neden banlandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

systemprgg

Banned
Reaction score
0
ben SyStEmPrG

acaba hangi nedenle banlandığımı öğrenebilirmiyim?

ben brave87

kime hakaret ettiğim için uzaklaştırıldım ??? İsrail'e kızdım. Bu neden zorunuza gitti anlamadım...
Post zaten silinmiş. Uzaklaştırma neden ?

evet bende merak ediyorum
görünce şaşırdım gerçekten

gerçekleri söyledikğimiz için banlandık

bizi israilli ilan edenlere ezik ilan edenlere, zavallı ilan edenlere hiç birşey olmuyor ...

şuraya bakarmısınız?

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/671624-iste-israilin-tbmmdeki-dostlari.html#post5031843

Her ne kadar alıntı yaptığım üye; mesajını editlesede benim mesajımdan yazdıklarına ulaşabilirsiniz. Son günlerde serbestte eleştirinin yerini artık hakaret almaya başladı. Ağzı süt kokan bebeler, nereye gittiğini bilmeden ''Başbakana PKK Sempatiznı Diyecek'' Kadar küstahlaştılar. Gereğini yapınız. Mesajın editlernmesi hakaretin niteliğini ve niceliiğini ortdan kadırmaz.

adam beni şikayet ederken bile hakaret ediyor. ama ne hikmetse onunki normal karşılanıyor!

ben kimseye hakaret etmediğimdendir..

şu aşşağıdaki de adama yorum yaptığı için zavallı diyor ama her ne hikmetse onunkide normal bişey sanılıyor galiba.

http://www.hackhell.com/duyurular/671487-korsan-israil`e-suc-duyurusuna-davet.html#post5030965

yönetim lütfen bu duruma açıklık getir ve sorun varsa giderin eğer yanlşışlık yapılmışsda lütfen başlık açıp özür dilensin yoksa senelerdir yuva gördüğümüz hackhell hakkında pek iyi şeyler düşünmeyeceğiz kolay gelsin

sen çok yanlış kişiyle tartışmışsın dostum. burdaki bazılarını ciddiye almıcaksın. hem kendi sinirin bozulmaz, hemde birilerine adam muamelesi yapmamış olursun =) yani benden tavsiye. kendilerinde aşağılık pskolojisi ileri seviyede mevcut he diyip devam etmek lazım. kimileri kendilerini nimetten sayıyo yoksa

sen çok yanlış kişiyle tartışmışsın dostum. burdaki bazılarını ciddiye almıcaksın. hem kendi sinirin bozulmaz, hemde birilerine adam muamelesi yapmamış olursun =) yani benden tavsiye. kendilerinde aşağılık pskolojisi ileri seviyede mevcut he diyip devam etmek lazım. kimileri kendilerini nimetten sayıyo yoksa

ben tartışmaya girmedimki.

konuya yorum yaptım tek hatam gerçekleri yansıtmak! gerçekler öylesine zoruna gidiyorki onların... işte sonuç ortada.....

bazılarına postu editlenmek suretiyle sözde uyarı yapılırken bize yapılan muamemeye bakın...

bunlar böle sazanlık damarlarında var atlarlar herbişeye akıllarınca boşver. siteye en küçük bi katkısı olmayan adam gelmiş artistlik yapıyo aklınca. gereken yapılır sıkma canını

Herkes ektiğini biçiyor...

şuraya bakarmısınız?

adam beni şikayet ederken bile hakaret ediyor. ama ne hikmetse onunki normal karşılanıyor!

ben kimseye hakaret etmediğimdendir..

şu aşşağıdaki de adama yorum yaptığı için zavallı diyor ama her ne hikmetse onunkide normal bişey sanılıyor galiba.

http://www.hackhell.com/duyurular/671487-korsan-israil`e-suc-duyurusuna-davet.html#post5030965

Yazdığın mesajda suç unsuru yoksa neden editledin. Başbakana hakaret ediyorsun ve üstelik pkk sempatizanı diyorsun. Üstelik konu başlığı ve içeriği ile ilgisi olmayan cümleler kuruyorsun. Hakareti alışkanlık haline getirdiniz. Benimde sözlerimde maksadı aşan cümle varsa benide cezalandırabilirler sorun değil. Daha öncede ban cezası aldım. Ama hiç bir zaman bu kadar tahammülsüz ve seviyenin aşağıda olduğu bir siyasi tartışma ortamı hackhellde olmadı. Bir fikri savunmak ve donelerini ortaya koymak farklı, insanlara hakaret emtek ayrıdır.

Üstelik seninle tartışmadım, hiçbir mesajında alıntı yapıp daha önce sana cevap yazmadım. Siyasette alıntı yapmam kolay kolay. Herkes fikrini açıklamakta serbesttir, doğru düzgün eleştiri getirip, fikirlerini yazsaydın okur geçerdim. Ama hakaretten başka, aşağılamadan başka birşey yapmıyorsunz. Ağzı süt kokan bebeler ifadesinide yaşın gereği konuştum. Yok ben yaşlıyım diyorsan o başka.

Bu tarz bir mesajı kim yazarsa yazsın, aynı tepkiyi veririm. Bu tepki cezayı gerektiriyorsa onada katlanırım. Sende yazdıklarını arkasında durup cezana katlanacaksın bunun başka yolu yok.

Yazdığın mesajda suç unsuru yoksa neden editledin. Başbakana hakaret ediyorsun ve üstelik pkk sempatizanı diyorsun. Üstelik konu başlığı ve içeriği ile ilgisi olmayan cümleler kuruyorsun. Hakareti alışkanlık haline getirdiniz. Benimde sözlerimde maksadı aşan cümle varsa benide cezalandırabilirler sorun değil. Daha öncede ban cezası aldım. Ama hiç bir zaman bu kadar tahammülsüz ve seviyenin aşağıda olduğu bir siyasi tartışma ortamı hackhellde olmadı. Bir fikri savunmak ve donelerini ortaya koymak farklı, insanlara hakaret emtek ayrıdır.

Üstelik seninle tartışmadım, hiçbir mesajında alıntı yapıp daha önce sana cevap yazmadım. Siyasette alıntı yapmam kolay kolay. Herkes fikrini açıklamakta serbesttir, doğru düzgün eleştiri getirip, fikirlerini yazsaydın okur geçerdim. Ama hakaretten başka, aşağılamadan başka birşey yapmıyorsunz. Ağzı süt kokan bebeler ifadesinide yaşın gereği konuştum. Yok ben yaşlıyım diyorsan o başka.

Bu tarz bir mesajı kim yazarsa yazsın, aynı tepkiyi veririm. Bu tepki cezayı gerektiriyorsa onada katlanırım. Sende yazdıklarını arkasında durup cezana katlanacaksın bunun başka yolu yok.

evet ben hatamı anlayıp editleyebilirim ama editleme sebebim ağır kaçtığını düşünmem!

başbakana hakaret'de etmedim... gösterdiğim bi gerçeği hakaretmiş gibi gösterdiniz.

ama benim o söylemim doğru değilmi şimdi burda siyasi tartışmaya girmek istemem ama sana bu gerçeğ göstermek içindirki;

bu ülkede imralıdakine "sayın" diye hitab edenlerin vardır bi bildiği anlıyormusun hangi iktidar kürt açılımını yapabilecek kadar cesur'du da siz kalkıştınız bu işte hemde ucunun pkk ya dayanacağını bile bile sonra ne oldu bu günkü durumlar malüm hülya avşarın dediği gibi
çocuğa şekeri verip geri aldınız!

insanın fikirlerini söylemesine izin vermiyorsunuz.

ben kimseye hakaret etmedim!!! bi gerçeği gösterdim...

sen, öyle bişey olmuşki artık beni şikayet ederken bile ederken bile bana hakaret etmişsin.

Rüzgar Eken,Fırtına Biçer !

Kürt açılımın eleştirmek, sayın kelimesini eleştirmek başka bişey. Başbakanın PKK Sempatizanı olduğunu iddia etmek başka bişey. Nasıl bir gerçektirki yalnızca sen görüyorsun. Hakaret olduğunu yalnızca ben iddia etmiyorum. Şikayet etmişim haklı görülmüş ve ceza almışsın. Ağır kaçacağını düşündüğün şeyleri yazmayacaksın. Yazdığıysan delikanlı gibi arkasında duracaksın. Dikkat ettiysen öne sürdüğün fikirlere karşıt görüş bildirmiyorum, sonuçta siyasi eleştiri yapıyosun. Ama hakaret ettiğini kendin bile kabul edip mesajını editlerken ben kimseyi hakaret etmedim demek ne iş anlamadım.

Arkadaşlar gerçekleri söylerken birazcık üstü kapalı olsun. Çünkü direk olarak ifade edildiği zaman bazıları rahatsız oluyor.
Ah şu at gözlükleri ah... Ah medya ah... Kandırıyorsun bazı zavallı beyinleri sonra kandıramadıklarınla böyle insanlar birbirleriyle papaz oluyor, tek problem bu!

işte o açılımın, ve sayın kelimesinin mucidi başbakan da ondan öyle dedim şimdi anladınmı ??

ortada ettiğim bi hakaret yok...

ağır kaçtığını düşündüğüm bazı eleştiriler var dı onlarıda editlediğim hal'de
avcı zihniyetiniz saniyeler içinde şu foruma emek veren biri olduğum halde
beni banlatmayı başardı..

madem herkez delikanlı gibi lafının arkasında dursun

o zaman bizi israilli ilan edenler, ezik ilan edenler, gerçekleri yorumlayanlara zavallı diyenlerde de laflarının arkasında dursun ve gereği yapılsın. şayet hepsi serbest kürsü şikayet ihbarda mevcut gidip bakabilirsiniz!!!

ve şayet defalarca uyarıldılar diye biliyorum!!

işte o açılımın, ve sayın kelimesinin mucidi başbakan da ondan öyle dedim şimdi anladınmı ??

ortada ettiğim bi hakaret yok...

ağır kaçtığını düşündüğüm bazı eleştiriler var dı onlarıda editlediğim hal'de
avcı zihniyetiniz saniyeler içinde şu foruma emek veren biri olduğum halde
beni banlatmayı başardı..

madem herkez lafının arkasında dursun

o zaman bizi israilli ilan edenler, ezik ilan edenler, de laflarının arkasında dursun ve gereği yapılsın

şayet defalarca uyarıldılar diye biliyorum!!

Başkasını bilmem, benim sözlerimden dolayı bir yaptırım uygulanacaksa eyvallah derim. Bu anlamda hakaretlerin foruma emek verdiğin içinkarşılıksız kalması gibi birşeyi beklemen sana ayrıcalık tanınması anlmına gelir. Kimseyi takip ettiği avcılık yaptığım yok. Konu başlığna bakarak makaleyi okumak istedim ve mesajını gördüm o kadar. Tesadüfen gördüm ve şikayet ettim. Seninde varsa şikayetin, şikayet başlıklarına yazarsın gereği yapılır. Uploader takımından biri olarak haksızlık yapıldığını ve ayrımcılık yapıldığıını iddia etmende ilginç. Klon alıp hesap sorman daha ilginç, giriş yapmadan da şikayet nedenini ve şikayet edeni görebilirdin. Forum kurallarını herkesten daha iyi bilmelisin.
Bundan sonraki mesajlarına gerekmediği sürece cevap yazmayacağım, smodlar gerekli açıklamayı yaparlar...

ayrıcalık yapılmasını istediğim yok böyle bi hakkım yok. adalet yerini bulsun istiyorum foruma emek veren birinin

ki diğer insanlar postları editlenip uyarılırken ben uyarılmaksızın ne olduğunu anlamadan ban yiyorum

anlatmaya çalıştığım bu herkez bi şekilde uyarılırken falan benim bu şekilde muameme görmem yüzünden klon alıp bu konuyu açtım

mcnamara peki benim rte'ye dediğim birşey yok. Bana neden böyle muamele yapıldı. İsrail'e ve askerlerine yavşak dedim. Eğer sorun buysa onlar yavşağın önde gidenleri. Allahım ya uzaklaştırılma sebeplerine bak. İsrail'e ve askerlerine küfür etmek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri