ondan biraz sinirliydim ordaki başka bir nikle seni karıştırdım.Bu konuda bir hakkın değil bin hakkın geçti bana ne desen haklısın kızsanda ama gerçekten nevrim döndü bu yazılanlar benim düşünmemi engelledi bak saat 6 olmuş hala uyuyamadım o kadar canım sıkıldı.Ha diyeceksinki benim ne suçum var haklısın sana diyecek sözüm yok

yukarıdaki seni suçlayıcı yazdıklarım içinde özür dilerim bugün gerçekten çok moralim bozuldu islama öyle saldıranlar vardıki yazılarında ondan biraz sinirliydim ordaki başka bir nikle seni karıştırdım.Bu konuda bir hakkın değil bin hakkın geçti bana ne desen haklısın kızsanda ama gerçekten nevrim döndü bu yazılanlar benim düşünmemi engelledi bak saat 6 olmuş hala uyuyamadım o kadar canım sıkıldı.Ha diyeceksinki benim ne suçum var haklısın sana diyecek sözüm yok

problem değil kardeşim.olabilir yanlıs anlaşılmalar .sende hakkını helal et

hatanı kabullenebildiğin için tşk ederim .aynı safın insanıysak birbirimizi destekleyelim derim .allaha emanet ol

Türk Bayrağı'nı rengini damarlarımda kan diye taşıyorum diyenler Ne Ülkücüdür,ne solcudur.TÜRKTÜR.ama ne yalan söyleyeyim ülkücülük daha bi cazibime geliyor.

hangi milleti savunuyorsunuz? hangi milliyeti savunuyorsunuz? bugun solculara dediginiz seyler sizin icinde gerekir. ulke 60-70lerden sonra baya geriledi, 1 turlu ileri adim atamadi.

hangi milleti savunuyorsunuz? hangi milliyeti savunuyorsunuz? bugun solculara dediginiz seyler sizin icinde gerekir. ulke 60-70lerden sonra baya geriledi, 1 turlu ileri adim atamadi.

türk milletini ve türk milliyetçiliğini savunuyoruz .bunu hala anlamamış olman bizi üzdü doğrusu

ileri adım atamamasında ülkücülerin mi suçu var ne demek istedin ?

türk milletini ve türk milliyetçiliğini savunuyoruz .bunu hala anlamamış olman bizi üzdü doğrusu

ileri adım atamamasında ülkücülerin mi suçu var ne demek istedin ?

ASIL SEN BENI ANLIYAMAMISSIN, BUDA BENI UZDU ACIKCASI. HOSCAKAL YARINI IZLEDINMI ACABA? ORDA ASKERIYENIN DENIZ GEZMISE SORDUGU 1 SORUYU BENDE SIZLERE SORUYORUM. SIZ HANGI HALKI SAVUNUYORSUNUZ? TURK MILLETINIMI? BUGUN TURKCESINI HIZLI 1 SEKILDE UNUTAN MILLETINIMI? DEVLETIN KASASINDAN PARA HORTUMLIYAN HUKUMETIMI? KENDI MILLETINI VURAN ARDINDAN ADAM TUTUP BEN VURDUM DEDIRTEN MILLETIMI? NAMUSUNU ORFE ADELERINI UNUTMUS MILLETIMI? 67'DE HALKINI, TOPRAGINI ABDYE SATMAMASINI ISTEMIYEN GENCLERINI ASDIRAN MILLETIMI SAVUNUYORSUN. BIRAKIN BU AYAKLARI, TURKIYE COKTU COKECEK, BU HALK BIRLESMEZ ARTIK! HELE SEN SOLCUSUN DIYIPDE AYIRDIM YAPAN, SEN SAGCISIN DIYE AYIRDIM YAPANLAR VAR OLDUGU SURECE BU TOPRAKLAR ESKISI GIBI OLMAZ.

IKINCI YAZINA GELINCE ILERIYE ADIM ATAMADIK EVET ZAMANINDAKI ULKUCULERIN YUZUNDE,SEBEP? AMERIKAYI BASIMIZA MUSALLAT EDENLER ONLARDI, ALPASLAN TURKES AMERIKAYA GIDINCE ORDA IS BIRLIGI YAPDI, BUNU KIM INKAR EDEBILECEKKI. AMERICA SIYONIST YAHUDILER TARAFINDAN YONELTIYOR YANI MASONLAR TARAFINDA, KI ALPASLAN TURKES AMERIKAYA CIKDIGINDA ONLARIN YAZDIKLARI SENARYOLAR ZATEN HAZIRDI VE TURKIYEYI NASIL ELE GECIREBILIRIZ DIYE DUSUNUYORDU.

SIMDI 1 YANDAN ABD TURKIYEYI KULANMASINI ISTERKEN BIR YANDANDA ADAMLARI DENIZE ATMAK TERS 1 DURUM, PEKI NE OLDU ABD PARASIYLA MILLIYETCILIGE DESTEK CIKDI VE SOLCU KISMINI EZMEYE CALISDI. AMA MALESEF EZEMEDILER :goz:

ASIL SEN BENI ANLIYAMAMISSIN, BUDA BENI UZDU ACIKCASI. HOSCAKAL YARINI IZLEDINMI ACABA? ORDA ASKERIYENIN DENIZ GEZMISE SORDUGU 1 SORUYU BENDE SIZLERE SORUYORUM. SIZ HANGI HALKI SAVUNUYORSUNUZ? TURK MILLETINIMI? BUGUN TURKCESINI HIZLI 1 SEKILDE UNUTAN MILLETINIMI? DEVLETIN KASASINDAN PARA HORTUMLIYAN HUKUMETIMI? KENDI MILLETINI VURAN ARDINDAN ADAM TUTUP BEN VURDUM DEDIRTEN MILLETIMI? NAMUSUNU ORFE ADELERINI UNUTMUS MILLETIMI? 67'DE HALKINI, TOPRAGINI ABDYE SATMAMASINI ISTEMIYEN GENCLERINI ASDIRAN MILLETIMI SAVUNUYORSUN. BIRAKIN BU AYAKLARI, TURKIYE COKTU COKECEK, BU HALK BIRLESMEZ ARTIK! HELE SEN SOLCUSUN DIYIPDE AYIRDIM YAPAN, SEN SAGCISIN DIYE AYIRDIM YAPANLAR VAR OLDUGU SURECE BU TOPRAKLAR ESKISI GIBI OLMAZ.

IKINCI YAZINA GELINCE ILERIYE ADIM ATAMADIK EVET ZAMANINDAKI ULKUCULERIN YUZUNDE,SEBEP? AMERIKAYI BASIMIZA MUSALLAT EDENLER ONLARDI, ALPASLAN TURKES AMERIKAYA GIDINCE ORDA IS BIRLIGI YAPDI, BUNU KIM INKAR EDEBILECEKKI. AMERICA SIYONIST YAHUDILER TARAFINDAN YONELTIYOR YANI MASONLAR TARAFINDA, KI ALPASLAN TURKES AMERIKAYA CIKDIGINDA ONLARIN YAZDIKLARI SENARYOLAR ZATEN HAZIRDI VE TURKIYEYI NASIL ELE GECIREBILIRIZ DIYE DUSUNUYORDU.

SIMDI 1 YANDAN ABD TURKIYEYI KULANMASINI ISTERKEN BIR YANDANDA ADAMLARI DENIZE ATMAK TERS 1 DURUM, PEKI NE OLDU ABD PARASIYLA MILLIYETCILIGE DESTEK CIKDI VE SOLCU KISMINI EZMEYE CALISDI. AMA MALESEF EZEMEDILER :goz:

Masonlar tarafından yönetilenler aşikar.Ama nedense neye hizmet ettiğini bile bilmeyen zavallılar var hemde baya biii.Amerika milliyetçiliğe destek vermişmiş.Milliyetçilik vatan bütünlüğünü sağlar hangi akla hizmet bi ülke bu iş için diğerine yardım etsin.Siz daha gidin nifak tohumlarnı ekin bahçenize bakalım ne olacak.O tohumları size verenleri de dost bellemeye devammm..

bugun nifak tohumu ekenler bilmezlerki rüzgara karşı tüküren kendi suratına tükürür ama sizde elbet anlayacaksınız Türk milliyetçiliği ne demek....
Arkadasım siz ileri adım atamamışsanız kimse atamamıştır darbe dönemlerinde kayrılanlar sizlerdiniz sağcı gencleri okuldan kovanlardan mı bahsetsek yoksa evleri basan evde Kuran-l Kerim olduğu için evin halkına zulm edenlerdenmi....

hemen hemen bütün sayfalardaki yorumları okudum.mesajların bazısında öle ukala laflar kullanılmışki sayın DR.devlet bahçeli için bir ülkücü nasıl olurda davasının şuandaki liderine işe yaramaz diyebilir.bunları söyleyen ülkücü olamaz eğer onlar ülkücüyse ben ülkücü değilim kardeşim.neden mi
1-o işe yaramaz dediğiniz kişi başbuğumuzun ve kurmaylarının ondan sonraki bu davanın lideri olarak gördüğü kişidir.
2-birde başbuğ gibi biri çıkmazsa ben mhp oyvermem diyosunuz, bu ne biçim bir zihniyettir.rahmetli başbuğumuzda Allah'ın bir kulu değil miydi neden kendini geliştirip bu başbuğ gibi bir ülkücü olmuyosun,
3-politikasına yanlış diyosunuz iyisini biliyosan sen yapsana, devlet bahçelinin bir sözüyle kaç milyon insan sokaklara dökülür haberin var mı senin, istese yapamaz mı zannediyosunuz, ama o öyle bir adam ki ileri görüşlü ne yaptığını bilen başbuğun izinden g,dem bir ülkücüdür..
4-zaten oy zamanı geldiğinde ben ülkücüyüm diyipte gidip x partisine oy atan kişi ülkücü filan değildir kardeşim bizim bugünkü davamızı savunan tek partiye basıcaksın oyunu sonra gönül rahatlığıyla ben ÜLKÜCÜYÜM diyeceksin...

ama şunuda unutmamak gerekir rahmetli başbuğ bile ülkücülük zordur demiş ve daha henüz daha ülkücüyüm deyememektedir biz daha bu yolun başındayken koyu ülkücüyüz diye kendimizi hitap etmemiz ne kadar doğru bilmiyorum.Allah bütün bu davaya baş koyan ülküdaşlarıma o mertebeyi nasip eyler inşallah...

diyeceklerim bu kadar bütün ülküdaşlarıma slm olsun Allaha Emanet Olun

Sevgili Kardeşim Güzel Söylemişsin Ama Hala Sadece Arabasına Binip TBMM ye gidip akşmda geri dönüp halkın arasına inmeyen başknı ne yapalım üstelik...
devlet bahçeli hakkında çok gizli belgeler war
bizler başbuğun yolundan gidiyoruz devlet bahçelinin değil
bugünde eminim birsürü ülkücü kardeşim bahçeliden memnun değil

Geri