Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

Açmak için uygula

Uzun zmndır çözemdim her seyi denedim girememiştim oyun basladıktan 5 sn atıyordu ama artık girebiliyorum oyuna hiç bir şeyle ugrasmayın sadece nvidia sitesinde sunu
NVIDIA - Download Drivers

Ve nfs sitesinden de son cıkan patch indirin yani sunu
Need for Speed SHIFT PC Game Expansion Pack and Patch 1.02

http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloads

baska bi yerle oynamadan acılıyor.

Dediğini denedim ve oyunu açmayı başardım teşekkürler.
Known oyun için sana çok çok teşekkürler eline emeğine sağlık...

ya oyunu bilgisayara kurdum d3dx9_41.dll diye bi hata veriyor ne yapmam gerek acil yardım tşkrlr

Need for speed shift. need for speed pro street'te umduğumu hiç bulamamıştım çok wasat bir sürümdü fakat shift'te sınırlar aşılmış harika bir sürüm olmuş.içerik olsun ses we görüntü olsun yarışsewerler için mutlak kurulup oynanması gereken bir oyun..
teşekkürler.

kardeş çok tşk ederim.yalnız ben oyunu kurdum physxloader.dll hatası verdi netten indirdim sistem 32 ye kopyaladım oyun tam başlayacakken tekrar hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim.

oyun açılıyor arabayı seçip piste çıkınca yarış başladığında beni oyundan atıyor

partları sorunsuz çıkarttım ve kendi sitesindeki peci indirdim çalıştırdım ama en böyük sorun ekran kartııı yemedi:durdurun teşekkürler şef...

kardeşim benm bi maruzatım olucaktı.. ya yeni oyunlarda physx hatası veriyo.. driver ını yüklemem gerekiomuş.. ama win 7 32 bit nvidia olanını bulamadım..:s nasıl halledebiliriz..????

Aynı hataları bendede verdi,ati hd2600 ekran kartım var, önce dll dosyalarını indirip söylendiği gibi kopyaladım,sonra ekran kartımın son sürücüsünü sitesinden indirip yükledim son olarak ta NVidia ekran kartları için verilen yamayı yükledim ve ati ekran kartımda da işe yaradı, umarım sizin de işinize yarar..

"ALLaH'IM, GöNLümDe oLaNı HaKKıMDa HayıRLı EyLe.. HaKKıMDa HayıRLı oLaNa GönLümü Razı EyLe.."

İndirdim "physxloader.dll" hatası verdi burandan "NVIDIA PhysX System Software" yazılımını indiridim sorunsuz açıldı ve oynadım.işletim sistemi windows7 64 bit:)

known bi babalık etsen crack dosyasını ayrı upload etsen :/

Bana o lazım.

forumu baştan sona okudum herkeste aynı dert var bendede oldugu gibi 2-3 tane dll hatası verdi onları netten bulup sistem 32 ye ve sysow64e kopyaladım bu seferde tes sürüşünde exe hatası verip oyundan attı onun içinde yukarıda arkadaşların vermiş oldugu nvidia sitesinden software yi ve needforspeed sitesinden de patch i indirdim yükledim sorunsuz açılıyor oyun grafikleri güzel fakat kötü tarafı açılırken biraz fazla bekliyorsunuz ve arabaların kullanımı oldukça zor sağa sola zor dönüyorlar ...

Geri