Neden Hep Fenerliler Banlaniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZOLTAN

Banned
Reaction score
0
Neden Hep Fb Liler Banlanip Uyariliyor?
Dikkat Ettim De Biz Kendi Armizda Oley Oley Yaparken Bile Uyarilar Konu Kitlemeler Ban Ikazlari Girla Giderken 6s Bir Arkadasimiz I... Fener Deme Curetini Gosterdigi Halde Tik Yok.adres Isterseniz Fenerle Avrupadaki Farkimiz Adli Konudan Gorebilirsiniz.bir Kac Kompleks Dolu Mesajin Altinda Gs_hell Adli Arkadasimiz Yazmis
O Zaman Bende Derim Ki Asil I.... Lik Bjk Dan Puan Dilenciligi Yapmaktir...
Eee Simdi Ne Olacak Acaba Uyari Alcakmiyiz Yoksa Kufurlerin Sadece Bas Harfini Yazip Sonrasina ....... Koyunca Bir Sey Olmuyormu?
Gerci Bu Konuda Kitlenir Ama Bunun Dogru Oldugunu Dusunmuyorum.
Herkes Matrak Gecebilir Takimini Sevebilir Veya En Buyuk Zannedebilir!!ama Kimse Orda Burda Fb Ye I... Diyemez.bunu Kabullenemem Cunki Fenerbahceyi Ben Takim Gibi Degil Cocugum Gibi Annem Babam Gibi Seviyorum.......ve Bekliyorum Acaba Arkadasimiz Uyari Alacakmi???

Zoltan Abi Sabah Banlandım bosver Abi Bunlarla Polimige Girme ... Banlarlar Alim Allah Ve Tamamen Haklısın Hep Bizim Basımıza Geliyor Dun Fatu Bu Gun Ben! ÖğledenSonrada Sırayı Sen Alırsın.. Ama Bizi Tüketemezler Bitiremezler... Adamın Kankisi konu Açtı Bende Adama Laf Soledim Diye Banlandım Bunu Kımse İnkar etmesin.. Yalan Diyen Varsa Özel Mesajları Açıklarım.. Kıyamet Kopar

Fatu banlandimi :((((((

arkadaşlar bu maç denen şey bi eylence degilmi neden bu kadar kasıp ta birbirinize o bunu yaptı ben onu yapacam o bana küfür etti bende edecem yani ayıp be kardeşim ben galata sayarlıyım kankim var oda fenerli yenildik diye sölemedigini bırakmadı yani sizinde böyle arkadaşlıklarınız vardır tek var burda bir birinizi tanımıyorsunuz yani yapmmayın bu kadar ufak şeyler içinde bir birinzi kırmayın aslında hiç kırmsanız yeridir

galatasayar sanpiyon bu sene :p

ben burdayım.... daha banlanmadım.... kontrole tarafım ama bu sisteme karşı olduğumu da en başından beri söylüyorum.... çünkü bu " banlama " hatta konunun " kilitlenmesinde " nelerin ölçü alındığını bilmiyorum.... moderatör arkadaşın objektif davranıp davranmadığını nerden anlıyacağız.... tek söylenen " forum kurallarını okuyun"....

10 numara :D

Fenerbahçe lehine açılmış her konu sıkı gözetim altında tutuluyor..! En ufak bir durumda hatta herhangi bir durum olmamasına rağmen konu kapatılabiliyor..! İnsanlar rencide edilebilyor, tahrik edilebiliyor, provokasyona izin verilebiliyor..!

Diğer takımların konularında ise açıkça provokasyon, çifte standart, iki yüzlülük, saçma sapan iddialar, tahrik, hakaret hatta küfür içerdiğinde buna ister istemez cevap vermek isteyen onurlu bir fenerbahçeli ya hemen banlanıyor yada rencide edici şekilde uyarılıyor..!

Takım muhabbetlerine hiç girmek istemiyordum şimdiye kadar..! Konuya baktığımda görüyorumki ister istemez cevap verme ihtiyacı doğuyor..! Her konuda hemde..! Bu önemli değil bunlar işin eğlencesi fakat; bu durumlar eğlencenin esprinin dışına çıktığında uyarılmak doğru bi karar evet..!

Ancak; bu uyarıların yanlı olduğu konular çok fazla..! İnsan ister istemez isyan ediyor..! Bazı arkadaşlar ellerinden geldiği kadar objektif bakmaya çalışıyorlar..! Onlara sözümüz yok..!

Çok sinirliyim mesajımı bi sonuca bağlayamadım..! Anlayan anlamıştır zaten..! Anlamak isteyen..!

Birkaç tane beşiktaşlı resmen provokatör var..! Bunlar ne uyarı alıyorlar nede başka bişi..! Hatta pohpohlanıyorlar..! Bu kadar eksik insanları, ezik insanları ben daha başka bi yerde görmedim..!

Konu açılmış; konuda fenerbahçeliler mümkünse yazmasın diye kibarca söylenmiş..! İlk mesaj yazan, yorum provokatör beşiktaşlı birisi..! Arkadaşlar anlıyorum tamam..! Yani konu açıyorsanız galatasaray bölümünde mademki başkasının yazmamasını istiyorsunuz sadece bir takıma karşı isim kullanmayın o zaman..! Akşam sesimi çıkarmadım bu resmen hakarettir..! Ya sadece galatasaraylılar olarak tartışın edepli bi şekilde, başka takıma sataşmadan yada her takımın mensubu oraya yazabilir..! Açıkça provoke edildiğiniz yerleri anlayamıyorsunuz..! Sadece gaza gelen ve kötü kelam kullanan insanlarda var tabiki heryerde de vardır olacaktırda. Bu arkadaşların yüzünden sinsice yapılan bazı şeyleri göremiyorsunuz..!

Neyse konu zaten feberbahçelilere karşı yapılan haksızlık..! Bu bir gerçek kimsede inkar edemez..! Bazı moderatör arkadaşların takımları FENERBAHÇE olduğu için olayada objektif bakmaya çalıştıkları için kendi takımlarının aleyhine haksız kararlar alabiliyorlar bazen..! Diğer takımdan olan moderatörler zaten hep yanlılar..! (%90) Böylece her durumda ezilmiş, susturulmaya çalışılmış forumdaki fenerbahçe taraftarı oluyor..! Umarım anlatabilmişimdir..!

:hhman:​

takımınızı bu kadar seviyosanız edilen lafların sizin için bu kadar önemli olmaması lazım

tahriklere kapılmayın

Side' Alıntı:
Seviyoruzki Önemli

seviyosan GS lıların ettiği lafın senin için bi önemi olmaması lazım
4-0 yenildiler zaten bence tartışmanın fazla anlamı yok
zafer turlarını atıcağınız yerde hala GS lılara cevap yazıyosanız tartışma çıkarmaya
çalıştığınız düşünülür

burası her düşünceye açık tartışma ve paylaşma formu değilmi yoksa...kimse banlanmasın arkadaşlar

arkadaşlar sporun ve taraftarlığın anlamını bilmeden yorum yapılıyor. Bunlar tamamen cahil insanların yapacağı bir muhabbet herkes her konuda yapabilir ama bu yorumları yazarken karşı tarafa saygısızlık yapmadan olmalıdır. Zaten özgürlüğün anlamıda budur karşıdaki insanın haklarını ihlal etmeden yapılan eylemler özgürcedir. bunları düşünerek yorm yazarsak daha güzel olur bence. Yani kısaca birileri top oynarken para kazanıyor sizde onlara bazılarının yazdığı gibi yok kardeşim kadar seviyorum yok ailem kadar seviyorum böyle kelimeler çok küçük düşürücü kelimler bence allah aşkına bir oturup düşünün o takım ailenizden önemli mi? yada size bir yararı var mı? böyle düşünen arkadaşları içtenlikle kınıyorum çünkü bunları düşünen insanlar maçlarda küfür de eder kavga da çıkartır yarın eline silah alıp sevinçten birilerini de vurur. hepinizi sagıya davet ediyorum ... saygılar

berat_gok' Alıntı:
arkadaşlar sporun ve taraftarlığın anlamını bilmeden yorum yapılıyor. Bunlar tamamen cahil insanların yapacağı bir muhabbet herkes her konuda yapabilir ama bu yorumları yazarken karşı tarafa saygısızlık yapmadan olmalıdır. Zaten özgürlüğün anlamıda budur karlıdaki insanın haklarını ihlal etmeden yapılan eylemeler özgürcedir. bunları düşünerek yorm yazarsak daha güzel olur bence yani kısaca birileri top oynarken para kazanıyor sizde onlara bazılarının yazdığı gibi yok kardeşim kadar seviyorum yok ailem kadar seviyorum böyle kelimeler çok küçük düşürücü kelimler bence allah aşkına bir oturup düşünün o takım ailenizden önemli mi? yada size bir yararı var mı? böyle düşünene arkadaşları içtenlikle kınıyorum çünkü bunları düşünen insanlar maçlarda küfür de eder kavga da çıkartır yarın eline silah alıp sevinçten birilerini de vurur. hepinizi sagıya davet ediyorum ... saygılar

Arkadaşım bu maddi bişey değil..! Bu bir his..! Bu bir sevgi..! Bunun çıkarla çukarla alakası yok..! Mesajına nasıl başlamışsın? Mesajının sonu mesajının başını inkar ediyor..! ne söylediğin farkında bile değilsin..!

berat_gok' Alıntı:
arkadaşlar sporun ve taraftarlığın anlamını bilmeden yorum yapılıyor. Bunlar tamamen cahil insanların yapacağı bir muhabbet herkes her konuda yapabilir ama bu yorumları yazarken karşı tarafa saygısızlık yapmadan olmalıdır. Zaten özgürlüğün anlamıda budur karşıdaki insanın haklarını ihlal etmeden yapılan eylemler özgürcedir. bunları düşünerek yorm yazarsak daha güzel olur bence. Yani kısaca birileri top oynarken para kazanıyor sizde onlara bazılarının yazdığı gibi yok kardeşim kadar seviyorum yok ailem kadar seviyorum böyle kelimeler çok küçük düşürücü kelimler bence allah aşkına bir oturup düşünün o takım ailenizden önemli mi? yada size bir yararı var mı? böyle düşünen arkadaşları içtenlikle kınıyorum çünkü bunları düşünen insanlar maçlarda küfür de eder kavga da çıkartır yarın eline silah alıp sevinçten birilerini de vurur. hepinizi sagıya davet ediyorum ... saygılar
DOSTUM ARKADASIM YORUMUN ICIN TESEKKUR ETMEKLE BERABER SANIRIM BENI FARKLI ANLAMISSIN BEN AİLEMDEN ONEMLI DEMEDIM SADECE COK SEVDIGINIZ BIR ARKADASINIZ OLUR AİLEDEN GIBI GORURSUNUZ VE ONUNLA SEVINIR VEYA UZULURSUNUZ ONU KORURSUNUZ KIMSENIN HAKARET ETMESINE IZIN VERMEZSINIZ VS VS ANLATMAYA CALISTIGIM BUYDU.ONLAR PARA KAZANIYOR DIYE SEVMEMEMMI GEREKIYOR AYRICA KAZANSIN NE OLURKI BEN KULUBUMU RENKLERIMI SEVIYORUM BANA YASATTIGI MUTLULUKLARI SEVIYORUM ...ELBETTEKI KAVGAYI SEVEN BIRI DEGILIM FAKAT GOZUMUN ONUNDE FENERBAHCE YE KUFUR EDILIRSE SUSMALIMIYIM.AYRICA KUFUR EDILEN FENERBAHCENIN KENDISI DEGIL TARAFTARLARI SEVENLERIDIR.KLUP İ... OLAMAZ O SADECE BIR ISIMDIR.DOGAL OLARAK BENDE TEPKIMI ORTAYA KOYARIM.AYRICA BIRILERINI SAYGIYA DAVET ETMEK ISTIYORSAN YANLIS FORUMDASIN HAKARET ETMEDEN KONUSAMAYANLARIN FORUMUNA GIT ORADA BOL BOL BU MESAJLARI ATABILICEK ARKADASLARI GORECEKSIN
IYI DILEKLERIMLE.......

fatu' Alıntı:

Arkadaşım bu maddi bişey değil..! Bu bir his..! Bu bir sevgi..! Bunun çıkarla çukarla alakası yok..! Mesajına nasıl başlamışsın? Mesajının sonu mesajının başını inkar ediyor..! ne söylediğin farkında bile değilsin..!

bunun bir sevgi olduğunu inkar eden yok ama bu sevgi aile sevgisini geçtiği an nereler gelebileceğini söylüyorum ben sadece. Mesajım da çok açık ve net sonu başı aynı yani bende diyorum ki maddi bişey ve kazanç değilse size ne kazandırıyor egolarınız tatmin etmekten başka. Başkalarını ezerek egolar tatmin oluyor. bu açıklanması zor bir his bence.
peki TÜRKİYEDE futbolun bu kadar ön planda yani her zaman gündemde olabilecek kadar büyük bir konu ve tek bir spor olmasının nedeni nedir sence?

FLeTCh®' Alıntı:
seviyosan GS lıların ettiği lafın senin için bi önemi olmaması lazım
4-0 yenildiler zaten bence tartışmanın fazla anlamı yok
zafer turlarını atıcağınız yerde hala GS lılara cevap yazıyosanız tartışma çıkarmaya
çalıştığınız düşünülür

Biz Zafer Turları Atarken Karsımıza Cıkan Gs Forumda Dolasırken Tahrik Edici Laflar Kullanan Gs .. FLeTCh® Hala Savunuyorsun Ama biliyorsunKi savunman Yalnış

ZOLTAN' Alıntı:
DOSTUM ARKADASIM YORUMUN ICIN TESEKKUR ETMEKLE BERABER SANIRIM BENI FARKLI ANLAMISSIN BEN AİLEMDEN ONEMLI DEMEDIM SADECE COK SEVDIGINIZ BIR ARKADASINIZ OLUR AİLEDEN GIBI GORURSUNUZ VE ONUNLA SEVINIR VEYA UZULURSUNUZ ONU KORURSUNUZ KIMSENIN HAKARET ETMESINE IZIN VERMEZSINIZ VS VS ANLATMAYA CALISTIGIM BUYDU.ONLAR PARA KAZANIYOR DIYE SEVMEMEMMI GEREKIYOR AYRICA KAZANSIN NE OLURKI BEN KULUBUMU RENKLERIMI SEVIYORUM BANA YASATTIGI MUTLULUKLARI SEVIYORUM ...ELBETTEKI KAVGAYI SEVEN BIRI DEGILIM FAKAT GOZUMUN ONUNDE FENERBAHCE YE KUFUR EDILIRSE SUSMALIMIYIM.AYRICA KUFUR EDILEN FENERBAHCENIN KENDISI DEGIL TARAFTARLARI SEVENLERIDIR.KLUP İ... OLAMAZ O SADECE BIR ISIMDIR.DOGAL OLARAK BENDE TEPKIMI ORTAYA KOYARIM.AYRICA BIRILERINI SAYGIYA DAVET ETMEK ISTIYORSAN YANLIS FORUMDASIN HAKARET ETMEDEN KONUSAMAYANLARIN FORUMUNA GIT ORADA BOL BOL BU MESAJLARI ATABILICEK ARKADASLARI GORECEKSIN
IYI DILEKLERIMLE.......
ok anladım seni ama kusura bakma bir an o yazıyı görünce içerledim biraz. Sende bir an sinirle yazmışsın belli ama işte bir an sinirle neler yazılıyor ve yapılıyor biliyorsun. saygılar

ben yonetıcılerın cogu fenerlı dıye bılıoRum :D

berat_gok' Alıntı:
bunun bir sevgi olduğunu inkar eden yok ama bu sevgi aile sevgisini geçtiği an nereler gelebileceğini söylüyorum ben sadece. Mesajım da çok açık ve net sonu başı aynı yani bende diyorum ki maddi bişey ve kazanç değilse size ne kazandırıyor egolarınız tatmin etmekten başka. Başkalarını ezerek egolar tatmin oluyor. bu açıklanması zor bir his bence.
peki TÜRKİYEDE futbolun bu kadar ön planda yani her zaman gündemde olabilecek kadar büyük bir konu ve tek bir spor olmasının nedeni nedir sence?

Şimdi arkadaşım; ben önce sana neden mesajının sonu başını inkar ediyor dedim on açıkliyim..! Mesajının başında güzel bi şekilde yazmışsın; fakat sonlarına doğru bizim kendimizi küçük düşürdüğümüzden bahsetmişsin saygılarla bitirmişsin..! Sen burda benim yada konuyu açan arkadaşın yada herhangi birinin bu şekilde kendini küçük düşürdüğünü söylersen ben senin bize saygı göstermediğini düşünürüm..! Yanılıyor muyum ben sana soruyorum..?

Zoltan aileden daha önemli olmadığını güzel bi şekilde açıklamış..! Sorduğun soruya gelince; aslında çok güzel ve tartışılması gereken bir konu ama şu an bulunduğumuz başlığın konusu bu değil..! Bu sorduğun soru çok uzayabilir ve mümkün değil doğru düzgün tartışabilmemiz hiçbirşeyi yani mümkün olmuyor..!

Neyse; sonuçta bu bir duygu meselesi..! Şöyle düşün çok sevdiğin bir arkadaşın var..! Elinen her iş geliyor..! İstediği herşeyi yapabilir..! Yapıyorda mesela..! O yaptıkça sen mutlu olmazmısın..? Yada yapabileceği birşeyi yapamadığı zaman sen üzülmezmisin..? Bu da bunun gibi birşey..! Zoltan aynı şekilde açıklamış..! Olay bu..! Sen bunu bu şekilde algılamayabilirsin saygı duyarım..! benim tepki vermem gerken yer senin mesajında; "kendimizi küçük düşürmüyoruz biz..!"

Saygılar..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri