Fenerden Hasanı karalama kampanyası....
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda, Cumartesi günü Galatasaray ile oynadığımız maçın ardından soyunma odası girişindeki körükte meydana gelen olaylarla ilgili olarak basında çıkan ve Hasan Şaş’ın dövüldüğü yolundaki haberlerle ilgili olarak Kadiköy İskele Polis Amirliğinde ifadesine başvurulan stadımızın Özel Güvenlik Memuru Nufel Bülbül "Ananı Avradını S......" dediği için Hasan Şaş’a tokat attım" dedi.
Nufel Bülbül polise verdiği ifadede "Galatasaray maçının bitiminde futbolcular sporcu koridoruna girmek için giriş tüneline yöneldiler. Ben o esnada giriş tünelinin orta kısmında beklemekteydim. Tünel girişinin hemen önünde arbede oluştu. Ayırmak için gittiğimde Hasan Şaş ile karşılaştım. O esnada yanlışlıkla ayağına bastım. Hasan Şaş beni itekleyerek giriş tünelinin duvarına yapıştırdı. Ananı Avradını S...... dedi. Bende tokat attım. Daha sonra polisler gelip ayırdılar. Bahse konu olayla ilgili olarak söyleyeceklerim bundan ibarettir" dedi.
Görgü Tanıkları Anlatıyor.
Maç sonrası meydana gelen olayların en önemli görgü tanığı ise Güvenlik Proje Koordinatörü Cemil Caner (Resimlerdeki takım elbiseli) Caner, maç bitiminden hemen sonra körüğün içine hızlı bir şekilde giren Hasan Şaş’ın körük demirlerine çarptıktan sonra çılgına döndüğünü söyleyerek körüğün içindeki tüm insanlara küfür ettiğini ve burada bulunan tüm insanları tahrik ettiğini söyledi.
Cemil Caner körük içinde hiç bir güvenlik görevlisinin kendisine fiili müdahale etmemesine rağmen yumruklarını sıkarak Hasan Şaş’ın güvenlik görevlilerinin üzerine saldırdığını da ifade ederek, "Körüğün içinde kimse kendisine karşılık vermedi. Ağza alınmayacak küfürler ediyordu ve Hasan Şaş yumruklarını boşa sallıyordu. Kendisi tuttuk ve o arada Nufel gelip ayırmaya çalıştı. Nufel geldiğinde Şaş’ın ayağına basmış, Hasan Şaş Nufel’e ağza alınmayacak küfürler edince tokatladı " dedi.
Cemil Caner ayrıca Hasan Şaş’ın koridorda da küfür etmeye devam ettiğini söyledi.
alıntıdır..
anlasılan fenerlilerin mac öncesi,tribünde,mac sonrasında yaptıkları yetmedi,şimdi de futbolcularımızı karalamaya calısıyorlar.....
ey özhan sahip cık artık takımına......korkma su yıldıVımdan......