MotorLu AraçLar BöLümüne Moderatör Adayıyım !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konularını arattım çok ilgilisin o bölümde bilginde var bildim kadarıyla +1

motorlar için iyi olacak senin görev alman +

ikinizde olun tek mod yetmez oraya sanda +++++

Sevdiğim bir kardeşimizsin.Konuların varmı bilmiyorum o bölüme hiç girmedim daha önce ama seni tanıdığım kadarıyla oyun + dır.Hayırlısı olur inşAllah

Paylaşımlarına diyecek sözüm yok zaten kardeşim..Karakterin ve davranışlarında bence orayı hak ediyorsun..benden +1

Anlaşılan bu başlığı kapatmayı unutmuşlar, Gebzeli oranın yeni modu oldu. Bilginize.

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2491546' Alıntı:
Anlaşılan bu başlığı kapatmayı unutmuşlar, Gebzeli oranın yeni modu oldu. Bilginize.

BaşLığın kapatıLması için karmaya başwurmuştum ancak 2mod'aa lazım olabilir kararı yönetim werecektir dedi we bende açık kaLmasının bi zararı oLmıycanda açık kaLmasını tercih ettim..

SaygıLarımLa..!

Ghost'u seni severim biLirsin.
BöLüm içersinde gerek kapatıLması gereken konuLarı gerek diğer yönde biLdirimLerinLe bana yardımcı oLmaya çaLışıyorsun.ALLah razı oLsun.Ancak şuan için benim görüşüm oLumsuz...kendim idare etmeye çaLışıyorum orayı sende biLiyorsun çoğu konuLarı temizLedim Aktuğ'dan sonra biriken onLarca konuyu temizLedim şuan böLümde sadece yeni açıLan konuLarda aksiLik oLanLarLa iLgiLeniyorum.O yüzden benden önce bir adayLık başvurusu yapsaydın + verirdim açıkçası ben adayken adayLık koydun ikimizde aynı anda yönetici oLsaydık o zamanda gerekirdi...Ancak dediğim gibi konuLar temizLendi artık temizLenecek konu yok.O yüzden şuanLık bir mod gerekmiyor böLüme bence.Biraz daha bekLeseydin böLüm daha canLandıktan sonra yaza doğru bir moderatörLük adayLığı koysaydın daha iyi oLurdu kardeşim.Seni destekLerim ancak şuanLık değiL...
Yaza doğru adayLığını koyarsan daha sağLıkLı oLur.ŞimdiLik modifiyeye bir mod aLınması mantıkLı değiL.Kendini biraz daha geLiştirip yaza doğru koysan daha iyi oLur.(ki zaten sende o cevherde var)
Yine de kararına saygıLıyım...Son karar yöneticiLerin.
Hakkında hayırLısı oLsun kardeşim...

kendin konunun kapatılmasını istemissin

bölüm moduda yardıma ihtiyacı olmadıgını düşünmüş ki bence yardıma ihtiyacı var

-1923..

Daha Erken Olduğu Kanısındayım Zaten Aktuğ'da Söylemiş Biraz Daha Pişmen Lazım Bölümde Mod Yok Diyede İlla Olması Da Gerekmiyo Olucaksa Bu İşi Tam Anlamıyla Kavramış Biri Lazım Özellikle De Konu Modifiye İse Neyse Kısacası Şimdilik Erken Çalışmalara Devam Diyorum -1905

Paylaşımlarınızı çok uzun zamandır takip ediyor ve ilgiyle izliyorum.
Bu görevi sizden daha iyi şekilde yapacak biri olduğuna inanmıyorum.
Yalnız günde 3 defa dişlerinizi fırçalamayı unutmazsanız bu görevi hakettiğinize inanıyorum.
[+1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri