Neden Hep Fenerliler Banlaniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi takımı tutarsanız tutun mantıklı olun biraz sadece bunu söylüyorum

Side' Alıntı:
Zoltan Abi Sabah Banlandım bosver Abi Bunlarla Polimige Girme ... Banlarlar Alim Allah Ve Tamamen Haklısın Hep Bizim Basımıza Geliyor Dun Fatu Bu Gun Ben! ÖğledenSonrada Sırayı Sen Alırsın.. Ama Bizi Tüketemezler Bitiremezler... Adamın Kankisi konu Açtı Bende Adama Laf Soledim Diye Banlandım Bunu Kımse İnkar etmesin.. Yalan Diyen Varsa Özel Mesajları Açıklarım.. Kıyamet Kopar

açıklamanı rica etsem senden? çünkü bu denli adeletsiz davranan ve konulara kişisel yaklaşan yöneticilerin kim olduğunu bilmek isterim .

banlanan arkadaşlar banlanan nicklerınıde yazarlarsa daha net cvp alırlar bence :Sopa

ZOLTAN' Alıntı:
Neden Hep Fb Liler Banlanip Uyariliyor?
Dikkat Ettim De Biz Kendi Armizda Oley Oley Yaparken Bile Uyarilar Konu Kitlemeler Ban Ikazlari Girla Giderken 6s Bir Arkadasimiz I... Fener Deme Curetini Gosterdigi Halde Tik Yok.adres Isterseniz Fenerle Avrupadaki Farkimiz Adli Konudan Gorebilirsiniz.bir Kac Kompleks Dolu Mesajin Altinda Gs_hell Adli Arkadasimiz Yazmis
O Zaman Bende Derim Ki Asil I.... Lik Bjk Dan Puan Dilenciligi Yapmaktir...
Eee Simdi Ne Olacak Acaba Uyari Alcakmiyiz Yoksa Kufurlerin Sadece Bas Harfini Yazip Sonrasina ....... Koyunca Bir Sey Olmuyormu?
Gerci Bu Konuda Kitlenir Ama Bunun Dogru Oldugunu Dusunmuyorum.
Herkes Matrak Gecebilir Takimini Sevebilir Veya En Buyuk Zannedebilir!!ama Kimse Orda Burda Fb Ye I... Diyemez.bunu Kabullenemem Cunki Fenerbahceyi Ben Takim Gibi Degil Cocugum Gibi Annem Babam Gibi Seviyorum.......ve Bekliyorum Acaba Arkadasimiz Uyari Alacakmi???

Birasdan senide benide bannlarlar mrk etme.

arkadaşlar allah aşkına birisi ortaya birşey attı herkes onun peşinden koşuyor. Derler ya hani "kimse alınmasın şimdi" (bir deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış) iş buna döndü bırakın allah aşkına bu fani işleri herkesi saygıya davet ediyorum mantıklı olun biraz

:hhman:

ya biri adam gibi ne oldugunu söylesın!!!! madem suçsuz oldugunuzu iddaa edıyorsunuz hakkınızıda düzgun aramanız lazım üstü kapalı konuşmayın! açık açık konuşun banlanan nickler ne?

3 gün az gibi geldi bana.... Neysse yonetıcılerı suclayan arkaadaslar bunada bısey soler artık sanırım.. ben yonetıcı dıılım bu arada.. sadece adil davranan adamları suclamayın o yeter..

AressKruger arkadaşım şımdı burası taraftar sitesi değil bölümlere ayırdıkkı her takımın taraftarı seviyelı bir şekılde kendi bölümde yazışşın diye,hakaret etmişsin!

Hackhell fanatikliğimizi sergileyebileceğimiz bir taraftar sitesi değil,o konuda bende yorum yaptım hiçbir kötü birşey dememe ragmen sadece gs lılerın olmasını istedıler,bende buna saygı gosterdım! sende bu yolu seçseydın ceza almazdın yazdıkların yanlış şeyler ceza alman gayet normal eger biride gelıp fb bölümünde buna benzer hakaretler yaparsa oda ceza alıcaktır!

Hackhell sadece spordan fb gs den ibaret bir site değil burda herkes birbirinden faydalanıyor,yeri gelıo gslının paylaşımını büyük bir zevkle ındırıyoruz burda hepımız bir aileyız lütfen bunları göz önünde bulundur hepımız birbirimizi tanıyoruz artık!

bu banlanma mewzusu bence takımlar ile sınırlandırmamalı mod.lar (hepsi değil elbette bazıları için konuşuyorum ) kafalarına gore banlıyolar
olup olmadık yere açılan konuları kitliyolar ne bilim HH bu yerlere geldiyse uyeler ile gelmedimi burda uye olmassa mod.lar kendı kendilerine modluk yaparlar

bu konuların ortaya cıkma sebebi benim açtıgım konu galiba...
isteyenler burdan görebilirler; http://www.hackhell.com/showthread.php?t=73831

Side' Alıntı:
Zoltan Abi Sabah Banlandım bosver Abi Bunlarla Polimige Girme ... Banlarlar Alim Allah Ve Tamamen Haklısın Hep Bizim Basımıza Geliyor Dun Fatu Bu Gun Ben! ÖğledenSonrada Sırayı Sen Alırsın.. Ama Bizi Tüketemezler Bitiremezler... Adamın Kankisi konu Açtı Bende Adama Laf Soledim Diye Banlandım Bunu Kımse İnkar etmesin.. Yalan Diyen Varsa Özel Mesajları Açıklarım.. Kıyamet Kopar

aresskruger ya da side ikisi de sensin su özel msjları acıkla da bi görelim neymiş bu sakladıkların...kopsun kıyamet senin deyiminle.......benim su ana kadar hh de fenere ya da baska bi takıma ya da bi kişiye hakaretim varsa hemen üyelikten vazgecerim....
işte bu da senin bana sölediklerin:http://www.imagestr.com/imagestr_sho...54711132.b mp
yerinde olsam pmleri açıklardım orda senin ettigin lafları görenler belki senin adına üzülür....istiyosan ben onları da verebilirim....

Side' Alıntı:
Banlanmadı Tehtit Ve Tahrik Edildi

fatu ne zaman tehdit edilmiş onu da söle....

Kady' Alıntı:
ben gs lıyım
ZERRE UMRUMDA DEGIL bugun yenılırız yarın yenerız
dıcem de dılım varmıyo

nese bu cok onemlı degıl bu benım dusuncem

FORUMDA
MOD ARKADASLARIN GÖREVİ TAKIM TUTMAK DEGIL
HOLIGANLIK HIC DEGIL
FORUM İDARESİ
BU KONUDA BU KONUDA ELINDE MISLI MUSLU CUMLELERI OLMAYAN SOMUT KANITLARI OLAN VARSA LINKLERLE BERABER PM BEKLIYORUM

EN AZINDAN ISINDE KIM IYI KIM KOTU BILMIS OLURUM

SEVGILER SAYGILAR

evet kim işini kötüye kullanıyor acıklık getirsin öle söyleyen arkadaslar...ben buna inanmıyorum...

J@CK@L ' Alıntı:
yahu ben FB'lıyım yıne ben banlıyorum fbli uyelerı.
Ama gercekden adil davranmaya calısıyorum. kım neyı hakedıyorsa o.
Forumda birisi birisini şerefi hakkında ileri geri yorum yapmaya başlarsa
orda BAN gelir..
Biraz daha anlayış ve saygı lutfen.

Bu arada 4-0 da unutulmaz hani

burda seref hakkında ileri geri yorum yapan aresskruger yani sidedir....(bakınız http://www.imagestr.com/imagestr_sho...54711132.b mp )

ben Antu dan fenerbahçeliler yorum yapmasın diye rica etmiştim o da saolsun beni kırmadı...çünkü tartısmayala birbirimizi kıracaktık , kırdık da...

dark_angel da sormuş side'ye açıklasın çifte standart yapan modları da görelim bakalım haklı olanları....

iSpiYonCu' Alıntı:
3 gün az gibi geldi bana.... Neysse yonetıcılerı suclayan arkaadaslar bunada bısey soler artık sanırım.. ben yonetıcı dıılım bu arada.. sadece adil davranan adamları suclamayın o yeter..

bence de.....

ANTU' Alıntı:
AressKruger arkadaşım şımdı burası taraftar sitesi değil bölümlere ayırdıkkı her takımın taraftarı seviyelı bir şekılde kendi bölümde yazışşın diye,hakaret etmişsin!

Hackhell fanatikliğimizi sergileyebileceğimiz bir taraftar sitesi değil,o konuda bende yorum yaptım hiçbir kötü birşey dememe ragmen sadece gs lılerın olmasını istedıler,bende buna saygı gosterdım! sende bu yolu seçseydın ceza almazdın yazdıkların yanlış şeyler ceza alman gayet normal eger biride gelıp fb bölümünde buna benzer hakaretler yaparsa oda ceza alıcaktır!

Hackhell sadece spordan fb gs den ibaret bir site değil burda herkes birbirinden faydalanıyor,yeri gelıo gslının paylaşımını büyük bir zevkle ındırıyoruz burda hepımız bir aileyız lütfen bunları göz önünde bulundur hepımız birbirimizi tanıyoruz artık!

bence de....

herkes bişey yazmış ben de yazem madem......
kambersiz düğün olur mu hiç....
şimdi gelelim bu arkadaşımızın neden banlandığına ......
alt tarafta kullanmış olduğu sözlerden ötürü banlanmıştır....
zaten fener bölümünde de görebilirsiniz....
sanırım bide copcop'la konusmuslar pm'den.....
konunun basındada yazmıs bu adamın arkadası konu actı ben de laf soledim die banlandım demiş.....
beyler burası benim babamın çiftliği deil ole ben her isteyince birileri banlansın....
ayrıca bizim banlama yetkimiz yoktur .....
biz yönetime iletiriz onlar gerekeni yapar hani ole boş keseden atmayın..
ayrıca copcop benim arkadasım falan diil bana kardesimden daha yakındır ....
bırak laf sokmayı biri ona wurmaya kalksa o yumrugun önüne kendimi atarım bunuda hekes bilsin...
simdi sewgili hackellciler biri size asagıdaki kelimerle hakaret etse ne yapardınız cok merak ediyorum......
yani birisi size serefsiz weya asağılık dese ben kabullenirim zaten ole bi insanım diyen warsa ben de bu forumu bırakırım....
o yüzden kendinize sölenmesini istemediğiniz seyleri baskasına solemeyin.....
ayrıca zaten gereken solenmiş heralde herkes tarafınadan konunun da kapatılmasını rica ediyorum herkese saygılar.....

naser' Alıntı:
Arkadaslar, Spor bolumune bakan Mod larımızın 2 si Fenerli ANTU Chacmool, S.Mod JAckal da fenerli, şimdi Gs li olan herhangi bir arkadasımız sunu dusunebılır " bunlar fenerli modlar fblileri tutar" Ama Ben herzaman bunun yanlıs oldugunu soledım..... BAN lanan arkadaslarımız ıcınde fblılerde vardı gslılerde .... Bunu tek taaflı dusunmeyın yanlıs.... Side yanı Aress sana ıkı cıft lafım var sen BAN lanmayı Coktan hakettın... Gs bolumunde yazdıklarını bızlerı asagıladıgını, soledıgın kelımelerın ne kadar cırkın oldugunu ve bunları bır fb lı arkadas gorsede tepkısını dıle getırecegıne emınım ve sana olan sevgım arkadaslıgım bıtmıstır. Eger BAN lanmayı hakeden varsa BAN lanır.... Tahrık etmeyın tahrık bulmayın.... BU her ıkı taraf ıcınde gecerlı.... Ben mactan bırkac gun once bır konu acmıstım... Okumak ısteyenler okusun .... http://www.hackhell.com/showthread.php?t=71506
hangı Fenerlı arkadas bunu yaptı solesın. bana bız burda ne ıstedıgımız, kufur hakaret, asagılama ıstemedıgımızı GS lı arkadaslara soledım. Sımdı soleyın acaba hangı bırınız bunu yapma cesaretınde bulunurdu. Hangı bırınız benım yazdıklarıma destek hangınız kostek olurdu solesın

Reklamını yaptığın konuda terbiyesizliğin en büyüklerinden var isim verilerek..! Ben eğer bu konuyu görseydim açık ve net söylüoyurum köstek olurdum..! Sen açtığın konuda güzel şeyler yazmışsın..! Böyle bir konu açıp altındakileri takip etmiyorsun herhalde..! Yada mesajların hepsini okumuyorsun..! Benimde şahsen verdiğin linke tıkladıktan sonra gözümden kaçmış..! Taa ki ARES'in 2nci sayfada hakkımda yaptığı yorumu görene kadar fark etmemiştim..!

Şimdi ben soruyorum..!
Sen bu mesaja teşekkür ederken mesajı okuyup anladınmı..?

hunter_35' Alıntı:
aslında kaliteyi düşürmemek gerekiyor dediğin doğru. ama pazar günü GALATASARAY bölümüne girdiğimde bazı kendini bilmez zatı muhteremler ortalığın içine sı... mışlar. bunlar insanlara küfür edecek ve ortalığı karısıtracak gücü nereden buluyorlar soruyorum herkese. fatu denen kendini bilmez gelmiş burada herkese küfürler savuruyor. kusura bakmayın ama modların bunu görmediğini sanmıyorum. neyse konuyu uzatmayalım. biz sukunetimiz koruyacağız taaaki maçın bitiş düdüğüne kadar. ondan sonra bu arkadasları göreceğim bakalım ne yapacaklar. herşey aslanlar için. herşey galatasaray için...
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=572475#post572475

Açtığın konuyla, yazdıklarınla bağdaşmayan, direk benim adım verilerek hakaret edilmiş, resmen fatu gel burasıda karışsın denilmiş, resmen fatu gel bana iki kaliteli ve seviyeli laf daha sokta kapak olsun bana denilmiş, resmen iftira atılmış, tahrik edilmiş, provake edilmiş bir mesaja teşekkür ediyorsun..! Seni tebrik ediyorum..!

Senin konuya yazdıklarına aynen katılıyorum..! Benim 15 senedir yediğim içtiğim ayrı gitmez tabiri kullanabileceğim arkadaşım tam bir fanatik galatasaraylıdır..! Hiçbir zaman küfür, rencide edici hakaret birbirimize sarf etmemişizdir..! Karşılıklı birbirimize laf sokmuşuzdur bu işin asıl eğlenceside budur zaten..! Ben fenerbahçe yenildiği zaman evimin ışıklarını kapatıyorum..! Çünkü; en az 10-15 kişi gelir camıma tıklar nasıl ko..duk diye..! Özellikle bana gelirler çünkü ben güzel kapaklıyorum..! ;) Bunlar benim özel yaşantım..! Aynı şekilde galatasaraylısı olsun beşiktaşlısı olsun yenildiklerinde benden kaçıcak delik ararlar..! Bu bizim samimiyetimiz ve eğlencemiz..! Ama kesinlikle anaya, avrada, bacıya ve herhangi bir sevdiğimiz insana küfür etmeden yaparız biz bu eğlencemizi makarımızı..!

Burası forum sitesi. Benim yukarıda yazdığım gibi "nasıl ko...duk" diyemezsiniz burda tabiki..! Belli başlı kurallara uymak zorundayız, zorundasınız..! Neyse gelelim açtığın konuya tekrar..!

Hangi fenerli bunu yaptı söylesin demişsin..! Ben böyle senin yaptığın gibi yapmadım tabiki..! Üste göstermelik yazı yazıp altındaki hakaretlere, tahriklere, iftiralara teşekkür etmezdim..! Ben böyle bir konuda altında geçen mesajlar gibi mesaj geçtiği anda direk uyarırdım..!

Ben bu konuyu iyiki zamanında görmemişim..!

Şimdi bölüm modlarına soruyorum..!
Bu adam açık ve net bi şekilde benim adımı vererek hakaret ediyor ve iftirada bulunuyor..!
Bu adamı hanginiz uyardı..?
Bu konu tartışma yaratabilir diye neden kapanmadı saçma sapan sebeplerle kapatılmış bir sürü konu varken..?

kady ile Dark_Angel'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum..! Birkaç tane link çıkardım ama daha iyi net bi şekilde, somut bi şekilde içinde miş, muş geçmeden iki takıma da karşılıklı yapılmış karşılaştırmalarıyla beraber sunmak istediğim için henüz pm atmadım..! Çok fazla konu ve mesaj olduğu için ne zaman atabilirim bilmiyorum..!

Herkese gerçekten adaletli, gerçekten centilmen, gerçek sosyal mesaj vererek (yalandan dolandan sosyal mesaj vermeyerek), gerçekten eğlenceli forumlar dilerim..!

:hhman:​

0o0o0o bu konu hala bır sonuca ulaşmadımı yaw!

Benim daha değişik bir önerim var "Adult" bölümünün altında "söv rahatla" diye bir kısım açalım. Bütün takımların taraftarlarına açık olan bir bölüm. Arkadaşlar diledikleri kadar sövsün. Buradaki tek kural ana,bacı, din kitap gibi çok hassas alanlara sövülmemesi olsun. Nasılsa bir yerde yorulup bırakacak.:)

Ufak bir ek. Hem adulttaki resimlere videolara bakınca. Karşı takımın taraftarı dahi olsa herhangi bir homoseksüel ilişkiye girme isteğinin anlamsızlığını görecektir.

Merak eden olur şimdi. Doğma büyüme Kadıköylüyüz. Başka bir şey dememe gerek var mı?

Ben derimki üzerinizden bu gereksiz kompleksi atın artık..... Ben sanmıyorum site yetkilileri tarafından fenerlilere karşı bi cephe alınacağını ama bizim insanlarımız samanlığın içinde iğne öküzün altında buzağı aramasını çok sewerler... Bende bi Galatasaray'lıyım.... Saygılarımla FORZA GALATASARAY.... Eminimki sizde Şampiyonlar Liginde puan alırsanız size hiç kimse eskisi gibi yaklaşmayacaktır :p:p:p:p (umarım şakayı kaldırırsınız)..... Bu arada elemanın birisi UEFA nın sitesine girer ve fenerbahçe die aratır ama ne yazıkki istediği konu ile ilgili hiç bir kayıta ulaşamaz..... Sorunu farkeden UEFA bilgisayar operatörler çok özür dileriz puan alamayan takım hakkında her hangi bi bilgiye ulaşamazsınız die karşı tarafa bilgi vermişler.. YAZIK.... :d

Ne olursanız olun hepimiz KARDEŞ takımlarız....Aynı ülkenin takımlarıyız....

Impossible is Nothing!!!!!

birinin banlanması icin illa fenerli veya baska bir takımı tutması gerekmiyor forumun

kurallarını ihlal eden herkes banlanabilir kim oldugu onemli degil

Side' Alıntı:
Biz Zafer Turları Atarken Karsımıza Cıkan Gs Forumda Dolasırken Tahrik Edici Laflar Kullanan Gs .. FLeTCh® Hala Savunuyorsun Ama biliyorsunKi savunman Yalnış

doğru olduğunu inanmadığım şeyi savunmam.sende kimden şikayetci oluyosan açıkca söyle.ayrıca o başlığı J@CK@L okumadı mı sence Fenerbahçeye küfür edildiğini düşünse gereken cezayı vermez miydi???bi tek sen mi gördün şerefsiz denildiğini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri