Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

sadece teşekkür etmek bu emeğini karşılar mı??

merhba
revit türkçe kullanım klavuzu olan varsa gönderebilir mi...

Başlık hakkında...

Klasörümü sabitlediğin için çok teşekkür ederim.Sadece başlığa küçük bir itirazım olacak.Mimarlık ve İnşaat programları dersen gerçekten çok sevineceğim.

Gerçekten teşekkür ederim.

Klasörümü sabitlediğin için çok teşekkür ederim.Sadece başlığa küçük bir itirazım olacak.Mimarlık ve İnşaat programları dersen gerçekten çok sevineceğim.

Gerçekten teşekkür ederim.

klasör yerine konularını link link verirsen daha iyi olur, bir de programlarını rarlayıp şifresini hackhell yaparsan işte o süper olur:)

Bu vakitten sonra tek tek dosyalar biraz zor olur.Klasörde ısrarımın sebebi hem kendi rahatlığım hemde tek tıklamayla meslektaşlarımın aradıkları bir çok şeye ulaşabilmesi.

abi hayırlı olsun konuların sabitlenmiş.
öyle yap abi tek tek yüklemeyle çok uzun sürer :):).ama ilk sayfaya yazarsan şifreyi millette ağlayıp sızlamasın :):)

(Texas a) Bu ara bir modumuzun yazdığını gördüğüm için bunu değerlendirip bir soru sorayım. bölümün adını Mimarlık ve İnşaat olarak değiştirebilir miyiz acaba?

Sadece klasöre hackhell şifresini koymam yeterli olurmu?
Bu vakitten sonra tek tek dosyalar biraz zor olur.Klasörde ısrarımın sebebi hem kendi rahatlığım hemde tek tıklamayla meslektaşlarımın aradıkları bir çok şeye ulaşabilmesi.

evet klasöre şifre olarak hackhell koyabilirsin, güzel olur:goz:

abi hayırlı olsun konuların sabitlenmiş.
öyle yap abi tek tek yüklemeyle çok uzun sürer :):).ama ilk sayfaya yazarsan şifreyi millette ağlayıp sızlamasın :):)

(Texas a) Bu ara bir modumuzun yazdığını gördüğüm için bunu değerlendirip bir soru sorayım. bölümün adını Mimarlık ve İnşaat olarak değiştirebilir miyiz acaba?

artık bu bölümle daha fazla ilgilenmeye çalışacağım, emek gösterenler karşılığını alacak, ama sizin gibi üyelerin de bana yardımcı olmanızı istiyorum çünkü ders ödev tez bölümü komple benim ve hepsine yetişmek veye cevaplamak biraz geç olabilir, o yüzden yardım isteyen arkadaşlara siz de yardım ederseniz sevinirim.

bu arada bölümün ismini mimarlık ve inşaat değiştirmek güzel bi fikir fakat bu benim elimde değil, dark_angel ve yönetime söylemem lazım bu fikri

fffbbbyyy' den
"Not:pazar saat 01:25 itibariyle tam 27 kere indirmiş olduğunuz programa göstermiş olduğunuz ilginin sadece 1/27 sini upload eden kişiye gösterdiğiniz için kendinizle gurur duyabilirsiniz.Devir değişti artık teşekkürler bile tıklamayla yada bir satır yazıyla oluyor.
Ama sizlere helal olsun ki bunları bile yapmaktan acizsiniz.Çünkü önemsendiğiniz kadar önemsemiyorsunuz.Çünkü sadece tüketiyorsunuz.Çünkü burada olmasada başka yerlerde bulurum diyorsunuz.Ama bu mantıkla yakında hiç bir şey bulamayacaksınız.Paylaşanları enayi yerine koymaya devam edin sonuçta siz kaybedeceksiniz."

Aslında sana teşekkürü çok gördüğümüzden değil. Bizimkisi sadece ihmal. Bir çok arkadaş konuları takip etmeden uploadları linkten takip ediyor herhalde benim gibi. Sana binlerce teşekkür.

fffbbbyyy' den
"Not:pazar saat 01:25 itibariyle tam 27 kere indirmiş olduğunuz programa göstermiş olduğunuz ilginin sadece 1/27 sini upload eden kişiye gösterdiğiniz için kendinizle gurur duyabilirsiniz.Devir değişti artık teşekkürler bile tıklamayla yada bir satır yazıyla oluyor.
Ama sizlere helal olsun ki bunları bile yapmaktan acizsiniz.Çünkü önemsendiğiniz kadar önemsemiyorsunuz.Çünkü sadece tüketiyorsunuz.Çünkü burada olmasada başka yerlerde bulurum diyorsunuz.Ama bu mantıkla yakında hiç bir şey bulamayacaksınız.Paylaşanları enayi yerine koymaya devam edin sonuçta siz kaybedeceksiniz."

Aslında sana teşekkürü çok gördüğümüzden değil. Bizimkisi sadece ihmal. Bir çok arkadaş konuları takip etmeden uploadları linkten takip ediyor herhalde benim gibi. Sana binlerce teşekkür.

arkadaşa ne kadar teşekkür edersek onun da bu dosya paylaşımlarına olan ilgisi devam eder ve daha fazla bilgi edinmiş oluruz, konuya bakarken alttaki teşekküre tek tıklamak o kadar kolay ki..

gerçekten iyi bir hizmet çok sağolun

fffbbbyyy abi bu csicol da help ten about csicol a baktım orda "licence is expired or not found" yazıyo diğerlerinde lisans süresi olarak 35486 gün gibi bir rakam var csicol da lisans yok diyo bir sorun olur mu acaba ?

fffbbbyyy abi bu csicol da help ten about csicol a baktım orda "licence is expired or not found" yazıyo diğerlerinde lisans süresi olarak 35486 gün gibi bir rakam var csicol da lisans yok diyo bir sorun olur mu acaba ?
Ben o haliyle bir iki deneme yaptım ve kullandım.Problem olmadığını düşünüyorum.Zaten onun biraz daha yeni bir sürümünü bir kaç gün içinde temin etmiş olacağım.Olmazsa değiştiririz.

Tesekkurler....
Rapid icad oldu download bozuldu :(
bi care yok mudur bu limit olayina?
Download seven limitine katlanir demeyin sakin ;)

korkma demem :):) ama 13-14 ytl ver bir ay için rapidshare'e bütün istediğin programları indir bence..

hemso su artlantis ne halt ise lisans istiyor bu programi EVALUATION olarakmi acacagiz beni oku sayfasinda 2 madde bir sey anlamadim nedir? bu dili fr sectim yeni lisans istiyor sanirim nasil olacak sen bu programlarin hepsini biliyorsan iyi vallahi memlekette bu programlarin hepsini bilen bir insaat muhendisi varsa super ustu derim
HAYATI BILGE den daha super olursun sen su rakim 1950 PALANDOKEN DIYARINDA 1 numarasin demek ama CUKUROVA dan mezun isen senin adina cok uzgunum::))))))))))))))) veya ATATURKTEN
selametle
hele su artlantisi nasil kuracak saadete bir gel bakalim hemso bana onu yapstir bunu yapistir deme bastan savarcasina bir de bu ne ise yariyor sanirim( Wood maison ahsap yapilar)animasyon rendermi sadece
ayrica autocad 4-5-6 niye ayirdin nedir bu birinde 24 rar var ben benci den almistim ama bilgisayara format attim by by yapti.Simdi sen ayni rar sekilde uygulamaya gitmissin.hele birde 13.0 tekla nin kullanim videosunu bir atsan daha iyi olacak
mcelebi kardesim her mesajinda super onerileri mevcut/:::))))))))))) arkadaslar ip degistici programi var bulun ve modemi resetleyin indirmeye devam araliksiz istediginiz kadar IP degistirci programindan faydalanin dosyalari alin cok basit

gencler Genc mimarlar su artlantis kullanan varmi neye yarar
CIO diye bir program var ahsap yapilar icin fra.encok kullandiklari bir program bunu bilen veya elinde olan varmi paylasmaniz mumkunmu?
nerden bulastik kafa allak pullak oldu hemserim seni kesmek lazim programlara baktikca insan yerinde duramiyor
artlantis hakkinda calisan var ise biraz detay versin
selametle

Geri