Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

birde siz değerli forum üyelerinden ricam autocad 2010 x64 kurdum fakat crack istiyor nasıl halledebilirm? bu sürümün x32 bit versiyonunda bi dosya vardı onla halledebiliyordum fakat 64 bitte işe yaramadı.. 64 bit için nasıl crack yaparım.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. herkese iyi çalışmalar...

iyi günler hocam. ilk önce paylşımlarınız için teşekkürler. autocad structural detailing 2014 x64 rardan çıkarken hata veriyor. dosyalara bakabilirmisiniz tekrardan..

yukarıda yazdıklarıma yardım edebilecek kimse yok mudur?

arkadaşlar yardımcı olursanız çok muteşekkir olurum .. sorunları tekrardan yazıyorum...

1) Bu eğitim videolarından Video2Brain-learning autocad 2013 indirdim rardan çıkarttığımda dısk image file dosyası olarak çıkıyor bu dosyayı nasıl açabilirim? acil yardım gerekiyor açamıyorum dosyayı ayrıntılı yada resimli anlatım var mıdır?

2) Autocad 2010 x64 kurdum fakat crack istiyor nasıl halledebilirm? bu sürümün x32 bit versiyonunda bi dosya vardı onla halledebiliyordum fakat 64 bitte işe yaramadı.. 64 bit için nasıl crack yaparım.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. herkese iyi çalışmalar...

Tekla xsteelv19x64 Environment Manager eksik. Dolayısı ile environmentleri yükleyemiyorsunuz ve proğram çalışmıyor. Elinde olan varsa yüklerse iyi olur?

Öncelikle bu arşiv için çok teşekkürler.

Autodesk 3DS Max Design 2014 x64 , rar dan çıkarırken 2. part dosya bozuk hatası veriyor
Autocad Electrical 2014 x64 , her iki part da dosya bozuk hatası veriyor

farklı 2 bilgisayardan 4 kere denedim her seferinde aynı hatayı veriyor.

autodesk yazılımları için anahtar kırıcıları ayrıca yükleyebilir misiniz?

ilk önce paylaşımlarınız için teşekkürler. Autocad Structural detailing 2014 x64 rardan çıkarken hata veriyor. Dosyaları tekrar yenileye bilir misiniz.

merhabalar,

masterchef cad programını bulabileceğim bir yer varmı acaba

şimdiden teşekkür ederim

Autodesk ImageModeler ?

Autodesk ImageModeler yok sanırım?

primavera kurulum işlemleriyle var mı acaba?

Autodesk Stitcher Unlimited

Autodesk Stitcher Unlimited da yok sanırım?

Revit AMS (All Dicipline) 2014

Revit AMS (All Dicipline) 2014

"Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir."

link ölü sanırım,

Lumion ve sketchup son versiyonlarınıda eklerseniz seviniriz .
emeğine sağlık çok tşk ediyoruz

Bu olağanüstü paylaşımlarınız adına size teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

Arkadaşım, Strucad yeni versiyonlarını bulmak mümkünmü? V15 yada V16. İlgine şimdiden teşekkürler.

merhabalar, bu linklere erişemiyoruz, yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden sağolun.

Geri