..::Nasıl bir erkek istiyoruz::..

Güzel bi konu olmuş...Eline sağlık...Bazı arkadaşlar erkekte bunlar olsada kızlar dış görünüşe bakıyor diyorlar...Peki ya siz...Siz hiç dış görünüşe bakmıyor musunuz...Bence kızlardan çok erkekler dış görünüşe bakıyor...

erkek olmak okudujtan sonra hehe dmemektir aksine oturup düşünmektir (mi acaba )yinede hoş doğru sözler saolasın

wallaha bu bayanlar anlaşılmaz bu özelliklere tam anlamıyla sahip olsan kanadın yok ucamıyorsun der seni terkederler

alezyoooo ucamıyorsun :)

erkeğim ama yine terkediyorum seni :goz:

bir sinekle cıkacağım:p :p :p

erkek olmak daha doğrusu kızların istediği gibi bi erkek olmak. ilk entrydeki yazıyı kızlar nasıl anlıyorsa öyle anlıyarak olur
olmazda diyebiliriz:)

Erkeğin Yüreği Kadinin Elindedir. Kadin Anahtarini Doğru Kullanamaz Ise Erkeğin Yüreği Kapali Kapilar Ardinda Kalir. Sonrada Tek Suçlu Erkek Olur.

katılırım bu sözlere aynı ben
beni anlattığı için arkadaşıma teşşekkür ederim

ERKEK OLMAK, ağır eşyaları kaldırmak DEĞİLDİR; asıl ağır olan hayatın yükünü taşıyabilmektir ve paylaşabilmektir!

OZmn aĞır EşyalArı KadıNLar TaşIsın ehuehue :D (espiri ama gerçek :D)

İstenen sdc biraz duygudur belki...

Karşıma geçince dudaklarıma diil gözlerime baksın,
Kulağıma eğilip güsel sözler fısıldıyacağına beni kale alıp adam gibi iletişim kursun,
"Sen benim hayatımsın" vs cümleler kuracağına beni hayatına katsın hayatını benimle paylaşsın,
Gözlerim dolunca anlamsız anlamsız suratıma "ne oldu şimdi" dercesine bakacağına omzuna yaslanıp ağlamama müsade etsin acımı bölüşsün...
Yanıma geldiinde elinde bi buket çiçek olacağına gözlerinde yıldızları parlasın...
Biraz duygu SADECE BİRAZ DUYGU çok şey diil ki...:goz:

Geri