Motorlu Araçlar & Modifiye Hakkında Sorularınız & Sorunlarınız ..

tabi bazı fiyat ve değerler benzin veya dizel lerde farklılık gösterir...

bunuda unutmayalım ;)

çok fazla yorum yapılmış şaşırdım demekki benim kadar bu işe ciddi anlamda kafa yoran kimse yok ama bimiş çok arkadaşlar açıkcası üzüldüm kaç hafta oldu kimse birşey yazmadı :(

son günlerde cok revaçta olan aracları folyo kaplama ile ilgili bir iki sorum olacak,bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim...
1-Aracın dışına kaplanan folyo illaki boyanın üzerindenmi yapılmak zorunda yoksa macunun üzerindende atılabilirmi?
2-Aynı malzeme ile aracın iç kısımında uygulama yapabiliyormuyuz?özellikle göğüs kısmında??
3-Fiyatlandırma aracın boyutuna göre değişiyor diye izledim bir reklamda ama binek ve jip olarak ayırmışlar ama benim derdim 64 model bir İmpala ki malumunuz günümüz binek araclarına göre iricedir ve fazla folyo kullanmılmak zorundadır...
Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim...teşekkürler şimdiden

son günlerde cok revaçta olan aracları folyo kaplama ile ilgili bir iki sorum olacak,bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim...
1-Aracın dışına kaplanan folyo illaki boyanın üzerindenmi yapılmak zorunda yoksa macunun üzerindende atılabilirmi?
2-Aynı malzeme ile aracın iç kısımında uygulama yapabiliyormuyuz?özellikle göğüs kısmında??
3-Fiyatlandırma aracın boyutuna göre değişiyor diye izledim bir reklamda ama binek ve jip olarak ayırmışlar ama benim derdim 64 model bir İmpala ki malumunuz günümüz binek araclarına göre iricedir ve fazla folyo kullanmılmak zorundadır...
Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim...teşekkürler şimdiden

1- Macun üzerine kullanılabilecek bir uygulama değil.Neticede boya kadar pürüzsüz bir zemin gerekiyor.
2- Kaplama yapılacak tape için uygun yüzeye sahip alanlarda işe yarayacaktır.Zamanla kavlama sorunu olur.
3- Fiyat konusunda net birşey söyleyemeyeceğim elbette boyutla alakalı bir maliyeti olur.Neticede mümkün mertebe eklentisiz tek parçalarla kaplama yapmak zorundalar.

Linkte fikir verebilecek birşeyler bulabilirsin.
http://www.hackhell.com/motorlu-araclar-modifiye-dunyasi/484061-kendi-volvonu-tasarla.html

Kardeşler bir şey soracağım,internette yeterli kaynak bulamadım.
Şimdi kafamda bi araba var.
Audi 200 2.2. quatro
ve benzinli
ama ne yakıt nede özellik bakımından bir şey bulamadım.1985 model ve benzinli
bilgisi olanlar acil yorum yapabilirler mi?

2zs4106.jpg

valla açık söyleyim emsallerine göre tutumlu olsada sonuçta 2.2 bir araba.uzun yolda ekonomiktir ama şehir içinde çok yakar.

Şehir içinde yakıtın önemi yok benim için.Ben araçta güç istiyorum kardeş.Ama uzun yoldada hem güç hemde ekonomi gerekiyor.Genelde çevre yollarını kullanır yada uzun yola çıkarım.Elimde patlaması muhtemel bir araç ama özellikli.Kelepir bulduğum için belki satışım kolay olur.Benznde ne yakar? Lpg ne yakar?
Daha detay verebilecek arkadaşlar özel mesajla bilgilendirebilirlerse iyi olur.Eşim takip edecek çünki ben 2 gün pc yüzü göremeyeceğim.Ve pazartesi bu işi bitirmek niyetindeyim.İlginiz için teşekkürler.

Geri