Sırf dalkavukluk, provakatörlük yapmak için bunları ordan şurdan burdan yalan yanlış bularak buraya konu açan sen ve senin gibileri kınıyorum
Türk milletinin 10 tane ülkesi var paylaşamıyorsunuz değilmi
Yazıklar olsun sizin gibi bölücülük yapanlara
Zaten bu ülkenin ordusu yani TSK yunannistandan geldi, dinleride hıristiyan değilmi
Utanın utanın
TSK sizin için sadece laikliği savunan, ülkeyi dinsiz yapan bir kurum
Yarın bir gün başınıza birileri musallat olupta ülkeye, canınıza, malınıza, namusunuza göz koyarsa İran ordusundan yardım istersiniz
Nasılsa TSK size göre şerefsiz ya
Polis Okulu Seçmelerinde Yobaz Tarikatçi Dershaneler'e Verilirken Birşey olmuyorda Bu Haber Oluyor... Nutuk Var Mı Bir Diyeceğiniz..???
bu konuları buraya açarak dahi saçmalıyorsunuz
Sen ne saçmalıyorsun!!
Senin zihniyetin bozuk bu konularda yorum yapma fosilleşmiş dünya görüşünüzü gün yüzüne çıkarıp iyice rezil oluyorsunuz..Adamda ki mantığa bak ya polisler tarikatçıymışta askerde öyle alacakmış ..yürü git işine aklınla yazmıyorsun bunları kör bir teslimiyet var kafanda .
Malesef ki ASKER dini kullanarak halkı gaza getiriyor ancak aynı kurumu dinsizler ele almış başı çekmiş gidiyorlar..
Fosilleşmiş Dünyam'da Ne İşin Var O Zaman ???
At Kendini Bir Yerden Git Diğer Dünyada Yaşa
Senin Anlayamıcağın Şeyler Bunlar.. Tarikat Dershanelerine Verilen Polis okulu Sınav Sorularını Hatırlamazsın...
Asker'e Tarikatçi Demedim Ki Ben.. Polis'E Yapılan Bişey Olmuyor.. Ama Böyle Bir Elinde Kuran Diğer Nutuk Muhabbeti Yalan Olsada Ortaya Atılıyor... Ve Senin Gibilerde Buna İnanıyor... Vay Benim Cahallarım Vay...:durdurun:durdurun
Ordulan atılan İskender Pala
Şimdi de ordudan atılan pis mazi sahiplerinin laflarına mı itibar ediliyor???
Ordudan atılmanın tek nedeni şerefsizliktir.
Şimdi gidin İskender Pala' yı dinleyin.
Bunu diyen şerefsizdir ..
Bak işte burada bir kendini bilmez karaktersiz daha var
Senin gibi şeref yoksunu olmaktansa karaktersiz olmayı yeğlerim.
Şimdi de ordudan atılan pis mazi sahiplerinin laflarına mı itibar ediliyor???
Ordudan atılmanın tek nedeni şerefsizliktir.
Şimdi gidin İskender Pala' yı dinleyin.