çok güzel bir arşiv çalışması paylaşımınız için teşekkürler. design suit ultimate i indirdim. yükledim fakat x force dosyaları exract ederken hata veriyor herkeste aynı problem varmı çalışan xf dosyalarını bulamadım yardımcı olabilirseniz yaklaşık 8 gb lik çalışmanız boşa gitmemiiş olur ben bulsan buraya atıcaktım bilginize...
:confused1:
XF DOSYASINI ÇALIŞTIRDIĞIMDA BU UYARIYI VERİYO VE DURUYO EĞER HERKESTE BÖYLEYSE YARDIMCI OLUN LÜTFEN 26 GÜN TRİAL HAKKIM KALDI... ! Cannot execute "C:\Users\DEMIRG~1\AppData\Local\Temp\Rar$EX03.653\ADSx64\Crack\xf-adsu2013_x64.exe"Nasıl bir hata? Açılırken antivirüs programınız direk siliyor olmasın.
Sorunu tekrardan yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Autocad için lazım..hocam Autocad 2013 x64 indirip kurdum.. windows 7 64 bit işlemci kullanıyorum crack dosyasında hata veriyor aktivasyon yapamıyorum orda denileni aynen yaptım.. crack dosyasında request kodu girerek aktivasyon kodunu aldım onu da programda ki aktivasyon yerine yazdım fakat kabul etmiyor..nerde hata yapıyorum bu programın aktivasyon olayını ayrıntılı anlatabilir misiniz? şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
XF DOSYASINI ÇALIŞTIRDIĞIMDA BU UYARIYI VERİYO VE DURUYO EĞER HERKESTE BÖYLEYSE YARDIMCI OLUN LÜTFEN 26 GÜN TRİAL HAKKIM KALDI... ! Cannot execute "C:\Users\DEMIRG~1\AppData\Local\Temp\Rar$EX03.653\ADSx64\Crack\xf-adsu2013_x64.exe"
primavera
xsteel
sta4cad
Probina Orion
Bu programlar Elinde varsa yada bulursan full sürümlerini sana minnettar kalırım dostum.
Selam arkadaşlar programların sonundaki x86 ve x 64 ne anlama geliyor?
Çok teşekkürler kardeş harika bir link yanlız 3d map auto cad ın crack i win 8 de çalışmıyor bir cözümü varmı acaba
sanırım bende de o sorun çıkmıştı,tam olarak ne yaptım hatırlayamıyorum ama crack dosyasını yükleme klasörünün içine kopyala oradayken çalıştır.