Milli Eğitim'de Büyük (!) Değişiklik

Tüm kürtler bölücüdür demedim . Tüm kürtleri sevmiyorum dedim . Kişisel birşey yani.Ama unutmamalıdır kürtlerin %97 gibi bir kısmı bölücü pkk ya destek verir .O yüzden geri kalan %3 ününde benim için bir önemi yoktur ki ayırt etmek çok zordur.pkk ya destek veren de vatan sevdalısı gibi görünebilir.Bu ülkede herkes Türk olmak zorunda demedik . Ama Türk olamıyorsa azınlık olmayı bilecek.Ezici çoğunluğun Türk olduğu bir ülkede , ben kürdüm ayrı devlet istiyorum demeyecek haddini bilecek.Azınlıklar da bugün benimle aynı haklara sahip , aynı devlette aynı hizmetleri alabiliyor.Alamıyor demeyin kendinizi kandırmış olursunuz.Bu ülkede Türk'ü kimse hakir görmeye çalışmasın , ayranımızı kabartmasınlar.Ayrıca Mhp li felan da değilim.

Gönlüne bişi diyemem sözüm olmaz.Ama istitastiklerde küçük bir yanlışlık yaptın %97 vatansever %3 bölücü ki bunlarda bana göre cahil olanları uyani BDP gibi ayak partisi olsun çevre olarak olsun kandırılmış insanlar.Ben robot olarak görüyorum onları kendilerinin değil başkalarının sözü...

Madem Türklükten dem vurdun nerde o bahsettiğin Türkler normalde senin bahsettiğin Türkler şu an ikidarda olması gerekti ama benim gördüğüm başka Türkler iktidarda Kürtler gerçekten kardeş olan ve bu tutumu sonuna kadar sürdürecek Türkler hükümettteler.
Sen kemalistlerden mi yoksa Türklerden mi bahsediyorsun.Bence önce bunu düşün.

Mustafa Kemal sadi paşaya mektup gönderir ve derki Türk ile Kürt iki ÖZ kardek bak dmeiyor ki ikinci sınıf yada azınlık ÖZ yani ne Türk ondan önce neden Kürt ve ekliyor PARAYLa nifak sokmaya çalışanlar var.
Bak ilacı söylüyor demek ki yüzyıl önced şimdide ardında para var e paranında bekçisi Ergenekon onunda yaltaklığını yapan uyuşturucu işlerini yapan PKK var.
Bak Mustafa Kemal herşeyin farkında.
Bir komutan olarak Buyrun çanakkeyi geçin zaten ondan sonrakiler vatan haini Türk değil diyebilirdi.Ama paşalar gibi aslanlar gibi kurşunların her an kafasına dank edeceğini bile bile gitti tüm cihana neyin ne olduğunu gösterdi onunlar beraber onlarca Türk Kürt Laz Alevi vs vs.
Hiçbiri bugün senin dediğini demedi bu tartışma vardı ama boyutları farklıydı.
Paşamız Kürt hocalarca fotolar ektirdi MEcliste onlarla beraberdi milet vekililerdir.yine Bediüzzaman'a olan tavrını biliyorsun.

Sevmeyebilirsin bende çinliler pek sevmem Adem çocukarı olmalarına rağmen ama onları kötülemem kötüdür demem çocuklarını çok şirin bulurum hayran olurum...
Senin Kürt arkadaşların olmayabilir ama olanlara sor ve şunu unutma bir tanesi değil birçouyla muhabbet et dinle anla...
Muhalefet olma olursan ne sen ne o kazançlı çıkar.

Bu ülkenin değerleri var Vatan ve Bayrak bu insanla oldukça bu olacak ve Allah şahidimdir bugün Kürtler yok olursa burdan gittiği an Türkiye diye bişi kalmaz çünkü bunu net anlamamın sebebi tüm dünyanın Anadoluyu bizden ayırmak istemesidir başa Türkiyede yaşayan çıyanlar anadolu halkının üstüne gidildiği kadar başka bir halka bu yapılmamıştır.
Şimdiki planları ne biliyormusun baktılar işkenceyle öldürmeyle olmyuor.
Medyaylar sözlerle çizerek dışlamaya çalışıyorlar en önemlisi ellerinden Kİtabı almaya çalışıyorlar Bak kanal d ye çıkardığı filmlere bak bununla milleti birşeylerden uzaklaştırmaya maneviyattan soğutmaya çalışıyor..
Ama başaramayacaklar...

Sen bazı şeyleri çok kolay zannediyorsun ama bizim bilmediğimiz o kadar şey dönüyor ki ben bu yazıyı yazna kadar onlaca olay yeniden yazıldı birçoğu yeniden çözüldü.Artık yeni hedefler yen çizlegeler peşinde.

Bugün koskoca Türkiyede yaşıyorsun iki sseçeneğin var ya büyük Türkiye tüm düyayı eline alır Türk-İslam birliği Turanı istersin yada bölünmeye izin verir başta kendin bölmeye başlarsın hükümete karşı durup küçülmeye yok olmaya mahkum olursun...

Seçenekler zor değil sadece birini seçeersin yoluna devam edersin...

Gönlüne bişi diyemem sözüm olmaz.Ama istitastiklerde küçük bir yanlışlık yaptın %97 vatansever %3 bölücü ki bunlarda bana göre cahil olanları uyani BDP gibi ayak partisi olsun çevre olarak olsun kandırılmış insanlar.Ben robot olarak görüyorum onları kendilerinin değil başkalarının sözü...

Madem Türklükten dem vurdun nerde o bahsettiğin Türkler normalde senin bahsettiğin Türkler şu an ikidarda olması gerekti ama benim gördüğüm başka Türkler iktidarda Kürtler gerçekten kardeş olan ve bu tutumu sonuna kadar sürdürecek Türkler hükümettteler.
Sen kemalistlerden mi yoksa Türklerden mi bahsediyorsun.Bence önce bunu düşün.

Mustafa Kemal sadi paşaya mektup gönderir ve derki Türk ile Kürt iki ÖZ kardek bak dmeiyor ki ikinci sınıf yada azınlık ÖZ yani ne Türk ondan önce neden Kürt ve ekliyor PARAYLa nifak sokmaya çalışanlar var.
Bak ilacı söylüyor demek ki yüzyıl önced şimdide ardında para var e paranında bekçisi Ergenekon onunda yaltaklığını yapan uyuşturucu işlerini yapan PKK var.
Bak Mustafa Kemal herşeyin farkında.
Bir komutan olarak Buyrun çanakkeyi geçin zaten ondan sonrakiler vatan haini Türk değil diyebilirdi.Ama paşalar gibi aslanlar gibi kurşunların her an kafasına dank edeceğini bile bile gitti tüm cihana neyin ne olduğunu gösterdi onunlar beraber onlarca Türk Kürt Laz Alevi vs vs.
Hiçbiri bugün senin dediğini demedi bu tartışma vardı ama boyutları farklıydı.
Paşamız Kürt hocalarca fotolar ektirdi MEcliste onlarla beraberdi milet vekililerdir.yine Bediüzzaman'a olan tavrını biliyorsun.

Sevmeyebilirsin bende çinliler pek sevmem Adem çocukarı olmalarına rağmen ama onları kötülemem kötüdür demem çocuklarını çok şirin bulurum hayran olurum...
Senin Kürt arkadaşların olmayabilir ama olanlara sor ve şunu unutma bir tanesi değil birçouyla muhabbet et dinle anla...
Muhalefet olma olursan ne sen ne o kazançlı çıkar.

Bu ülkenin değerleri var Vatan ve Bayrak bu insanla oldukça bu olacak ve Allah şahidimdir bugün Kürtler yok olursa burdan gittiği an Türkiye diye bişi kalmaz çünkü bunu net anlamamın sebebi tüm dünyanın Anadoluyu bizden ayırmak istemesidir başa Türkiyede yaşayan çıyanlar anadolu halkının üstüne gidildiği kadar başka bir halka bu yapılmamıştır.
Şimdiki planları ne biliyormusun baktılar işkenceyle öldürmeyle olmyuor.
Medyaylar sözlerle çizerek dışlamaya çalışıyorlar en önemlisi ellerinden Kİtabı almaya çalışıyorlar Bak kanal d ye çıkardığı filmlere bak bununla milleti birşeylerden uzaklaştırmaya maneviyattan soğutmaya çalışıyor..
Ama başaramayacaklar...

Sen bazı şeyleri çok kolay zannediyorsun ama bizim bilmediğimiz o kadar şey dönüyor ki ben bu yazıyı yazna kadar onlaca olay yeniden yazıldı birçoğu yeniden çözüldü.Artık yeni hedefler yen çizlegeler peşinde.

Bugün koskoca Türkiyede yaşıyorsun iki sseçeneğin var ya büyük Türkiye tüm düyayı eline alır Türk-İslam birliği Turanı istersin yada bölünmeye izin verir başta kendin bölmeye başlarsın hükümete karşı durup küçülmeye yok olmaya mahkum olursun...

Seçenekler zor değil sadece birini seçeersin yoluna devam edersin...

İktidar da Türk dediklerin bugün İstiklal Marşı ve Andımız'ı kaldırmaya çalışıyorlar . Hani Türk ya onlar !

Ayrıca Kemalist olmak ne demek , kötü olan yanı ne ? Atatürk'ün izinden gidenler , o ideolojiyi benimsemiş kişiye denir Kemalist.

"Benim Yegâne üstünlüğüm Türk olarak doğmamdır" Mustafa Kemal ATATÜRK ! Evet bizimle aynı haklara sahipler ama bak Atatürk ne demiş ? Üstünlük demiş ! Türkçü bir kişiliğe yakışır , düşüncelerini ortaya koyacak bir söz !

Savaşta ölen kürt sayısı 753 yada 759 dur.Yani koskoca 1. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşları'nda ölenlerin toplamı 759 ! Al sana vatansever kürt. Ayrıca devletin içinde yaşayan herkes o savaşa katılmaya mecburdur.Nasıl ki Rusya'da , Abd ' da yaşayan Almanlar , 2. Dünya Savaşı'nda Almanya'ya karşı savaştıysa. Savaşmassa devlet öldürecek bilmem anlatabildim mi ? Bedüizhedelöhödölü denen kişiliği önüme getirip durma rica ediyorum.Hala nefret ediyorum adını bile duymaya tahammülüm yok o kürtçünün.

kürtler giderse Türkiye batmaz yücelir emin ol.Her eve 15 çocuk için yardım verilmez , oralarda ki boş tarlalar ekilir tarıma katkı sağlanır.Bölücülerin çoğu ortadan kalkar.Kitap'ımızı kimse alamaz bizden biz istemedikten sonra.

Benim Turan anlayışım da sözde "kavm-i necip" diye geçipte özünde ensest ilişkinin yaygın olduğu arap ırkı yoktur , kürtler zaten yoktur.Yalnız TÜRK BİRLİĞİ'dir.Türk-İslam birliği hayalden öte gitmeyen bir ülkülemdir ki zaten olamayacaktır.TÜRK BİRLİĞİ esastır !

Selametle ...

Lisedeyiz, solcu arkadaşlarım karşı çıkıyorlar: Askeri içtimaa sistemi var yaa okullarda bu ne böyle okula mı giriyoruz orduya mı.. ama bugün aynı kişiler aman efendim kaldırılır mı diyorlar.. tutar yok denge yok.. bundan bahsediyorum..

Elbette Türkçülük çocuklara erken yaşta aşılanmalı ama bu yazdıklarını bi çocuk pek rahat okuyabilir ve babası dindarsa ya da kürtse inan ki böyle dedin diye sen Türksen ben değilim diyebilir çok büyük haklılıkla..

Zaten bu toplumdaki asıl ayrımcılar "ben müslüman gibi yaşıyorum sen yaşamıyorsun, ben atatürkçüyüm sen değilsin, ben türküm sen kürtsün" diyenlerdir..

İktidar da Türk dediklerin bugün İstiklal Marşı ve Andımız'ı kaldırmaya çalışıyorlar . Hani Türk ya onlar !

Ayrıca Kemalist olmak ne demek , kötü olan yanı ne ? Atatürk'ün izinden gidenler , o ideolojiyi benimsemiş kişiye denir Kemalist.

"Benim Yegâne üstünlüğüm Türk olarak doğmamdır" Mustafa Kemal ATATÜRK ! Evet bizimle aynı haklara sahipler ama bak Atatürk ne demiş ? Üstünlük demiş ! Türkçü bir kişiliğe yakışır , düşüncelerini ortaya koyacak bir söz !

Savaşta ölen kürt sayısı 753 yada 759 dur.Yani koskoca 1. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşları'nda ölenlerin toplamı 759 ! Al sana vatansever kürt. Ayrıca devletin içinde yaşayan herkes o savaşa katılmaya mecburdur.Nasıl ki Rusya'da , Abd ' da yaşayan Almanlar , 2. Dünya Savaşı'nda Almanya'ya karşı savaştıysa. Savaşmassa devlet öldürecek bilmem anlatabildim mi ? Bedüizhedelöhödölü denen kişiliği önüme getirip durma rica ediyorum.Hala nefret ediyorum adını bile duymaya tahammülüm yok o kürtçünün.

kürtler giderse Türkiye batmaz yücelir emin ol.Her eve 15 çocuk için yardım verilmez , oralarda ki boş tarlalar ekilir tarıma katkı sağlanır.Bölücülerin çoğu ortadan kalkar.Kitap'ımızı kimse alamaz bizden biz istemedikten sonra.

Benim Turan anlayışım da sözde "kavm-i necip" diye geçipte özünde ensest ilişkinin yaygın olduğu arap ırkı yoktur , kürtler zaten yoktur.Yalnız TÜRK BİRLİĞİ'dir.Türk-İslam birliği hayalden öte gitmeyen bir ülkülemdir ki zaten olamayacaktır.TÜRK BİRLİĞİ esastır !

Selametle ...

Benim gördüğüm kemalistler tüm gücün Atatürkten olduğunu söyleyenlerdir.Müslümanlar ise Allah'ta olduğunu söyler kul sadece sebeptir...

Ayrıca verdiğin rakam küfür olduğu gibi saçmadırda 1 tane olsun diyelim ben orda Kürt savaşmıştır derim ayrımcılık yapmam...

Türk-İslam birliğinin olacağını bana Allah söylüyor ba,en olmasada inanmak mecburiyetindeyim ama Allah'a şükür 1300 tane delilini görmüşüm gerek siyasi gere ekonomi gerek sosyal yaşam gere teknoloji gerek alametler hepsi oldu eğer Allah bunları söylerken haklı çıkıyorsa o zaman buda olacaktır ben buna inandım buna iman ettim varlığımdan daha çok inanır kabul ederim kesinlik sayarım sksini düşünmem bile...

Lisedeyiz, solcu arkadaşlarım karşı çıkıyorlar: Askeri içtimaa sistemi var yaa okullarda bu ne böyle okula mı giriyoruz orduya mı.. ama bugün aynı kişiler aman efendim kaldırılır mı diyorlar.. tutar yok denge yok.. bundan bahsediyorum..

Elbette Türkçülük çocuklara erken yaşta aşılanmalı ama bu yazdıklarını bi çocuk pek rahat okuyabilir ve babası dindarsa ya da kürtse inan ki böyle dedin diye sen Türksen ben değilim diyebilir çok büyük haklılıkla..

Zaten bu toplumdaki asıl ayrımcılar "ben müslüman gibi yaşıyorum sen yaşamıyorsun, ben atatürkçüyüm sen değilsin, ben türküm sen kürtsün" diyenlerdir..

Kardeşim kendin söylüyorsun ; solcu yani sosyalist/komünist. Milliyeti reddeden bir rejimin destekçileri . Andımız'a saygı duymalarını bekler misin ? Benim yazdıklarım benim kafamdan kurduklarım değil , ortada yaşananlardır.Lafımız dindar olana değil dincilere , kürt kökenli olanlara değil kürtçülük yapanlara ( kişisel olarak kürtlerin tamamını sevmem ama ).Ben 8 sene aralarında kaldım ve aklımın erdiği 6-7. sınıfta sadece Türk olduğum için "çocuklar" tarafından dışlandım. O yıllardan kalma bu duygular anlatabildim mi ? İsteyen bölücü diyebilir bana. Ben Irkımdan başkasını sevemiyorum.

Benim gördüğüm kemalistler tüm gücün Atatürkten olduğunu söyleyenlerdir.Müslümanlar ise Allah'ta olduğunu söyler kul sadece sebeptir...

Ayrıca verdiğin rakam küfür olduğu gibi saçmadırda 1 tane olsun diyelim ben orda Kürt savaşmıştır derim ayrımcılık yapmam...

Türk-İslam birliğinin olacağını bana Allah söylüyor ba,en olmasada inanmak mecburiyetindeyim ama Allah'a şükür 1300 tane delilini görmüşüm gerek siyasi gere ekonomi gerek sosyal yaşam gere teknoloji gerek alametler hepsi oldu eğer Allah bunları söylerken haklı çıkıyorsa o zaman buda olacaktır ben buna inandım buna iman ettim varlığımdan daha çok inanır kabul ederim kesinlik sayarım sksini düşünmem bile...

Onlar senin gördüklerin o zaman . Verdiğim rakam Çanakkale Savaşı içindir orda düzeltme yapmak isterim. Hani Çanakkale' de Türkler-kürtler beraber öldü derler ya.759 tane en fazla kürt ölmüştür.Orda ki hatam için affola.Ben öyle bir birliğe inanmıyorum.Benim inancım BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİ'ne dir.Sana karışamam tabi ki.

Onlar senin gördüklerin o zaman . Verdiğim rakam Çanakkale Savaşı içindir orda düzeltme yapmak isterim. Hani Çanakkale' de Türkler-kürtler beraber öldü derler ya.759 tane en fazla kürt ölmüştür.Orda ki hatam için affola.Ben öyle bir birliğe inanmıyorum.Benim inancım BÜYÜK TÜRK BİRLİĞİ'ne dir.Sana karışamam tabi ki.

Olabilir..
Ben ayetlere iman etmekle yükümlüyüm tek din islam hakim olacak denilmişse aksini düşünemem.
Neyse bişi diyemem..
Sen bilirsin
Selametle...

Olabilir..
Ben ayetlere iman etmekle yükümlüyüm tek din islam hakim olacak denilmişse aksini düşünemem.
Neyse bişi diyemem..
Sen bilirsin
Selametle...

O nedenle islam heryere hakim

Atlası önüne koy cografyaya bak

İslam ülkelerini bul

hUZUR ve refah içinde yaşayan insan hakları yönünden gelişmiş bir sosyal adaletin yaygın oldugu bir müslüman ülke yaz...

O nedenle islam heryere hakim

Atlası önüne koy cografyaya bak

İslam ülkelerini bul

hUZUR ve refah içinde yaşayan insan hakları yönünden gelişmiş bir sosyal adaletin yaygın oldugu bir müslüman ülke yaz...

en iyi islamı yaşlayan ülke Türkiye ama ben dünya hakimiyetinden bahsediyorum onlarca ayette yazan tek din.Hz.İSa(as) ve Hz.Mehdi(as) olduğu altın çağdır...

en iyi islamı yaşlayan ülke Türkiye ama ben dünya hakimiyetinden bahsediyorum onlarca ayette yazan tek din.Hz.İSa(as) ve Hz.Mehdi(as) olduğu altın çağdır...

Bak en iyi durumda olan ülke Türkiye diyorsun

Demek ki islam cumhuriyeti kuranlardan daha iyiyse durumumuz

Bunun bir nedeni olmalı.

Yaşıyorsa Türkiye bugünü Ata nızın kıymetini bilin....

Cahili cühelanın peşinden değil ATA nızın izinden gidin......

Damarındaki kanı inkar edenlere KUDRETİ anlatamazsınız

Ama ATA sını bilene en büyük kudretin bu olduğunu anlatabilirsiniz...............

ATA ya saygısızlık oldu ama ATA' m affetsin artık çünkü

O

KUDRETİN DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUT OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

DÜZEN DEĞİŞTİ DAMARINDAKİ KANI İNKAR ETMEK MODA OLDU.

KUDRET ARTIK ATA SINI VE ATA SININ ONA BIRAKTIĞI

ÖZGÜR BAĞIMSIZ DEMOKRATİK LAİK CUMHURİYETİ BİLENDE .....

Bak en iyi durumda olan ülke Türkiye diyorsun

Demek ki islam cumhuriyeti kuranlardan daha iyiyse durumumuz

Bunun bir nedeni olmalı.

Yaşıyorsa Türkiye bugünü Ata nızın kıymetini bilin....

Cahili cühelanın peşinden değil ATA nızın izinden gidin......

Damarındaki kanı inkar edenlere KUDRETİ anlatamazsınız

Ama ATA sını bilene en büyük kudretin bu olduğunu anlatabilirsiniz...............

ATA ya saygısızlık oldu ama ATA' m affetsin artık çünkü

O

KUDRETİN DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUT OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

DÜZEN DEĞİŞTİ DAMARINDAKİ KANI İNKAR ETMEK MODA OLDU.

KUDRET ARTIK ATA SINI VE ATA SININ ONA BIRAKTIĞI

ÖZGÜR BAĞIMSIZ DEMOKRATİK LAİK CUMHURİYETİ BİLENDE .....

Karıştırdın beni ben kemalist değilim ve Mustafa Kemal değil hiçbir kula tapmam.
Bugün Türkiyedeki herşey Cumhuriyet devlet vatan bayrak milimine milimine Rahman(cc) nün eseridir.
Biz sadece mezardan seyrederizz bir pencere içerisinde seçimler yaparız ama olayların hepsini Allah yaratır kul sadece sebep olur Ahmet olmaazsa Mehmet olur ama OLUR...
Ben sadece Allah'tan af dilerim başka kimseden değil...
İzinden gideceğim tek kişi vardır.
Hz.Muhammed(sav) çünkü Mustafa Kemal'de öyle yapmıştı...

"Büyük bir inkılap yaratan Hazreti Muhammed'e karşı beslenilen sevgi ancak onun ortaya koyduğu fikirleri esasları korumakla tecelli edebilir." (Şemsettin Günaltay Ülkü Dergisi sayı 100 s. 4)
Mustafa Kemal Paşa

Onlara bir iyilik dokunsa: "Bu, Allah'tandır" derler; onlara bir kötülük dokunsa: "Bu sendendir" derler. De ki: "Tümü Allah'tandır." Fakat, ne oluyor ki bu topluluğa, hiç bir sözü anlamaya çalışmıyorlar?(Nisa - 78)

Karıştırdın beni ben kemalist değilim ve Mustafa Kemal değil hiçbir kula tapmam.
Bugün Türkiyedeki herşey Cumhuriyet devlet vatan bayrak milimine milimine Rahman(cc) nün eseridir.
Biz sadece mezardan seyrederizz bir pencere içerisinde seçimler yaparız ama olayların hepsini Allah yaratır kul sadece sebep olur Ahmet olmaazsa Mehmet olur ama OLUR...
Ben sadece Allah'tan af dilerim başka kimseden değil...
İzinden gideceğim tek kişi vardır.
Hz.Muhammed(sav) çünkü Mustafa Kemal'de öyle yapmıştı...

"Büyük bir inkılap yaratan Hazreti Muhammed'e karşı beslenilen sevgi ancak onun ortaya koyduğu fikirleri esasları korumakla tecelli edebilir." (Şemsettin Günaltay Ülkü Dergisi sayı 100 s. 4)
Mustafa Kemal Paşa

Onlara bir iyilik dokunsa: "Bu, Allah'tandır" derler; onlara bir kötülük dokunsa: "Bu sendendir" derler. De ki: "Tümü Allah'tandır." Fakat, ne oluyor ki bu topluluğa, hiç bir sözü anlamaya çalışmıyorlar?(Nisa - 78)

Tanri baba, bir sabah uyaninca,
Biz insanlari düşündü nasilsa,
Gitti pencereye; kim bilir, dedi;
belki de o gezegen yok olup gitti.
böyle dedi ama bakti uzakta,
Çok uzakta
Fırfır, fırfır dönüyor dünya.
Şeytan canimi alsin, dedi tanri
Alsin vallahi birşey anliyorsam
Bu dünyalıların tutumlarından

Şeytan canımı alsın
Alsın vallahi çocuklar
Birşey anlıyorsam

Ey benim minnacik yaratıklarım,
Ak ve kara, donuk ve yanıklarım,
Dedi tanrı, en babacan haliyle;
Sizleri ben yönetiyormuşum sözde
Oysa biliyorsunuz Allah'a şükür
Benim de sürüyle bakanlarım var.
Şeytan canımı alsın dedi tanrı,
Alsın vallahi bu bakanları
İkişer üçer atmazsam kapı dı$arı.

Şeytan canımı alsın
Alsın vallahi çocuklar
Bakan mı, bakan mı
Kapı dışarı.

Boşuna mı kızlar verdim, şarap verdim size?
Güzel güzel ya$şayasınız diye.
Nasıl olur da benim adıma
Orduların tanrısı dersiniz bana?

Şeytan canimi alsin dedi tanri
alsin vallahi cocuklar, bir tek
orduya kumanda ettiysem bugüne dek

$eytan canimi alsin
alsin vallahi cocuklar

Bir de $u kara bücürler yok mu?
burnum illallah dedi tütsülerinden
ya$amayi oruca cevirmi$ bu softalar
benim adima lânet yagdirmadalar.
Verdikleri parlak vaazlara gelince
Bunlar benim icin karanlik,
Arapca, ibranîce
Bu adamlarin dediklerinden.

Şeytan canimi alsin,
Alsin vallahi cocuklar
Birşey, birşey, birşey anlıyorsam

Tanri baba bir sabah uyanıınca
Biz insanlari düşündü nasılsa
Nasil.

Tanri baba, bir sabah uyaninca,
Biz insanlari düşündü nasilsa,
Gitti pencereye; kim bilir, dedi;
belki de o gezegen yok olup gitti.
böyle dedi ama bakti uzakta,
Çok uzakta
Fırfır, fırfır dönüyor dünya.

Şeytan canımı alsın
Alsın vallahi çocuklar
Birşey anlıyorsam

Ey benim minnacik yaratıklarım,
Ak ve kara, donuk ve yanıklarım,
Dedi tanrı, en babacan haliyle;
Sizleri ben yönetiyormuşum sözde
Oysa biliyorsunuz Allah'a şükür
Benim de sürüyle bakanlarım var.
Şeytan canımı alsın dedi tanrı,
Alsın vallahi bu bakanları
İkişer üçer atmazsam kapı dı$arı.

Şeytan canımı alsın
Alsın vallahi çocuklar
Bakan mı, bakan mı
Kapı dışarı.

Boşuna mı kızlar verdim, şarap verdim size?
Güzel güzel ya$şayasınız diye.
Nasıl olur da benim adıma
Orduların tanrısı dersiniz bana?

Şeytan canimi alsin dedi tanri
alsin vallahi cocuklar, bir tek
orduya kumanda ettiysem bugüne dek

$eytan canimi alsin
alsin vallahi cocuklar

Bir de $u kara bücürler yok mu?
burnum illallah dedi tütsülerinden
ya$amayi oruca cevirmi$ bu softalar
benim adima lânet yagdirmadalar.
Verdikleri parlak vaazlara gelince
Bunlar benim icin karanlik,
Arapca, ibranîce
Bu adamlarin dediklerinden.

Şeytan canimi alsin,
Alsin vallahi cocuklar

Tanri baba bir sabah uyanıınca
Biz insanlari düşündü nasılsa
Nasil.

İğrenç.....
Hakaret ve saçma...

İstiklal Marşı'nı ve andımızı kaldırmak kimin haddine !!!

Geri