Nereye YerLeştiniz??

kazanan arkadasları tebrik ederim

bu arada Türkiye 1.si nereye girmiş bilgisi olan var mı?

ODTÜ ELektrik-ELektronik Müh. :)

eyw lazish seni de tebrik ederim bu arada ;)

ne var yahu bu elektrik elektronik'de duyan geliyo :) hiç sektirmiyor bu birinciler her sene elektrik elektronik seciyor

kafa var beyin var git genetik oku git astronot ol muhendislik dunyanın neresine gidersen git amelelik baska tanımı yok. (hem kendimden hem babamdan hem de abimden biliyorum :) )

Bozkurt28 Ben edirneliyim moralin bozulmasın ama Havsa köy gibi biryer =) Ama edirneye yakın edirne geceleri biraz daha hızlı xD Hayırlı olsun tüm arkadaslara Ben acıkta kaldım =)

ii bakalm bende yazaım
Corum Hitit uni-makina muh(I)

eyw lazish seni de tebrik ederim bu arada ;)

ne var yahu bu elektrik elektronik'de duyan geliyo :) hiç sektirmiyor bu birinciler her sene elektrik elektronik seciyor

kafa var beyin var git genetik oku git astronot ol muhendislik dunyanın neresine gidersen git amelelik baska tanımı yok. (hem kendimden hem babamdan hem de abimden biliyorum :) )

yok aLLah korusun ya mühendisLik faLan uğraşamam.. :D
bnm ayağım karada oLacak gözüm denize bakacak,tam da bnm böLümü anLattım.. :hhdil

ben de bolu abant izzet baysal sosyoloji kazandm:D:D herkesinki hayırlı olsun buarda...

Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği

kazananları tebrik ederim ;)

ankara üniversitesi iktisat bölümü...sana da tebrikler lazish.hayırlı yolculuklar.

Bizde doktor olacağız 6 yıl sonra inş. Ege tıptayız işte:) kayıtlar başladı. Üniversitesi yaşamı hayırlı olsun herkese.

herkese hayırlı olsun!!!!!!:clap

istanbul arel üniversitesi / endüstri mühendisliği :)

merhabaLar saygı değer arkadaşLar,
şeyi merak ediyorum,bu sene öss'ye girip de üni'den yada böLüm'den memnun oLmayıp da öss'ye tekrar girmek isteyen var mı aramızdan??
çok şükür bende öyLe bi sorun yok ama etraftan duyuyorz,hh'de var mı diye merak ettim?

Geri