MotorLu AraçLar BöLümüne Moderatör Adayıyım !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 üyeninde aynı anda acması bence daha iyi olmus ... 2 adaydan 1 ine oy werilir .. kazanan alır modlugu ... bu kadar basit net ... gebzeliye de yorum yapmadım .. gerçi daha konusunu görmedim :D

sanada yapamicam ...

2'niz içinde hayırlısı olur inş. Ghost10 ... bence 2'niz birden olun ; bölüm ancak adam olur ..

hem birbirinizin eksiklerini gidermeniz acısındanda + yardımlasma acısındanda yararlı olur kaanatindeyim ..

Єηєму;2450458' Alıntı:
ooo Sidik Yarışı Tam Gaz : ) Uzağa İşeyen Kazansın Diyorum Bende =)

Sen böyle konusma hakkını nereden buluyorsun anlamadım.
Simdi ben mod olmak istedigim de bi yarıs icine mi giriyorum.
Bu kendini bisey sanmıs konusmalarını hic begenmiyorum Enemy.

Bu arada Ghost10 bölümü fazlasıyla hak eden sensin.
Gerek forum ici davranıslarınla, gerek her konuya bilgin ve yorumunla.

Sonuna kadar destek veriyorum.
+100

Bendende +

Sanırım o bölumde gebzelide modluk istiyordu.Kim olur bilmem ama birinin mod olması lazım.
+1905

O Bölüm Çok Aktif, Şu Anda Hiç Mod Yok.Her İkinizde Olabilirsiniz... +1

gebzelinin konusundada belirttiğim gibi modifiyeye mod olmak sadece 3-5 araba resmi vermekle olmuyor.otomobilleri iyi tanımalı,gereken yerde insanları doyuran yorumları yapabilmelisin.çünkü otomobil bir hobi olmanın ötesinde ekmek,su gibi hayatın vazgecilmez bi parcasıdır.

seninde arabalar hakkındaki bilgi pekte azımsanacak gibi değil.bu işe meraklısın.tutkun war.bölümde war olan boşluğu doldurabileceğine eminim.sonucta sanada destek veriyorum.ama gebzelinin basvurusunun sonuçlanmasını beklemen gerekirdi.bu kadar erken dawranmamalıydın.

edit :

ben gecen zaman icinde sunu anladim bu bölüme mod olan arkadaslar bir kac hafta icinde kayip olup gidiyolar sen eger daimi olurum diyosan benden +1

kesinlikle böyle bi suclamayı kabul etmiyorum.ben iş sebeplerimden dolayı bölmü gecici olarak bırakmak zorunda kaldım.yönetici olduğum zamanlarda görevimi layıkıyla yerine getirdiğimede eminim.bunu kime sorarsanız sorun.
Hiçkimse "Aktuğ bölümde hiçbişey yapmadı,verdiği paylaşımlar bi işe yaramazdı" diyemez.

Saygılar...

şahsen bölümdeki paylaşımlarını da yorumlarını da beğeniyorum .. ;)
[+] 3.30xi :D

[+] başarabilirsin.

Benden [ ++ ] gerek davranışlarınla gerek paylaşımlarınla hakediyosun. Hayırlı olsun

+1 HayırLı OLsun..

Erken oldugunu dusunuyorum 07 uyesısın bu pek etkı etmez ama yınede forumla ilgili olaraktan tecrube, bilgi vs eksıklıgı oldugunu sanıyorum ben bazı yorumlarında
iyi bi uye olabilirsin ama moderatorluk icin sımdılık erken, olumsuz..

+ 1

o da forum içindeki davranışlarından

ama o bölüm de biraz daha aktif olmalısın

Ya Allah'ım sen bana sabır yalvarırım..!

______

Forum içi davranışlarını biliyorum oldukça iyisin...

Biraz aktiflik oranında düşüşlük var..

Ben erken diyorum..

resim + video falan filan paylasmak cocuk oyuncagı .. inş. en fazla teknik bilgisi olan .. ve hayatına modifiyeyi tam anlamıyla bir yaşam tarzı olarak sokabilmiş ; insanlara yardım edebilicek ; gerek bilgi gerek işlerinde adreslere yönlendirme gibi ... bunları yapabilcek biri seçilir ...

2.post um oldu ama yorumlar dogrultusunda bnde fikir tazelemek istedim ..

hayırlısı 2 aday için de ..

Vayy Benim Mustang ci Kardeşim Bu Cocugu Seviyorum Ortak Yanımız Çok .
Moderatörlerin Görüşlerine Bağlı Bence Hak Ediyorsun Kardeşim (+)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri