Neden Hep Fenerliler Banlaniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş fb lisiniz anlıorm hakkınızı aramanız normal bişey ama kendinizden bahsediosunuz ve bunu yaparken sanki memleketin azınlık grubu gibisiniz ya sizde türksünüz bizde kimse kimseyi ezmeye calısmıor sadece fenerliler haddini aştığı zaman moderatörlerimiz genellikle gs li olduu için haklı olarak köpürebilio arkadas konuyu acarken bile galatasaray camiasını küçük düşürmeye calısmıs 6s dierek bu ne demek oluo biz fenerbahceden forumda fb (falcı&büyücü) die bahsediomuyuz eğer bu yapılırsa ben eminim ki moderatörlerimiz objektif davranarak onlarıda banlarlar bizler kardeşiz lütfen öle fb cumhuriyetiymiş bilmem neymiş girmeyinm bu işlere

Mr.DeViL' Alıntı:
kardeş fb lisiniz anlıorm hakkınızı aramanız normal bişey ama kendinizden bahsediosunuz ve bunu yaparken sanki memleketin azınlık grubu gibisiniz ya sizde türksünüz bizde kimse kimseyi ezmeye calısmıor sadece fenerliler haddini aştığı zaman moderatörlerimiz genellikle gs li olduu için haklı olarak köpürebilio arkadas konuyu acarken bile galatasaray camiasını küçük düşürmeye calısmıs 6s dierek bu ne demek oluo biz fenerbahceden forumda fb (falcı&büyücü) die bahsediomuyuz eğer bu yapılırsa ben eminim ki moderatörlerimiz objektif davranarak onlarıda banlarlar bizler kardeşiz lütfen öle fb cumhuriyetiymiş bilmem neymiş girmeyinm bu işlere

antihindi' Alıntı:
Fenerden Hasanı karalama kampanyası....
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda, Cumartesi günü Galatasaray ile oynadığımız maçın ardından soyunma odası girişindeki körükte meydana gelen olaylarla ilgili olarak basında çıkan ve Hasan Şaş’ın dövüldüğü yolundaki haberlerle ilgili olarak Kadiköy İskele Polis Amirliğinde ifadesine başvurulan stadımızın Özel Güvenlik Memuru Nufel Bülbül "Ananı Avradını S......" dediği için Hasan Şaş’a tokat attım" dedi.
Nufel Bülbül polise verdiği ifadede "Galatasaray maçının bitiminde futbolcular sporcu koridoruna girmek için giriş tüneline yöneldiler. Ben o esnada giriş tünelinin orta kısmında beklemekteydim. Tünel girişinin hemen önünde arbede oluştu. Ayırmak için gittiğimde Hasan Şaş ile karşılaştım. O esnada yanlışlıkla ayağına bastım. Hasan Şaş beni itekleyerek giriş tünelinin duvarına yapıştırdı. Ananı Avradını S...... dedi. Bende tokat attım. Daha sonra polisler gelip ayırdılar. Bahse konu olayla ilgili olarak söyleyeceklerim bundan ibarettir" dedi.

Görgü Tanıkları Anlatıyor.

Maç sonrası meydana gelen olayların en önemli görgü tanığı ise Güvenlik Proje Koordinatörü Cemil Caner (Resimlerdeki takım elbiseli) Caner, maç bitiminden hemen sonra körüğün içine hızlı bir şekilde giren Hasan Şaş’ın körük demirlerine çarptıktan sonra çılgına döndüğünü söyleyerek körüğün içindeki tüm insanlara küfür ettiğini ve burada bulunan tüm insanları tahrik ettiğini söyledi.

Cemil Caner körük içinde hiç bir güvenlik görevlisinin kendisine fiili müdahale etmemesine rağmen yumruklarını sıkarak Hasan Şaş’ın güvenlik görevlilerinin üzerine saldırdığını da ifade ederek, "Körüğün içinde kimse kendisine karşılık vermedi. Ağza alınmayacak küfürler ediyordu ve Hasan Şaş yumruklarını boşa sallıyordu. Kendisi tuttuk ve o arada Nufel gelip ayırmaya çalıştı. Nufel geldiğinde Şaş’ın ayağına basmış, Hasan Şaş Nufel’e ağza alınmayacak küfürler edince tokatladı " dedi.
Cemil Caner ayrıca Hasan Şaş’ın koridorda da küfür etmeye devam ettiğini söyledi.

alıntıdır..

anlasılan fenerlilerin mac öncesi,tribünde,mac sonrasında yaptıkları yetmedi,şimdi de futbolcularımızı karalamaya calısıyorlar.....
ey özhan sahip cık artık takımına......korkma su yıldıVımdan......

Bak nick: antihindi: ne zaman üye olduğunu bilmiyorum bir mesajı var..!

Bu adam insanların fiziksel yapılarıyla alay edebilecek seviyede bir adam..! Aziz Yıldırımın peltekliğinin verdiği alıntı kısmıyla ne alakası var..? Bu nedir..? Cevap verme gereği bile duymadım verirsem olay olur..!

Bunun gibi bir sürü durum var küfüre kadar giden..! Bu yeni açılmış bi konu şimdi gördüm ondan verdim..!

konuyu hiç okuladım ama sonuna kadar feneriliyiz.

fatu' Alıntı:
Şimdi arkadaşım; ben önce sana neden mesajının sonu başını inkar ediyor dedim on açıkliyim..! Mesajının başında güzel bi şekilde yazmışsın; fakat sonlarına doğru bizim kendimizi küçük düşürdüğümüzden bahsetmişsin saygılarla bitirmişsin..! Sen burda benim yada konuyu açan arkadaşın yada herhangi birinin bu şekilde kendini küçük düşürdüğünü söylersen ben senin bize saygı göstermediğini düşünürüm..! Yanılıyor muyum ben sana soruyorum..?

Zoltan aileden daha önemli olmadığını güzel bi şekilde açıklamış..! Sorduğun soruya gelince; aslında çok güzel ve tartışılması gereken bir konu ama şu an bulunduğumuz başlığın konusu bu değil..! Bu sorduğun soru çok uzayabilir ve mümkün değil doğru düzgün tartışabilmemiz hiçbirşeyi yani mümkün olmuyor..!

Neyse; sonuçta bu bir duygu meselesi..! Şöyle düşün çok sevdiğin bir arkadaşın var..! Elinen her iş geliyor..! İstediği herşeyi yapabilir..! Yapıyorda mesela..! O yaptıkça sen mutlu olmazmısın..? Yada yapabileceği birşeyi yapamadığı zaman sen üzülmezmisin..? Bu da bunun gibi birşey..! Zoltan aynı şekilde açıklamış..! Olay bu..! Sen bunu bu şekilde algılamayabilirsin saygı duyarım..! benim tepki vermem gerken yer senin mesajında; "kendimizi küçük düşürmüyoruz biz..!"

Saygılar..!

ben sana sorduğum sorunun cevabını kısaca yazayım gerisi size kalmış.

eğitim düzeyi ve gelir düzeyi düşük ülkelerde futbol sürekli gündem konusu ve tek bir spor dalı olarak kabul görülüyor. çünkü insanlara futbol aracılığıyla suni gündem yaratılarak insanları gerçek problemlerden uzaklaştırıyorlar. Sizde bunlara kanıyorsunuz biraz geniş düşünelim lütfen
Not:bu gerçek bir araştırmadır

yukarıda yazdıklarına da saygı duyuyorum böyle düşünmem senin en doğal hakkın ama kendinizi küçük düşürüyorsunuz lafının arkasındayım çünkü hiçbirşey ailenden önemli değildir. verdiğin arkadaş örneğinde de biraz olayı saptırmışsın. o sevdiğin arkadaşın senin zor gününde yanında olacaktır. ama x takımı yanında olacak mı ya da o taraftarlar.sevmenize birşey demiyorum ama aşırı sevgi ve fanatizmin ülkeyi nerelere götürdüğünü siz benden daha iyi biliyorsunuz ve görüyorsunuz. Benim yazıcaklarım bu kadar gerisi size kalmış

Saygılarımla

nassı yendik ama
uhauhahahu :)
zekten 4 köşe oldum
bea yaaaa:)

polemiğe gerek yok
biz zevkini çıkaralım
onlarda direklere
dua etsinle heheh:)

berat_gok' Alıntı:

eğitim düzeyi ve gelir düzeyi düşük ülkelerde futbol sürekli gündem konusu ve tek bir spor dalı olarak kabul görülüyor. çünkü insanlara futbol aracılığıyla suni gündem yaratılarak insanları gerçek problemlerden uzaklaştırıyorlar. Sizde bunlara kanıyorsunuz biraz geniş düşünelim lütfen

yukarıda yazdıklarına da saygı duyuyorum böyle düşünmem senin en doğal hakkın ama kendinizi küçük düşürüyorsunuz lafının arkasındayım çünkü hiçbirşey ailenden önemli değildir. verdiğin arkadaş örneğinde de biraz olayı saptırmışsın. o sevdiğin arkadaşın senin zor gününde yanında olacaktır. ama x takımı yanında olacak mı ya da o taraftarlar.sevmenize birşey demiyorum ama aşırı sevgi ve fanatizmin ülkeyi nerelere götürdüğünü siz benden daha iyi biliyorsunuz ve görüyorsunuz. Benim yazıcaklarım bu kadar gerisi size kalmış

Saygılarımla

Saygı ve sevgilerimle aşağıdaki cevabı veriyorum...senin için açıklayıcı olur umarım... ;)

Yılların gölgesinde kulaktan kulağa anlatılan hikâyeler vardır. Defalarca dinlemişsinizdir ama her seferinde kalbinizi söyle bi yoklar sanki. Cızzz ettirir içinizi duymak hiç kolay olmaz. Sürekliliğin bunaltıcılığında her daim canlı kalmayı basarmış renkler vardır. Baktıkça bakmak istersiniz. İçinde derin bir şeyler saklıyordur sanki... Bulmak hiç kolay olmaz. Bazen cevabı olmayan sorularda hiç beklenmedik anlamlar vardır. İçiçe konulmuş, küçük kapalı kutular gibidirler. Ancak açabilirseniz görürsünüz. Sabretmek hiç kolay olmaz. Birde o hikâyelerin kahramanlarına, o renklerin büyüsüne, o alışılmadık anlamlara duyulan AŞKlar vardır... Öyle bir aşktır ki; Karşılık beklemezsiniz, her durumda onun için hazırsınızdır. Geceleri uyuyamaz onu düşünürsünüz. Heyecandan titrersiniz. Garip ama, onun aşkını paylaşmak mutluluk vericidir. Hatta abartır, herkes onun şarkılarını söylesin, herkes renklerinin büyüsüne inansın, herkes yanında olsun istersiniz. Aksine tanık olmak yıkıcıdır!

Bunun adı ' FENERBAHÇE AŞKI 'dır!

Fenerbahçe aşkı bir baba, bir ağabey sevgisidir. Onlarla başlar, onlar için başlar ve bu kutsal sevgiyi sizi aşıladıkları için onlara şükran duymakla sürer, hiç bitmez!

Fenerbahçe aşkı bir tutkudur. Kötü sonuçlar sizi yolunuzdan döndürmez. Çünkü her şeyinizi ona adamışsınızdır. Bu tutku hiç sönmez!

Fenerbahçe aşkı bir inançtır. Doğruluğa inanmak, azme, başarıya, bir olmanın, beraber olmanın gücüne inanmaktır. Böylesine inanabilenlere tanık olup gururlanmaktır. Bu inanç, bu gurur hiç dinmez!

Fenerbahçe aşkı bağlılıktır. Özlemi, gün saydırır. Ama hep "birgün" dedirtir. Bu bağlılık hiç kopmaz!

Fenerbahçe askı deliliktir birazda. Cansız sevgiliye can vermek mutlulukların en büyüğüdür çünkü!..

:cool:

berat_gok' Alıntı:

Saygılarımla

Konu dağılmaması için devam etmicem..! Senle gerçekten güzel bi şekilde tartışmak isterdim..! Tartışmaktan kastım; düzgün bi şekilde konuşup firkilerine teker teker cevap verip ve almak isterdim güzel bi şekilde ama böyle umuma açık bi ortam mümkün olmuyor..! Kesinlikle başka şeyler araya karışabilir..!

Bende yinede seni kınıyorum biz kendimizi küçük düşürmüyoruz..! Aileden daha önemli olmadığını bende diğer arkaşımda söyledi zaten..!

Saygılar..!

:hhman:​

fatu' Alıntı:
Konu dağılmaması için devam etmicem..! Senle gerçekten güzel bi şekilde tartışmak isterdim..! Tartışmaktan kastım; düzgün bi şekilde konuşup firkilerine teker teker cevap verip ve almak isterdim güzel bi şekilde ama böyle umuma açık bi ortam mümkün olmuyor..! Kesinlikle başka şeyler araya karışabilir..!

Bende yinede seni kınıyorum biz kendimizi küçük düşürmüyoruz..! Aileden daha önemli olmadığını bende diğer arkaşımda söyledi zaten..!

Saygılar..!

:hhman:​

TEŞEKKÜRLER VE SAYGILAR...

Ờ ﯕ ζ ạ Ř ﻯ' Alıntı:
Saygı ve sevgilerimle aşağıdaki cevabı veriyorum...senin için açıklayıcı olur umarım... ;)

Yılların gölgesinde kulaktan kulağa anlatılan hikâyeler vardır. Defalarca dinlemişsinizdir ama her seferinde kalbinizi söyle bi yoklar sanki. Cızzz ettirir içinizi duymak hiç kolay olmaz. Sürekliliğin bunaltıcılığında her daim canlı kalmayı basarmış renkler vardır. Baktıkça bakmak istersiniz. İçinde derin bir şeyler saklıyordur sanki... Bulmak hiç kolay olmaz. Bazen cevabı olmayan sorularda hiç beklenmedik anlamlar vardır. İçiçe konulmuş, küçük kapalı kutular gibidirler. Ancak açabilirseniz görürsünüz. Sabretmek hiç kolay olmaz. Birde o hikâyelerin kahramanlarına, o renklerin büyüsüne, o alışılmadık anlamlara duyulan AŞKlar vardır... Öyle bir aşktır ki; Karşılık beklemezsiniz, her durumda onun için hazırsınızdır. Geceleri uyuyamaz onu düşünürsünüz. Heyecandan titrersiniz. Garip ama, onun aşkını paylaşmak mutluluk vericidir. Hatta abartır, herkes onun şarkılarını söylesin, herkes renklerinin büyüsüne inansın, herkes yanında olsun istersiniz. Aksine tanık olmak yıkıcıdır!

Bunun adı ' FENERBAHÇE AŞKI 'dır!

Fenerbahçe aşkı bir baba, bir ağabey sevgisidir. Onlarla başlar, onlar için başlar ve bu kutsal sevgiyi sizi aşıladıkları için onlara şükran duymakla sürer, hiç bitmez!

Fenerbahçe aşkı bir tutkudur. Kötü sonuçlar sizi yolunuzdan döndürmez. Çünkü her şeyinizi ona adamışsınızdır. Bu tutku hiç sönmez!

Fenerbahçe aşkı bir inançtır. Doğruluğa inanmak, azme, başarıya, bir olmanın, beraber olmanın gücüne inanmaktır. Böylesine inanabilenlere tanık olup gururlanmaktır. Bu inanç, bu gurur hiç dinmez!

Fenerbahçe aşkı bağlılıktır. Özlemi, gün saydırır. Ama hep "birgün" dedirtir. Bu bağlılık hiç kopmaz!

Fenerbahçe askı deliliktir birazda. Cansız sevgiliye can vermek mutlulukların en büyüğüdür çünkü!..

:cool:
aynen altına imzamı atıyorum

konu öneriler we şikayetler bölümüne taşındı....

Bence Forumda Eşitlik Yok 25 Mod Varsa 20 Si Fenerli oLsa biLe Diğer Kalan 5 Arkadaş Elinden Geldiğince Kendi Bolumu iLe deiL Fenerbahçe ve Galatasaray BoLumu iLe iLgiLeniyor...Bakıyor Bir Fenerli Msj Atmış Hemen Ozel Mesaj Diğer Modlara Bu Boyle Boyle Dedi..Tak 2 Dakika Sonra ''Banned''....

Bu Bir Eşitlik mi 4-0 Maç Kazandık...Arkadaşların Bazıları ozeL msj iLe Tebrik Ettiler SaolSunlar Ama Bazı Kendini biLmez Ahlaksızlar iSe !! Anaya Bacıya Kufur Ederek Karsılık Veriyorlar Sizce Şimdi Bu Bir Eşitlik mi?

ben gs lıyım
ZERRE UMRUMDA DEGIL bugun yenılırız yarın yenerız
:D dıcem de dılım varmıyo

nese bu cok onemlı degıl bu benım dusuncem

FORUMDA
MOD ARKADASLARIN GÖREVİ TAKIM TUTMAK DEGIL
HOLIGANLIK HIC DEGIL
FORUM İDARESİ
BU KONUDA BU KONUDA ELINDE MISLI MUSLU CUMLELERI OLMAYAN SOMUT KANITLARI OLAN VARSA LINKLERLE BERABER PM BEKLIYORUM

EN AZINDAN ISINDE KIM IYI KIM KOTU BILMIS OLURUM

SEVGILER SAYGILAR

Simdi isin gercegi hic kimse takimana laf gelsin istemez ondan dolayi en ufak biseyde ortam geriliyo bence en mantiklisi herkez kendi bolumunde olursa sorun cikmaz ama soyle biseyde var birisi bi baslik aciyo x baskan yalakalik yapti x futbolcu maci satti boyle konular acilirsa 3 buyuk takimin taraftarlarindan hic kimse bunu kabul etmez bence hepimizin dikkat etmesi gerek cünkü boyle konular acilinca icinde tartisma cikiyo biraz dikkat etsek iyi olur ....

yahu ben FB'lıyım yıne ben banlıyorum fbli uyelerı.
Ama gercekden adil davranmaya calısıyorum. kım neyı hakedıyorsa o.
Forumda birisi birisini şerefi hakkında leri geri yorum yapmaya başlarsa
orda BAN gelir..
Biraz daha anlayış ve saygı lutfen.

Bu arada 4-0 da unutulmaz hani :p

bu başlığı açan arkadaşın dediği i... yazan kişi benim ama i..... aynen böle yazdım bu bi ynlışsa cezamı çekerşm eyv. hacker_boy_turk banı açılır açılmaz hemen bnm başlığıma sataşmış bu ne demek şimdi sonrada neden hep fenerliler banlanıyor neden mi çünkü kendi fenerbahçe bölümünden başka heryere yazdığınız için!!!

ZOLTAN arkadaş . " 6s " şeklinde kullandığın tabiri değiştirir misin...

bana niye pm atmadınkı!

Fenerlilerin kasıtlı banlandıgı fln yok o bölümün modlarından biriyim en az fb lı kadar gs lıde banlandı malesef!

bahsetıgın konunun linkını bana pm olarak atsaydın ilgilenırdım bu yazıyı okuyınca buldum ve yazıyı edıtledım!

Bence ha ... yapmışsın ha yazmışsın aynı şey ama hemen kafa koparmaktansa yapıcı olmayı tercih ediyorum ben şahsen, uyardım ama ceza verılmesıne gerek yok bence çünkü kötü nıyetlı olan bıdaha yanlış yapar ve cezasını çeker,özellıkle yeni üyeler genelde kendılerını taraftar sitesınde zannedıp fanatikçe yazıyolar bunları çat diye banlasak yanlış yapmış oluruz.Yenı üyelere tölerans tanıyorum ben şahsen! birdaha tekrarlamıyorlar genelde!

mevzu derin belli ama hayatımın başından beri insanlara şunu anlatmaya çalıştım fakat ne kadar başarılı oldum bilemem!... hayat gerçekten çok kısa birilerini kıracak kadar üzecek kadar uzun değil , anlayışlı değil, bugün ne yaparsan yarın karşına aleyhinde çıkacaktır,biz kardeşiz neden ADEM VE HAVVA bütün insanlığın waroluş sebebi..herkes birbirinin kardeşi değil mi? aksini inkar eden zaten bizden değil!... peki neyi paylaşamıyoruz.bu dünyanın temeline çivi çakan oldumu HZ SÜLEYMAN dır en uzun yaşayan 900 küsür yıllık hayatı ile ne yaptı en sonun da YARABBİ AL ARTIK EMANETİNİ DİYE KENDİ TALEP ETMİŞTİR HAYATTAN BİŞEY ANLAMDIGI İÇİN!...

BİZ NE ANLAMAYI UMUT EDİYORUZ!...HERKES BU SORUYU SORABİLİRMİ KENDİNE LÜTFEN!....

ANTU' Alıntı:
bana niye pm atmadınkı!

Fenerlilerin kasıtlı banlandıgı fln yok o bölümün modlarından biriyim en az fb lı kadar gs lıde banlandı malesef!

bahsetıgın konunun linkını bana pm olarak atsaydın ilgilenırdım bu yazıyı okuyınca buldum ve yazıyı edıtledım!

Bence ha ... yapmışsın ha yazmışsın aynı şey ama hemen kafa koparmaktansa yapıcı olmayı tercih ediyorum ben şahsen, uyardım ama ceza verılmesıne gerek yok bence çünkü kötü nıyetlı olan bıdaha yanlış yapar ve cezasını çeker,özellıkle yeni üyeler genelde kendılerını taraftar sitesınde zannedıp fanatikçe yazıyolar bunları çat diye banlasak yanlış yapmış oluruz.Yenı üyelere tölerans tanıyorum ben şahsen! birdaha tekrarlamıyorlar genelde!
Arkadaslar, Spor bolumune bakan Mod larımızın 2 si Fenerli ANTU Chacmool, S.Mod JAckal da fenerli, şimdi Gs li olan herhangi bir arkadasımız sunu dusunebılır " bunlar fenerli modlar fblileri tutar" Ama Ben herzaman bunun yanlıs oldugunu soledım..... BAN lanan arkadaslarımız ıcınde fblılerde vardı gslılerde .... Bunu tek taaflı dusunmeyın yanlıs.... Side yanı Aress sana ıkı cıft lafım var sen BAN lanmayı Coktan hakettın... Gs bolumunde yazdıklarını bızlerı asagıladıgını, soledıgın kelımelerın ne kadar cırkın oldugunu ve bunları bır fb lı arkadas gorsede tepkısını dıle getırecegıne emınım ve sana olan sevgım arkadaslıgım bıtmıstır. Eger BAN lanmayı hakeden varsa BAN lanır.... Tahrık etmeyın tahrık bulmayın.... BU her ıkı taraf ıcınde gecerlı.... Ben mactan bırkac gun once bır konu acmıstım... Okumak ısteyenler okusun .... http://www.hackhell.com/showthread.php?t=71506
hangı Fenerlı arkadas bunu yaptı solesın. bana bız burda ne ıstedıgımız, kufur hakaret, asagılama ıstemedıgımızı GS lı arkadaslara soledım. Sımdı soleyın acaba hangı bırınız bunu yapma cesaretınde bulunurdu. Hangı bırınız benım yazdıklarıma destek hangınız kostek olurdu solesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri