Ghost'u seni severim biLirsin.
BöLüm içersinde gerek kapatıLması gereken konuLarı gerek diğer yönde biLdirimLerinLe bana yardımcı oLmaya çaLışıyorsun.ALLah razı oLsun.Ancak şuan için benim görüşüm oLumsuz...kendim idare etmeye çaLışıyorum orayı sende biLiyorsun çoğu konuLarı temizLedim Aktuğ'dan sonra biriken onLarca konuyu temizLedim şuan böLümde sadece yeni açıLan konuLarda aksiLik oLanLarLa iLgiLeniyorum.O yüzden benden önce bir adayLık başvurusu yapsaydın + verirdim açıkçası ben adayken adayLık koydun ikimizde aynı anda yönetici oLsaydık o zamanda gerekirdi...Ancak dediğim gibi konuLar temizLendi artık temizLenecek konu yok.O yüzden şuanLık bir mod gerekmiyor böLüme bence.Biraz daha bekLeseydin böLüm daha canLandıktan sonra yaza doğru bir moderatörLük adayLığı koysaydın daha iyi oLurdu kardeşim.Seni destekLerim ancak şuanLık değiL...
Yaza doğru adayLığını koyarsan daha sağLıkLı oLur.ŞimdiLik modifiyeye bir mod aLınması mantıkLı değiL.Kendini biraz daha geLiştirip yaza doğru koysan daha iyi oLur.(ki zaten sende o cevherde var)
Yine de kararına saygıLıyım...Son karar yöneticiLerin.
Hakkında hayırLısı oLsun kardeşim...