hangi takımı tutarsanız tutun mantıklı olun biraz sadece bunu söylüyorum
Side' Alıntı:Zoltan Abi Sabah Banlandım bosver Abi Bunlarla Polimige Girme ... Banlarlar Alim Allah Ve Tamamen Haklısın Hep Bizim Basımıza Geliyor Dun Fatu Bu Gun Ben! ÖğledenSonrada Sırayı Sen Alırsın.. Ama Bizi Tüketemezler Bitiremezler... Adamın Kankisi konu Açtı Bende Adama Laf Soledim Diye Banlandım Bunu Kımse İnkar etmesin.. Yalan Diyen Varsa Özel Mesajları Açıklarım.. Kıyamet Kopar
ZOLTAN' Alıntı:Neden Hep Fb Liler Banlanip Uyariliyor?
Dikkat Ettim De Biz Kendi Armizda Oley Oley Yaparken Bile Uyarilar Konu Kitlemeler Ban Ikazlari Girla Giderken 6s Bir Arkadasimiz I... Fener Deme Curetini Gosterdigi Halde Tik Yok.adres Isterseniz Fenerle Avrupadaki Farkimiz Adli Konudan Gorebilirsiniz.bir Kac Kompleks Dolu Mesajin Altinda Gs_hell Adli Arkadasimiz Yazmis
O Zaman Bende Derim Ki Asil I.... Lik Bjk Dan Puan Dilenciligi Yapmaktir...
Eee Simdi Ne Olacak Acaba Uyari Alcakmiyiz Yoksa Kufurlerin Sadece Bas Harfini Yazip Sonrasina ....... Koyunca Bir Sey Olmuyormu?
Gerci Bu Konuda Kitlenir Ama Bunun Dogru Oldugunu Dusunmuyorum.
Herkes Matrak Gecebilir Takimini Sevebilir Veya En Buyuk Zannedebilir!!ama Kimse Orda Burda Fb Ye I... Diyemez.bunu Kabullenemem Cunki Fenerbahceyi Ben Takim Gibi Degil Cocugum Gibi Annem Babam Gibi Seviyorum.......ve Bekliyorum Acaba Arkadasimiz Uyari Alacakmi???
J@CK@L' Alıntı:bugun banlanan uyenın banlandıgı mesajı bu
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=595281&postcount=34
Side' Alıntı:Zoltan Abi Sabah Banlandım bosver Abi Bunlarla Polimige Girme ... Banlarlar Alim Allah Ve Tamamen Haklısın Hep Bizim Basımıza Geliyor Dun Fatu Bu Gun Ben! ÖğledenSonrada Sırayı Sen Alırsın.. Ama Bizi Tüketemezler Bitiremezler... Adamın Kankisi konu Açtı Bende Adama Laf Soledim Diye Banlandım Bunu Kımse İnkar etmesin.. Yalan Diyen Varsa Özel Mesajları Açıklarım.. Kıyamet Kopar
Side' Alıntı:Banlanmadı Tehtit Ve Tahrik Edildi
Kady' Alıntı:ben gs lıyım
ZERRE UMRUMDA DEGIL bugun yenılırız yarın yenerız
dıcem de dılım varmıyo
nese bu cok onemlı degıl bu benım dusuncem
FORUMDA
MOD ARKADASLARIN GÖREVİ TAKIM TUTMAK DEGIL
HOLIGANLIK HIC DEGIL
FORUM İDARESİ
BU KONUDA BU KONUDA ELINDE MISLI MUSLU CUMLELERI OLMAYAN SOMUT KANITLARI OLAN VARSA LINKLERLE BERABER PM BEKLIYORUM
EN AZINDAN ISINDE KIM IYI KIM KOTU BILMIS OLURUM
SEVGILER SAYGILAR
J@CK@L ' Alıntı:yahu ben FB'lıyım yıne ben banlıyorum fbli uyelerı.
Ama gercekden adil davranmaya calısıyorum. kım neyı hakedıyorsa o.
Forumda birisi birisini şerefi hakkında ileri geri yorum yapmaya başlarsa
orda BAN gelir..
Biraz daha anlayış ve saygı lutfen.
Bu arada 4-0 da unutulmaz hani
iSpiYonCu' Alıntı:3 gün az gibi geldi bana.... Neysse yonetıcılerı suclayan arkaadaslar bunada bısey soler artık sanırım.. ben yonetıcı dıılım bu arada.. sadece adil davranan adamları suclamayın o yeter..
ANTU' Alıntı:AressKruger arkadaşım şımdı burası taraftar sitesi değil bölümlere ayırdıkkı her takımın taraftarı seviyelı bir şekılde kendi bölümde yazışşın diye,hakaret etmişsin!
Hackhell fanatikliğimizi sergileyebileceğimiz bir taraftar sitesi değil,o konuda bende yorum yaptım hiçbir kötü birşey dememe ragmen sadece gs lılerın olmasını istedıler,bende buna saygı gosterdım! sende bu yolu seçseydın ceza almazdın yazdıkların yanlış şeyler ceza alman gayet normal eger biride gelıp fb bölümünde buna benzer hakaretler yaparsa oda ceza alıcaktır!
Hackhell sadece spordan fb gs den ibaret bir site değil burda herkes birbirinden faydalanıyor,yeri gelıo gslının paylaşımını büyük bir zevkle ındırıyoruz burda hepımız bir aileyız lütfen bunları göz önünde bulundur hepımız birbirimizi tanıyoruz artık!
naser' Alıntı:Arkadaslar, Spor bolumune bakan Mod larımızın 2 si Fenerli ANTU Chacmool, S.Mod JAckal da fenerli, şimdi Gs li olan herhangi bir arkadasımız sunu dusunebılır " bunlar fenerli modlar fblileri tutar" Ama Ben herzaman bunun yanlıs oldugunu soledım..... BAN lanan arkadaslarımız ıcınde fblılerde vardı gslılerde .... Bunu tek taaflı dusunmeyın yanlıs.... Side yanı Aress sana ıkı cıft lafım var sen BAN lanmayı Coktan hakettın... Gs bolumunde yazdıklarını bızlerı asagıladıgını, soledıgın kelımelerın ne kadar cırkın oldugunu ve bunları bır fb lı arkadas gorsede tepkısını dıle getırecegıne emınım ve sana olan sevgım arkadaslıgım bıtmıstır. Eger BAN lanmayı hakeden varsa BAN lanır.... Tahrık etmeyın tahrık bulmayın.... BU her ıkı taraf ıcınde gecerlı.... Ben mactan bırkac gun once bır konu acmıstım... Okumak ısteyenler okusun .... http://www.hackhell.com/showthread.php?t=71506
hangı Fenerlı arkadas bunu yaptı solesın. bana bız burda ne ıstedıgımız, kufur hakaret, asagılama ıstemedıgımızı GS lı arkadaslara soledım. Sımdı soleyın acaba hangı bırınız bunu yapma cesaretınde bulunurdu. Hangı bırınız benım yazdıklarıma destek hangınız kostek olurdu solesın
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=572475#post572475hunter_35' Alıntı:aslında kaliteyi düşürmemek gerekiyor dediğin doğru. ama pazar günü GALATASARAY bölümüne girdiğimde bazı kendini bilmez zatı muhteremler ortalığın içine sı... mışlar. bunlar insanlara küfür edecek ve ortalığı karısıtracak gücü nereden buluyorlar soruyorum herkese. fatu denen kendini bilmez gelmiş burada herkese küfürler savuruyor. kusura bakmayın ama modların bunu görmediğini sanmıyorum. neyse konuyu uzatmayalım. biz sukunetimiz koruyacağız taaaki maçın bitiş düdüğüne kadar. ondan sonra bu arkadasları göreceğim bakalım ne yapacaklar. herşey aslanlar için. herşey galatasaray için...
Side' Alıntı:Biz Zafer Turları Atarken Karsımıza Cıkan Gs Forumda Dolasırken Tahrik Edici Laflar Kullanan Gs .. FLeTCh® Hala Savunuyorsun Ama biliyorsunKi savunman Yalnış