GemaR
Banned
Tüm kürtler bölücüdür demedim . Tüm kürtleri sevmiyorum dedim . Kişisel birşey yani.Ama unutmamalıdır kürtlerin %97 gibi bir kısmı bölücü pkk ya destek verir .O yüzden geri kalan %3 ününde benim için bir önemi yoktur ki ayırt etmek çok zordur.pkk ya destek veren de vatan sevdalısı gibi görünebilir.Bu ülkede herkes Türk olmak zorunda demedik . Ama Türk olamıyorsa azınlık olmayı bilecek.Ezici çoğunluğun Türk olduğu bir ülkede , ben kürdüm ayrı devlet istiyorum demeyecek haddini bilecek.Azınlıklar da bugün benimle aynı haklara sahip , aynı devlette aynı hizmetleri alabiliyor.Alamıyor demeyin kendinizi kandırmış olursunuz.Bu ülkede Türk'ü kimse hakir görmeye çalışmasın , ayranımızı kabartmasınlar.Ayrıca Mhp li felan da değilim.
Gönlüne bişi diyemem sözüm olmaz.Ama istitastiklerde küçük bir yanlışlık yaptın %97 vatansever %3 bölücü ki bunlarda bana göre cahil olanları uyani BDP gibi ayak partisi olsun çevre olarak olsun kandırılmış insanlar.Ben robot olarak görüyorum onları kendilerinin değil başkalarının sözü...
Madem Türklükten dem vurdun nerde o bahsettiğin Türkler normalde senin bahsettiğin Türkler şu an ikidarda olması gerekti ama benim gördüğüm başka Türkler iktidarda Kürtler gerçekten kardeş olan ve bu tutumu sonuna kadar sürdürecek Türkler hükümettteler.
Sen kemalistlerden mi yoksa Türklerden mi bahsediyorsun.Bence önce bunu düşün.
Mustafa Kemal sadi paşaya mektup gönderir ve derki Türk ile Kürt iki ÖZ kardek bak dmeiyor ki ikinci sınıf yada azınlık ÖZ yani ne Türk ondan önce neden Kürt ve ekliyor PARAYLa nifak sokmaya çalışanlar var.
Bak ilacı söylüyor demek ki yüzyıl önced şimdide ardında para var e paranında bekçisi Ergenekon onunda yaltaklığını yapan uyuşturucu işlerini yapan PKK var.
Bak Mustafa Kemal herşeyin farkında.
Bir komutan olarak Buyrun çanakkeyi geçin zaten ondan sonrakiler vatan haini Türk değil diyebilirdi.Ama paşalar gibi aslanlar gibi kurşunların her an kafasına dank edeceğini bile bile gitti tüm cihana neyin ne olduğunu gösterdi onunlar beraber onlarca Türk Kürt Laz Alevi vs vs.
Hiçbiri bugün senin dediğini demedi bu tartışma vardı ama boyutları farklıydı.
Paşamız Kürt hocalarca fotolar ektirdi MEcliste onlarla beraberdi milet vekililerdir.yine Bediüzzaman'a olan tavrını biliyorsun.
Sevmeyebilirsin bende çinliler pek sevmem Adem çocukarı olmalarına rağmen ama onları kötülemem kötüdür demem çocuklarını çok şirin bulurum hayran olurum...
Senin Kürt arkadaşların olmayabilir ama olanlara sor ve şunu unutma bir tanesi değil birçouyla muhabbet et dinle anla...
Muhalefet olma olursan ne sen ne o kazançlı çıkar.
Bu ülkenin değerleri var Vatan ve Bayrak bu insanla oldukça bu olacak ve Allah şahidimdir bugün Kürtler yok olursa burdan gittiği an Türkiye diye bişi kalmaz çünkü bunu net anlamamın sebebi tüm dünyanın Anadoluyu bizden ayırmak istemesidir başa Türkiyede yaşayan çıyanlar anadolu halkının üstüne gidildiği kadar başka bir halka bu yapılmamıştır.
Şimdiki planları ne biliyormusun baktılar işkenceyle öldürmeyle olmyuor.
Medyaylar sözlerle çizerek dışlamaya çalışıyorlar en önemlisi ellerinden Kİtabı almaya çalışıyorlar Bak kanal d ye çıkardığı filmlere bak bununla milleti birşeylerden uzaklaştırmaya maneviyattan soğutmaya çalışıyor..
Ama başaramayacaklar...
Sen bazı şeyleri çok kolay zannediyorsun ama bizim bilmediğimiz o kadar şey dönüyor ki ben bu yazıyı yazna kadar onlaca olay yeniden yazıldı birçoğu yeniden çözüldü.Artık yeni hedefler yen çizlegeler peşinde.
Bugün koskoca Türkiyede yaşıyorsun iki sseçeneğin var ya büyük Türkiye tüm düyayı eline alır Türk-İslam birliği Turanı istersin yada bölünmeye izin verir başta kendin bölmeye başlarsın hükümete karşı durup küçülmeye yok olmaya mahkum olursun...
Seçenekler zor değil sadece birini seçeersin yoluna devam edersin...