Mod ların Felekten Gecesi iki tanede ucube user !!!!

bu arada asansorde cıdden ölüyoduk,bende nefes darlıgı + kapalı alan fobisi var

caravan rock mı ben oraya takılırım...dee kardeş geldiğimde yanına urarım inş. by_chum dersen anlarsın sanırım...

cidden güzel bi gün geçirmişiniz sizler adına çok sevindim
birazda imrendim işin doğrusu
yok mu yafs hiç kayseriden eleman biraz ortam yapalım =)

GüzeL Geceydi resimLer için t$kLer ;) Ya ßen kendimi ßiLerek deşifre etmedim şimdiye kadar. ßöyLe ßi geceyi ßekLiyodum ;P ßa$ka ßir gecede görü$mek üzere :D

MAxi Abe Sizi Deermi ÖRgütledi Mekanin Reklamini Yapin Die :hhmanD

lem o cagırmadı bız baskın yaptık. bızı gorunce seytan carpmısa dondu. :durdurun
kendısı daha ıı anlatır.

süperdi ya film gibi izledim :) bidaha bulusun foto cekip yollayin filmin devamini bekleriz :)

Onu Bunu Bilmem Ben Geldigimde Ayni Muameleyi isterim [ Tabe Sizin Aranizdaki Muamele Neydi Bilmiom Ama :hhmanD ]

Eglence anlaminda Yane :D

DeerParty sen rapci deilmiydin ya rock bar falan bu arada dete. baya şaşırttı beni

deerın mekan iyiymiş
gün iyi geçmiş =)

not: desin göbüşe bittim saldırmak istiyom :)

Bi gÜN Bursada Oturan Arkadaşlar Varsa Toplanalım Bizde :)
Katılım Olucaksa Bir Yer Belirleriz...

oh keyifler yerinde :) madem iciyonuz bizede cağirin

çok eğlendiğiniz belli... =)
infa,Qapris,jewel,ayınateşi,kopuk,sonsuzluğa bizde toplanalım.Qapris doğru sölüyo...ki hala toplanamadık ya neyse :D
Qapris sende çabuk gel kız...
:biggrin :biggrin :biggrin
bu arada o meydanda birisi beni çookk bekliyo:D Bu pazar günü de bekletcem :p

Allah birliğinizi beraberliğinizi bozmasın imrendim walla...

enişte Alper den aldığım habere göre Reactor u çok sıkıştırmışsın.Garibim kurtulamamış senden.Bişeyler anlatıp duruyormuşsun.ne anlattın söle bakim:D
Reactor acıdım sana toprak :D yazık maxi den kurulamamışsın...:durdurun

Kirmizi Arfy & Gs_Hacker ide Alin Yanina Sonra Bütün Kizlar Toplandik SArkisini Söleyin :hhmanD

NeRoN_64' Alıntı:
Kirmizi Arfy & Gs_Hacker ide Alin Yanina Sonra Bütün Kizlar Toplandik SArkisini Söleyin :hhmanD

ahaha alemsin neron :durdurun

Geri