Onlarmı Çalıyor Bizmi?

aykutd64

New member
Reaction score
0
Aslinda Bu Bir şikayetten çok Merak Konusu. Internette Surf Yaparken Bir Forum Sitesine Girdim. Aa Dedim Hackhell E Ne Kadar çok Benziyor Falan. Derken Konulara Daldim. Baktimki Ben Bu Konularin çoğunu Daha önce Okudum Yada Gördüm. Peki Nerde Görebilirdim Tabiiki Hackhell De. Sonra Başladim Konulari Aratmaya O Sitedeki Konularin Hepsi Kelimesi Kelimesine Ayni Yazilmiş Bir Biçimde Burda Da Var. Ayni şekilde Burdaki Konuda Orda Var. şimdi Diyeceksinizki Tesadüf Olabilir. Burda Açilan Konuyu Başka Bir Bilen Diger Sitede Açmiştir Falan Filan. Haklisiniz Ama Hepsidemi Tesadüf Ve Hepsidemi Tesadüfen Ayni Cümlelerle Tanitilmiş. Ben Sanmiyorum. Yinede Bir Araştirilsa Bence Iyi Olur. Sitenin Ismini Yazmak Isterdim Ama Yazarsam Herkez Oraya Gidecek şimdi Olmayacak. Yetkili Kişilere Söyleyebilirim.

Neyse Sizinde Düşündüğünüz Gibi Beni Pek Ilgilendirmiyor Ama Ben Yinede Hatirlatayim Yada Bilgilendireyim Dedim.

sitenin ismini pm den alabılırmıyım?

BunLarın oLması NormaL ..

Tabi HH'de oLan KonuLar Orda oLmayabiLir..

Cünkü HH'in Üye we Mesaj Sayısı Baya FazLa..

Kendi Sahsıma Konusuorum..

Benim Burdaki Coqu KonuLarımı Başka SiteLerde BuLabiLirsiniz..

Ordada DeeRPaRtY NickimLe Tabi..

Sonucta Kendim UpLoad Edip Kendi İmzamLa weriorum ;)

bende werdım bı sıteye ama
bu sitenın ismini pm atarmısın banada

haklısın bi anlamda ama benim anlatmak istedigim o değil. ben kendi araştırmamı istedigim yerde kullanırım ama başkalarının alın terini kendi araştırmam gibi göstermek ayıptır. yani o sitedeki isim farklı burdaki isim farklı ama konular aynı. hatta ben bile bir kaçtane açtım burda nedeni ise baktımdı populer konu acan daha fazla mesaj yazan insanlar el üstünde tutuluyor. ama bizim konularımız pek ilgi görmüyor acaba sorun bizdemi diye bi araştırayım dedim. yani oradan alıp açtıgım konular ilgi görürse sorun bendedir görmezse bir yerde çatlak var demektir.

DeeRPaRtY' Alıntı:
BunLarın oLması NormaL ..

Tabi HH'de oLan KonuLar Orda oLmayabiLir..

Cünkü HH'in Üye we Mesaj Sayısı Baya FazLa..

Kendi Sahsıma Konusuorum..

Benim Burdaki Coqu KonuLarımı Başka SiteLerde BuLabiLirsiniz..

Ordada DeeRPaRtY NickimLe Tabi..

Sonucta Kendim UpLoad Edip Kendi İmzamLa weriorum ;)

evet en güzelini yapıyorsun

en iyisi kendi adınla vermek konularını

yoksa konularını çalanlar türüyolar :S

daha önce rastladım,geçenlerde forumda açılan bir konuda da uyarı geldi ProType tarafından

benim açtığım konunun aynısı başka bir forumda:mad:

alıntı yapıyorlarsa bari ismimizi yazsınlar

emeğe saygısızlık yapmaktan utanmıyolar

Ya AsLında Bi Kere Forum PayLaşım aLanıdır..

Herkesin biLdiqi Bi Seyden Örnek weriyim

TopLasan Türkce 50 Tene LiseLi wideo war..

Ama Her Forumda Bunun Adı Deişior..

XxX 'e qidiosun BiLmem Kim Komsu Ewinde Diqer Foruma qidiosun Adı ÜniversiteLi oLmus Bir Diqer Forumda LiseLi XxX'in iLk Deneyimi fiLan :p

Senin anLatmak istediqin Bu. Bunu anLadım..

Sonucta Bi Konu iyiyse Zaten Teşekkürü Yorumu aLır..

Bunun aLtına '' aLıntıdır '' Yazsanda Yazmasanda..

Bunun aLtınada Bi aLıntı Yazmak Zor deiL Tabiki.. Bu Biz KuLLanıcıLarın İnsafına kaLmıs Bi Sey..

Cok Konustum Tamam Susuorum :p

DeeRPaRtY' Alıntı:
Bunun aLtınada Bi aLıntı Yazmak Zor deiL Tabiki.. Bu Biz KuLLanıcıLarın İnsafına kaLmıs Bi Sey..

insafsız işte bunlar
adamlar bırak konunun içeriğini çalmayı

nickleri ve avatarları bile çalmışlar :eek:
görünce şok oldum
adam bildiğin FLeTCh® ismiyle hh de açtığım konularımı vermiş kendi forumunda:mad:
gördüğüm günden 2 gün sonra kapatıldı gerçi o forum :D
birisi rahat durmamış basmış indexi sonrada yazmış
''indexi de çalın bakıyım :)''

neyse konuyu bölmeyelim konuyla ilgili bişi söleyeyim:

konuları kimin çaldığını anlamanın en güzel yolu verildiği tarihlere bakmaktır tabi konuların gerçek sahipleri konuları ilk verenlerdir.alıntı yapıp konu açıp,alıntıdır yazmayanları kınıyorum :mad:

Bide Sunu deneyin GoogLe'a Girip Actıqınız Konunun ismini yazın

Hanqi ForumLarda weriLdiqi Cıksın Coqu ismide deiştirmior Zaten ;)

bunlar forumlarda olan seyler, eğer forumlarda takılmaya yeni başladıysanız bu size tuhaf gelebilir alıntılara kendi yazmıs gibi sahip çıkmak..

o kadar büyütülecek bi konu değil.. bi bakıma bilgi ve paylasımın forumlar arasında transferi diyebiliriz. keske herkes alıntı yazsa ama yazmayana da silah dayanmıyor işte..

benim bizzat tv den cekip buraya koydugum üzerinde hocuspocus hackhell yazan konuyu bile adam kendi forumuna açıp yeni çektim yazmıs..

biride ordan alıp başka biyere falan filan..

herkesi kaale alıp laf mı yetiştircez?? o bakımdan zamanla bu gibi şeylerin pek büyütülcek şeyler olmadığını anlarsınız.

insanlar neresi hosuna gidiyorsa orda takılır. biz HH li benimsemişsek diğer sitelerde ne olup bittiği çok fazla önemli değil.

başlık açmak yerine konu tarihlerini kontrol edebilirsiniz.

siteyi bilmiyorum ama bizim kadar üyesi ve konusu varsa kale alırım.

Üyeler: 138.712
Konular: 128.274

?

evet arkadaşlar bende bi köpek dövüşü yayınladım adam kendi konusuymuş gibi başka forumda yayınlamış

antiix' Alıntı:
evet arkadaşlar bende bi köpek dövüşü yayınladım adam kendi konusuymuş gibi başka forumda yayınlamış

ASenin Konunu Almışlar Ya Benim Nick + Avatar ( Avatarı Magneta Yaptı Onuda Arkadaşı Ben Yaptım Demiş ) + Konular.. Bu ARkadaşta Şuan Burada Üye 110 Civarı Mesaj Sayısı Var.. isim vermek istemiyorum..

Arkadaslar Aykut arkadasim hakli,ben genelde hackell sayfasini bilgisayraimda kaydetmisim gecenlerde google ye verek gireyim dedigimde cok sasirdim ve bende gözlerime inanamadim.bizim hackhell sayfasinin tipatip aynisi yinede inceleyim dedim ve benzer bütün forumlara girdim inanin biraz dolacinca bizim hackell sayfasinin aynisinin olamayacagini anladim yapilsa ancak taklit yapilir onuda tam anlamiyla yapamiyorlar...bazi eksiklerimiz olmasina ragmen hackhell aylesinin sayfamaizi daha da güzel sekile getireceklerine inaniyorum...
daha nice bir cok basarili yillara diyorum emegi gecen herkese tesekür ediyorum

Geri