systemprgg
Banned
- Reaction score
- 0
ben SyStEmPrG
acaba hangi nedenle banlandığımı öğrenebilirmiyim?
acaba hangi nedenle banlandığımı öğrenebilirmiyim?
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/671624-iste-israilin-tbmmdeki-dostlari.html#post5031843
Her ne kadar alıntı yaptığım üye; mesajını editlesede benim mesajımdan yazdıklarına ulaşabilirsiniz. Son günlerde serbestte eleştirinin yerini artık hakaret almaya başladı. Ağzı süt kokan bebeler, nereye gittiğini bilmeden ''Başbakana PKK Sempatiznı Diyecek'' Kadar küstahlaştılar. Gereğini yapınız. Mesajın editlernmesi hakaretin niteliğini ve niceliiğini ortdan kadırmaz.
sen çok yanlış kişiyle tartışmışsın dostum. burdaki bazılarını ciddiye almıcaksın. hem kendi sinirin bozulmaz, hemde birilerine adam muamelesi yapmamış olursun =) yani benden tavsiye. kendilerinde aşağılık pskolojisi ileri seviyede mevcut he diyip devam etmek lazım. kimileri kendilerini nimetten sayıyo yoksa
şuraya bakarmısınız?
adam beni şikayet ederken bile hakaret ediyor. ama ne hikmetse onunki normal karşılanıyor!
ben kimseye hakaret etmediğimdendir..
şu aşşağıdaki de adama yorum yaptığı için zavallı diyor ama her ne hikmetse onunkide normal bişey sanılıyor galiba.
http://www.hackhell.com/duyurular/671487-korsan-israil`e-suc-duyurusuna-davet.html#post5030965
Yazdığın mesajda suç unsuru yoksa neden editledin. Başbakana hakaret ediyorsun ve üstelik pkk sempatizanı diyorsun. Üstelik konu başlığı ve içeriği ile ilgisi olmayan cümleler kuruyorsun. Hakareti alışkanlık haline getirdiniz. Benimde sözlerimde maksadı aşan cümle varsa benide cezalandırabilirler sorun değil. Daha öncede ban cezası aldım. Ama hiç bir zaman bu kadar tahammülsüz ve seviyenin aşağıda olduğu bir siyasi tartışma ortamı hackhellde olmadı. Bir fikri savunmak ve donelerini ortaya koymak farklı, insanlara hakaret emtek ayrıdır.
Üstelik seninle tartışmadım, hiçbir mesajında alıntı yapıp daha önce sana cevap yazmadım. Siyasette alıntı yapmam kolay kolay. Herkes fikrini açıklamakta serbesttir, doğru düzgün eleştiri getirip, fikirlerini yazsaydın okur geçerdim. Ama hakaretten başka, aşağılamadan başka birşey yapmıyorsunz. Ağzı süt kokan bebeler ifadesinide yaşın gereği konuştum. Yok ben yaşlıyım diyorsan o başka.
Bu tarz bir mesajı kim yazarsa yazsın, aynı tepkiyi veririm. Bu tepki cezayı gerektiriyorsa onada katlanırım. Sende yazdıklarını arkasında durup cezana katlanacaksın bunun başka yolu yok.
işte o açılımın, ve sayın kelimesinin mucidi başbakan da ondan öyle dedim şimdi anladınmı ??
ortada ettiğim bi hakaret yok...
ağır kaçtığını düşündüğüm bazı eleştiriler var dı onlarıda editlediğim hal'de
avcı zihniyetiniz saniyeler içinde şu foruma emek veren biri olduğum halde
beni banlatmayı başardı..
madem herkez lafının arkasında dursun
o zaman bizi israilli ilan edenler, ezik ilan edenler, de laflarının arkasında dursun ve gereği yapılsın
şayet defalarca uyarıldılar diye biliyorum!!