Nutuk mu yoksa Kuran-ı Kerim mi?

Şimdi de ordudan atılan pis mazi sahiplerinin laflarına mı itibar ediliyor???

Ordudan atılmanın tek nedeni şerefsizliktir.

Şimdi gidin İskender Pala' yı dinleyin.

Namaz kıldığı için ordudan atılan subay tanıyorum.
Dersanesi yüzünden mülakatları geçemeyen arkadaşlarım var.

Ordudan atana bakmalı önce, atılma sebebini sonra yorumlamalı. Silahlı kuvvetlere söz söylemeyk kimsenin harcı değil. Kimse askerine dil uzatmaz bu ülkede, bugüne kadar uzatmadığı gibi. Dil uzatılan kendini bilmez rütbelilerle haddini aşan yandaşları olur ancak, bu da haklı sebeplerle olur hep...

BU kişide senin yıldız taktığın yani o yukarda kullandığın tabirin adamımı acaba? görelim restini hadi... bu alttaki şahıs ;o tek nedeni olanlardanmı acep???

haaa ben ,şu adama ceza aldığı halde, senin dediğin gibi şerefsiz demem, şu durumda ordusuna şerefsiz diyen senmisin yoksa benmiyim.. şerefli orduma bok atanları iyi tanısın herkes...unutmadan bu; (b.k atma kelimesini sizin saflardan duya duya bizde alışltık artık, bize diyenlere aynı tarzla cevaplayınca bakalım alınanlar çıkacakmı.)

Dediğim açık ve net anlamamak bu kadar zor mu?
Yaptıklarını görmeyen adamlar, yok beni ordu şundan attı yok bundan attı diye savuruyorlar.

Sen yanlış yerlerden alışkanlık edinmişsin. Bizimle alakası yok.
Olayları saptırmayı öğrenmişsin. Orduya hırsızı da nursuzu da katılıyor. Ordudan atılana söylenen sözü sen orduya hangi gayretle uyarlamaya çalıştın.
Bu zamanında sizin zümrenin herkese terörist demesi, şimdi de terörist haklarına sahip çıkmasına benziyor. Bu orduya CIA ajanı edasıyla saldırıp, yaşasın Mehmetçik demeye benziyor.

Namaz kıldığı için ordudan atılan subay tanıyorum.
Dersanesi yüzünden mülakatları geçemeyen arkadaşlarım var.

Ordudan atana bakmalı önce, atılma sebebini sonra yorumlamalı. Silahlı kuvvetlere söz söylemeyk kimsenin harcı değil. Kimse askerine dil uzatmaz bu ülkede, bugüne kadar uzatmadığı gibi. Dil uzatılan kendini bilmez rütbelilerle haddini aşan yandaşları olur ancak, bu da haklı sebeplerle olur hep...

Kimse gerçek suçunu söylemez zaten. Hangi suçlu ben suçluyum demiş???

Kimse askere dil uzatamaz diyorsun.
Askerin moralini bozmak için birileri takım kurmuş oynatıyor, sen hala yapamazlar diyorsun.
Ne ergenokon düzmecesiyle ne de kendini basın sananlar sayesinde ordudan kişiler atılmıştır. Onlar yokken de ordudan tekmeyi yiyenler olmuştur.

Geri