Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

oyun için teşekkürler yalnız oyun kapanıyor lütfen bir çözüm...

teşekkürler known hocam
kötü komşu ev sahibi yaptırır hesabı sayende torrent dünyasına bulaştım defalarca denedim ama bi türlü çalıştıramadım vermiş olduğun uploadı. !!!

Merhabalar.Oyunu yeni indirdim kurdum ve bende de birçok arkadaşta olduğu gibi exe. hatası verdi.(oyunda start career dedikten sonra kapanması)Epey araştırdım ve sonunda bendeki sorunun ATI ekran kartı kullanmamdan meydana geldiğini anladım.Maalesef bu oyunu yaparken nvidia'ya endekslemişler o yüzden nvidiadaki "physx" driver'ı olmadan oyunu çalıştırmak mümkün değil.Eğer sizde aynı sorundan muzdarip ve birçok yöntemi denemişseniz (-ekran kartı driverı yenileme -oyuna graphicsconfig dosyası atma -yeni patch yükleme vb.) sizdeki problemde "physx" driver olmamasıdır.
Aşağıdaki linkten bu driverı yükleyip, oyunu çalıştırmayı deneyin ve sonucu buraya bildirin.Bu işlemden sonra oyun benim pc'de çalıştı, Umarım işinize yarar.Saygılar..

NVIDIA - Download Drivers

NeeD FoR SpeeD Bundan Daha Güzel Oyunu Yapabilir Mi Acaba..? :eek:
Teşekkürler "KnowN" :clap

oyun açılırken kendini kapatıyor. çözüm nedir.

kaspersky oyunda keylogger bulup engelliyor. Engeli kaldırdığımda ise start career den sonra oyun kapanıyordu. yukarıda arkadaşın bahsettiği nvidia yükledim yine sonuç aynı.. araştırma sonucu olayı çözdüm. ekteki dosyayı belgelerimin içindeki nfs shift klasörünün içine attınız. sonra oyunu açınız.. hadi iyi yarışlar.. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

oyun dll hatası veriyor nasıl giderecez
hatanın adı d3dx9_41.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamad

Eksik dll dosyaları internetten indirilebilinir.
Bu oyunu LCD TV de oynamak başka zevk

kaspersky oyunda keylogger bulup engelliyor. Engeli kaldırdığımda ise start career den sonra oyun kapanıyordu. yukarıda arkadaşın bahsettiği nvidia yükledim yine sonuç aynı.. araştırma sonucu olayı çözdüm. ekteki dosyayı belgelerimin içindeki nfs shift klasörünün içine attınız. sonra oyunu açınız.. hadi iyi yarışlar.. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

rar pass istiyor arkadasım pass ı veririmisn acillll

Gerek kalmadı..............

Uzun zmndır çözemdim her seyi denedim girememiştim oyun basladıktan 5 sn atıyordu ama artık girebiliyorum oyuna hiç bir şeyle ugrasmayın sadece nvidia sitesinde sunu
NVIDIA - Download Drivers

Ve nfs sitesinden de son cıkan patch indirin yani sunu
Need for Speed SHIFT PC Game Expansion Pack and Patch 1.02

http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloads

baska bi yerle oynamadan acılıyor.

çok sagol kardeş tam aradıgım oyundu iyi oldu... Iline saglık.. Iyi çalışmalr

Geri