Neden Hep Fenerliler Banlaniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FLeTCh® Bana Yolladıgın Mesaj Haladuruyor tammamı .. Ben Teşhirci Bir İnsan Degilim... Ve ben yokken Hakkımda Abilerim Ablalaırm Ve Bazı Kendini Bilmes Arkdaslarım Yorum Yapmıs benı bir Tek Fatu Savunmus Abimdir Saygı Duyarım ....

Fakat Chamlock.Ck Cop Cop un Kankisimi Degilmi Bana Bunu Biri soylesın.. Ben Orda Patladım Ve Tekrar Söyliyeyim.. GeneAynı Sey Yazılsın GeneAzıma Geleni Soylerım...Sebebi Şudur. Her gun Bıktım Sıkıldım Bu Gs lilerin İleri Geri Konusmalarından.. Orda Tahrik Vardır... İyice okuyun Diyorum ...

İspiyoncu Abimize Gelince... Açmayın Abi Banımı.. Ben Yeni Account Alır Tekrar Gelirim..
Dark_Angel Abimize gelince... sorumlu Cop Cop Ve Chamlock.Ck Dır...

Ben Dun yoktum Cevaplarınıza Bakamadım Kımse Kusura Bakmasın... Bu Arada Sitede Banlar Havada Uçuşuyor.. Millet KuraL Kural Diyor ne KuraLı Gs Liler Kurallara Uysun Ben Herzaman Temkinli Davranmaya Calısıyorum Ama Herkezin Bir Sınıır Var .. Nerde Görülmüş Hangi Linkte Görülmüş Benım Bir Gsliyi Tahtik Ettigim ? Nerde Görülmüş Laf Attıgım Ama Yeter.. Girin Galatasar Bölümüne Neredeyse Her Konuda Yeter Yazdım... Yeter Anlıyormusunu.. A.Mod Arkdaslara Gelince.. Senın mod Olman Benım Ustum Olman Anlamına Gelmez Gelemez.. Sen Tarafsız Olmak İçin Kondun Oraya Tarafsız Kalacaksın .. J@CK@L Abimize Gelince Kendi Egolarını Tatmin Etmek İçin Bosh Mesaj Yazan Adam Banlayan Veya Banlatan... Ki Benı en Cok Kızdıran Bende Fb liyim Demesi..

Sözün Kısası.. Fb Lilere Düşmanda Olsanız Banlasınızda Bu SENE ŞAMPİYON FENERBAHÇE Yazın Kenara

A R E S Abime Benı Dınledıgı İçin Teşekkur Ederim.. Naser Sen ıde tanımıs Olduk

FLeTCh® Bana Yolladıgın Mesaj Haladuruyor tammamı

iyi dursunda bunun üzerinden konuşma ihtiyacını niye duydun anlamadım

konuyu tekrar okudum.sana laf ettiğini düşündüğün kişi veya kişilerde kendi terbiyesizliklerini yapmıştır.konuyu uzatmana gerek yok
daha düzgün bir dille cevap versen seni kimse banlamaz

sana söyleyeceğim şudur.bırak kendi kendilerine kaşınsınlar gerekirse cezalarını alırlar.

-----------yazdığım özel mesaj yukarıda ne söliyeceksen söyle.-----------

Sende Haklı Oldugumu Biliyorsun Fakat Karsı TarafLa Samımı Oldugun İçin Olnardan yana MesajLar Yazıyorsun Biraz Objektif Bak Konuya

Şimdi konuya bakrsak senın banlanma sebebine senden baska ıtıraz eden yok
Daha saygılı konusman gerektıgıni anlamadıgın sürece devamlı banlanırsın
Benım hakkında soyledıgın sözleri için bişey demıyecem .çünkü sen bu durumlarda
her zaman birilerine saldıran bi kişisin.Bu daha onceden de 2 kez banlanmandan belli.
Konu karsılıklı atısmalara donusmeye başlamış.

Her zaman saygı oncelıklde gelır..Takım değil !Herkese eşit uzaklıktayız.

Konuyu kapattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri