Nutuk mu yoksa Kuran-ı Kerim mi?

yazık çok yazık,dinsiz kitapsızlar ,sonunuz geldi.....

İnsanın inanası gelmiyor ama maalesef acı gerçek bu....

Sırf dalkavukluk, provakatörlük yapmak için bunları ordan şurdan burdan yalan yanlış bularak buraya konu açan sen ve senin gibileri kınıyorum

Türk milletinin 10 tane ülkesi var paylaşamıyorsunuz değilmi

Yazıklar olsun sizin gibi bölücülük yapanlara

Zaten bu ülkenin ordusu yani TSK yunannistandan geldi, dinleride hıristiyan değilmi

Utanın utanın

TSK sizin için sadece laikliği savunan, ülkeyi dinsiz yapan bir kurum

Yarın bir gün başınıza birileri musallat olupta ülkeye, canınıza, malınıza, namusunuza göz koyarsa İran ordusundan yardım istersiniz

Nasılsa TSK size göre şerefsiz ya

yalan yannıs fln diil cıksın biri yalanlasın o zmn kanıtlarıyla bunu bi kişi anlatmıo yuzlerce insan anlatıo.eger dinleri hristiyan diilde muslumansa musluman gibi davransınlar o zmn.yarın bi gun basımıza bi musallat gelirse ben bu ülkeyi canımızı,malımızı,namusumuzu bu soruyu soran ordunun kurtarcagını sanmıorum yine bu ülkenin içinden cıkan kahramanlar kurtarır.

bu şekilde yapıp da ölünce sehit denilen komutanlar var arkadaşlar..hem dine düşman olcan..hemde şehit oldu dicen...yok öyle

Polis Okulu Seçmelerinde Yobaz Tarikatçi Dershaneler'e Verilirken Birşey olmuyorda Bu Haber Oluyor... Nutuk Var Mı Bir Diyeceğiniz..???

Senin zihniyetin bozuk bu konularda yorum yapma fosilleşmiş dünya görüşünüzü gün yüzüne çıkarıp iyice rezil oluyorsunuz..Adamda ki mantığa bak ya polisler tarikatçıymışta askerde öyle alacakmış ..yürü git işine aklınla yazmıyorsun bunları kör bir teslimiyet var kafanda .

Malesef ki ASKER dini kullanarak halkı gaza getiriyor ancak aynı kurumu dinsizler ele almış başı çekmiş gidiyorlar..

Senin zihniyetin bozuk bu konularda yorum yapma fosilleşmiş dünya görüşünüzü gün yüzüne çıkarıp iyice rezil oluyorsunuz..Adamda ki mantığa bak ya polisler tarikatçıymışta askerde öyle alacakmış ..yürü git işine aklınla yazmıyorsun bunları kör bir teslimiyet var kafanda .

Malesef ki ASKER dini kullanarak halkı gaza getiriyor ancak aynı kurumu dinsizler ele almış başı çekmiş gidiyorlar..

:)

Fosilleşmiş Dünyam'da Ne İşin Var O Zaman ???

At Kendini Bir Yerden Git Diğer Dünyada Yaşa :)

Senin Anlayamıcağın Şeyler Bunlar.. Tarikat Dershanelerine Verilen Polis okulu Sınav Sorularını Hatırlamazsın...

Asker'e Tarikatçi Demedim Ki Ben.. Polis'E Yapılan Bişey Olmuyor.. Ama Böyle Bir Elinde Kuran Diğer Nutuk Muhabbeti Yalan Olsada Ortaya Atılıyor... Ve Senin Gibilerde Buna İnanıyor... Vay Benim Cahallarım Vay...:durdurun:durdurun

:)

Fosilleşmiş Dünyam'da Ne İşin Var O Zaman ???

At Kendini Bir Yerden Git Diğer Dünyada Yaşa :)

Senin Anlayamıcağın Şeyler Bunlar.. Tarikat Dershanelerine Verilen Polis okulu Sınav Sorularını Hatırlamazsın...

Asker'e Tarikatçi Demedim Ki Ben.. Polis'E Yapılan Bişey Olmuyor.. Ama Böyle Bir Elinde Kuran Diğer Nutuk Muhabbeti Yalan Olsada Ortaya Atılıyor... Ve Senin Gibilerde Buna İnanıyor... Vay Benim Cahallarım Vay...:durdurun:durdurun

Sizi adam etmek için uğraşıyoz işte yoksa niye kalacaz ki şu kirli dünyada..

Sen çok iyi anlamışın ki burda saçma saçma nutuk atıyon salakça savunmalar yapıyon.

Ayrıca o soru dağıtımından benimde haberim var çünkü birebir etkilenmiş birisiyim .Ama iyiki girmemişim diyorum şimdi seni bu kadar kızdırdıklarına göre baya bi zorlamışlar demekki.

Akıl fakiri şimdi sen o kadar mağdur insanın yaşadıklarınada mı yalan diyorsun?

Baykalı bile geçtin çamur atmada ne rezil bi düşünce yapın var yahu.Allah akıl fikir versin.

Kuran-i Kerim tabi ki şaşmaz.bunlar kim olduğunu sanıyorlar müslüman türkiyede

saçma sapan bir konu, nutukla kuranı kerimi kıyaslıyacak basit konuları açıyorsunuz. sırf tsk yı yıpratacam , din düşmanı gösterecem diye boş boş günaha giriyorsunuz

Şimdi de ordudan atılan pis mazi sahiplerinin laflarına mı itibar ediliyor???

Ordudan atılmanın tek nedeni şerefsizliktir.

Şimdi gidin İskender Pala' yı dinleyin.

BU kişide senin yıldız taktığın yani o yukarda kullandığın tabirin adamımı acaba? görelim restini hadi... bu alttaki şahıs ;o tek nedeni olanlardanmı acep???

Yarbay Dönmez, 'cephane gizlemekten' mahkum oldu

donmez.jpg

Ankara Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatla ilgili olarak yargılanan Yarbay Mustafa Dönmez ''Bir kısmı cephane niteliğinde olan askeri eşyayı gizlemek'' suçundan dört yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Karar duruşması, Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesinde yapıldı. Başka suçtan tutuklu sanık Dönmez ile avukatı Gülten Güven'in katıldığı duruşmayı, Dönmez'in eşi de izledi.

Mahkeme Başkanı Hakim Binbaşı Cemil Çelik, Dönmez'in Ankara ve Sapanca'daki evleri ile Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatı okuduktan sonra, sanığın ''askeri eşyayı gizlemek'' suçundan Askeri Ceza Kanunu'nun 131. maddesi uyarınca 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Bu eşyalardan bir kısmının ''cephane'' niteliğinde olması nedeniyle cezanın, kanunun 50. maddesi uyarınca 6 ay artırılarak, 4 yıla çıkarıldığını ve takdiri indirim nedenlerinin bulunmadığını belirten Hakim Binbaşı Çelik, cezasının bir yıldan fazla olması nedeniyle Dönmez'in Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) de çıkarılmasına karar verildiğini açıkladı.

kaynak

fasafiso,iddianame diyenler, mahkeme safhasında ,çamur atanlar diyenelr hüküm giymiş dava için hala aynı tonda fasafiso dermi acaba hala.... tabi yalandır mahkemede yalan kararda yalandır değilmi?

haaa ben ,şu adama ceza aldığı halde, senin dediğin gibi şerefsiz demem, şu durumda ordusuna şerefsiz diyen senmisin yoksa benmiyim.. şerefli orduma bok atanları iyi tanısın herkes...unutmadan bu; (b.k atma kelimesini sizin saflardan duya duya bizde alışltık artık, bize diyenlere aynı tarzla cevaplayınca bakalım alınanlar çıkacakmı.)

Herkes yaptıklarının karşılığını görecektir onlar inanmamaya ve eziyet etmeye devam etsinler bakalım ölünce gerçeği görecekler.

YA İSLAMDA ERİRSİN YA KÜFÜRDE ÇÜRÜRSÜN, ÖLÜM BİR SON DEĞİLDİR. GİTTİĞİNDE GÖRÜRSÜN.

Geri