Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

slm termi53,
teşekkürler önerini deneyeceğim, benim tahminim: part 1 i indirmeye başladıktan iki üç dakika sonra virüs programım malvare buluyor, onu bloke edince de indirme sonunda işlem tamamlanamıyor. virüs programım part 3 te malvare bulmadı ve idm onu sorunsuzca indirdi.

photoshop için: malaysiabay'a gir, searchbox'a thethingy yaz, dertlerin bitecek :)

slm fffbbbyyy,
sap2000 v.15.1 part 1 içersindeki CSI/1CrackAll/lsco.exe dosyasında malware var. sanırım bu nedenle idm indirmeme izin vermedi. termi53'ün önerisi ile browser'ımdan indirdim. fakat şimdi de malware'ı dolayısı ile lsco.exe yi silmeden rar dosyasını açamıyorum. virüsü silip part 1'i tekrar upload edermisin.

senin eskiden sap2000 dahil birçok programını indirmiştim. hatta perform3d yi hiç bir yerde yokken senden indirmiştim. hiç birinde virüs yoktu. bu sefer virüs görünce şaşırdım ve bilgin dahilinde olmayabilir diye haber vereyim dedim.

slm fffbbbyyy,

başını çok ağrıttım ama sap2000 v15.1 part 1 hem virüslü hem de eksik, açmaya kalkınca "unexpected end of archive" hatası veriyor. mümkünse part 1'i yeniden yükler misin.

slm fffbbbyyy,

başını çok ağrıttım ama sap2000 v15.1 part 1 hem virüslü hem de eksik, açmaya kalkınca "unexpected end of archive" hatası veriyor. mümkünse part 1'i yeniden yükler misin.

Eksik yok , virüssüz başka bir crack bulmayı deneyin.Elimdeki bu , bende antivirüs programımı kapatıp öyle kuruyorum.

slm fffbbby usta nasilsin temmeni ederimki cok iyisindir benim senden bir ricam car acaba bana allplan bcm bulabilirmisin ben cok yerden aradim bulamadim tek sen bulacagini bildigim icin senden istiyorum sana hayirli geceler dilerim

öncelikle elinize sağlık
autocad architecture 2013 x 64 indirdim. açarken part5 de hata verdi.tekrar indirdim yine aynı hatayı verdi. neden olmuştur benden mi kaynaklandı acaba? teşekkür ederim

öncelikle elinize sağlık
autocad architecture 2013 x 64 indirdim. açarken part5 de hata verdi.tekrar indirdim yine aynı hatayı verdi. neden olmuştur benden mi kaynaklandı acaba? teşekkür ederim

Sizden kaynaklanmıyordur ama indirdiğiniz program veya tarayıcıdan olabilir.İndirdiğiniz dosyayı silip üzerine yazmadan temiz indirmeyi deneyin.

arkadaşlar merhaba, autocad 2013 civil 3d orjinal cd si elime geçti ama, tabiki crack ihtiyacım var. crack dosyasını nasıl bulabilirim. acil olarak kurmam gerekiyor programı

arkadaşlar merhaba, autocad 2013 civil 3d orjinal cd si elime geçti ama, tabiki crack ihtiyacım var. crack dosyasını nasıl bulabilirim. acil olarak kurmam gerekiyor programı

cd ye ihtiyacın yok 1. sayfaya bak orda var aten program indir kur çalışıyor şu anda bende açık mesela.

Her seferinde tekrar tekrar teşekkür ediyorum fakat forumda kalabalık olmasın diye yazıya dökmüyorum:)

Hocam bu programların MAC versiyonlarını indirebileceğimiz senin tavsiye edebileceğin bir paylaşım alanı var mı?

çatıcad programını crackli bulabilirmisiniz acaba?
not:yeni başlık açmayı bilmiyorum :D:D:D

Her seferinde tekrar tekrar teşekkür ediyorum fakat forumda kalabalık olmasın diye yazıya dökmüyorum:)

Hocam bu programların MAC versiyonlarını indirebileceğimiz senin tavsiye edebileceğin bir paylaşım alanı var mı?

Bir çoğunun MAC sürümü olmadığını biliyorsunuzdur zaten.
Yine de Free Download - Freshwap adresine bir bakın

çatıcad programını crackli bulabilirmisiniz acaba?
not:yeni başlık açmayı bilmiyorum :D:D:D

Yerli programların paylaşımını yapmıyorum.

selamlar öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler. primavera p6 varmı elinde upload ettiğin şimdiden çok teşekkürler. hotfile up olursa çok iyi olur hotfile premium var seri çekerim.

arkadaşlar forumda araştırdım ama bulamadım adobe illustrator ve photoshop versiyonlarını crackli indireceğim linkler var mı? sağolsun fffbbbyyy abimiz çoğu programı paylaşmış fakat adobe serisini nerden indirebilirim.. bilen bir yardım ederse çok süper olur.. forumda bulduğum linkler ya kırık ya da hatalı oluyor ..

Bu kadar bir arşiv yapıp yenileyebilmek zor iş. Ellerine sağlık. Büyük bir çoğunluğunu kullanmasam da. Teşekkürler.

arkadasşar 3dmaxde autode-cab.1. dosyasını bulamıyor die hata weriyor

Geri