sadece teşekkür etmek bu emeğini karşılar mı??
merhba
revit türkçe kullanım klavuzu olan varsa gönderebilir mi...
Klasörümü sabitlediğin için çok teşekkür ederim.Sadece başlığa küçük bir itirazım olacak.Mimarlık ve İnşaat programları dersen gerçekten çok sevineceğim.
Gerçekten teşekkür ederim.
Sadece klasöre hackhell şifresini koymam yeterli olurmu?
Bu vakitten sonra tek tek dosyalar biraz zor olur.Klasörde ısrarımın sebebi hem kendi rahatlığım hemde tek tıklamayla meslektaşlarımın aradıkları bir çok şeye ulaşabilmesi.
abi hayırlı olsun konuların sabitlenmiş.
öyle yap abi tek tek yüklemeyle çok uzun sürer.ama ilk sayfaya yazarsan şifreyi millette ağlayıp sızlamasın
(Texas a) Bu ara bir modumuzun yazdığını gördüğüm için bunu değerlendirip bir soru sorayım. bölümün adını Mimarlık ve İnşaat olarak değiştirebilir miyiz acaba?
fffbbbyyy' den
"Notazar saat 01:25 itibariyle tam 27 kere indirmiş olduğunuz programa göstermiş olduğunuz ilginin sadece 1/27 sini upload eden kişiye gösterdiğiniz için kendinizle gurur duyabilirsiniz.Devir değişti artık teşekkürler bile tıklamayla yada bir satır yazıyla oluyor.
Ama sizlere helal olsun ki bunları bile yapmaktan acizsiniz.Çünkü önemsendiğiniz kadar önemsemiyorsunuz.Çünkü sadece tüketiyorsunuz.Çünkü burada olmasada başka yerlerde bulurum diyorsunuz.Ama bu mantıkla yakında hiç bir şey bulamayacaksınız.Paylaşanları enayi yerine koymaya devam edin sonuçta siz kaybedeceksiniz."
Aslında sana teşekkürü çok gördüğümüzden değil. Bizimkisi sadece ihmal. Bir çok arkadaş konuları takip etmeden uploadları linkten takip ediyor herhalde benim gibi. Sana binlerce teşekkür.
Ben o haliyle bir iki deneme yaptım ve kullandım.Problem olmadığını düşünüyorum.Zaten onun biraz daha yeni bir sürümünü bir kaç gün içinde temin etmiş olacağım.Olmazsa değiştiririz.fffbbbyyy abi bu csicol da help ten about csicol a baktım orda "licence is expired or not found" yazıyo diğerlerinde lisans süresi olarak 35486 gün gibi bir rakam var csicol da lisans yok diyo bir sorun olur mu acaba ?