aykutd64
New member
- Reaction score
- 0
Aslinda Bu Bir şikayetten çok Merak Konusu. Internette Surf Yaparken Bir Forum Sitesine Girdim. Aa Dedim Hackhell E Ne Kadar çok Benziyor Falan. Derken Konulara Daldim. Baktimki Ben Bu Konularin çoğunu Daha önce Okudum Yada Gördüm. Peki Nerde Görebilirdim Tabiiki Hackhell De. Sonra Başladim Konulari Aratmaya O Sitedeki Konularin Hepsi Kelimesi Kelimesine Ayni Yazilmiş Bir Biçimde Burda Da Var. Ayni şekilde Burdaki Konuda Orda Var. şimdi Diyeceksinizki Tesadüf Olabilir. Burda Açilan Konuyu Başka Bir Bilen Diger Sitede Açmiştir Falan Filan. Haklisiniz Ama Hepsidemi Tesadüf Ve Hepsidemi Tesadüfen Ayni Cümlelerle Tanitilmiş. Ben Sanmiyorum. Yinede Bir Araştirilsa Bence Iyi Olur. Sitenin Ismini Yazmak Isterdim Ama Yazarsam Herkez Oraya Gidecek şimdi Olmayacak. Yetkili Kişilere Söyleyebilirim.
Neyse Sizinde Düşündüğünüz Gibi Beni Pek Ilgilendirmiyor Ama Ben Yinede Hatirlatayim Yada Bilgilendireyim Dedim.
Neyse Sizinde Düşündüğünüz Gibi Beni Pek Ilgilendirmiyor Ama Ben Yinede Hatirlatayim Yada Bilgilendireyim Dedim.