Nereye YerLeştiniz??

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Evet büyük gün geLdi çattı.. 2oo8 Öss iLe bi yerLere yerLeşen arkadaşLarı burdan aLaLım..

24w811y.jpg

hadi bakaLım herkese hayırLı oLsun..

hayırlı olsun lazish ;)

hayırlı olsun herkese

çukurova üniversitesi almanca öğretmenliği

Hayırlı olsun kardeş...9 Eylül ü kazandın demek...bende 1997-2002 döneminde iktisat okumuştum ...o zamanlar tınaztepe kampüsü yeni yapılıyordu , size kısmetmiş....Orası şehre bayaa uzaktır ama kampüslerin birarada olması açısından güzel...

DEU gerçekten güzel ve iyi eğitim veren bir okul...Nerede kalacaksın İzmir de...Eğer yurtta kalmayacaksan özellikle ilk yıl için Bornova da kalmanı tavsiye ederim...Gerçi okula çok uzak ama Bornova bir öğrenci için İzmir in en yaşanılabilir semtidir...Biraz uykundan fedakarlık edersin yine okula gider gelirsin ...Eğer zorlanırsan ilerleyen dönemlerde Şirinyer de iyidir...

Bu arada üniversiteyi kazanan diğer tüm Hackhell li arkadaşlara da hayırlı olsun diyelim de mi :goz::goz:

Lazish ßiraz Önce.. Teyzemin Kızı Aradı Köyde Şu Anda Öğrenmek İçin Hangi Siteden Öğreneceğimi Pm İle Yollayabilirmisin..??

oleyyyyyyyyyyyyyyyy

i149164_sym.JPG

Ispartalı olduğum için bu kadar sevindimmm

Buca işini iyi düşün derim...Sonra ağlarsın bak nerden geldim ben buraya diye...Demedi deme....

Şaka bi tarafa Bornova Buca nın yanında cennet gibi kalıır...İzmir de eş dost tanıdığın varsa iyice bi danış derim yinede

Çukurova yolcusu varsa hemen tanışalım :D

Buca işini iyi düşün derim...Sonra ağlarsın bak nerden geldim ben buraya diye...Demedi deme....

Şaka bi tarafa Bornova Buca nın yanında cennet gibi kalıır...İzmir de eş dost tanıdığın varsa iyice bi danış derim yinede

hımm teşekkür ederim,düşünürüm.. yani zaten hiç biLmiyorum.. kayıtLara gittiğimizde kaLma işini de ayarLıcaz..

Lazish [HH]'yi Unutursun Artık:p

üniversite kazanan tüm hackheLL uyelerını tebrık edıyorum..

Geri