O'nu unutmak için ne yapardiniz????????

olumlucumle

New member
Reaction score
0
Oss Soru Bankalarının arasından cıktım sonunda!!
uzun bi ilişkiden çıktınız ama hala seviyosunuz!!fakat onun size donmeyeceini de biliyosnuz!aradan uzun zaman geçti fakat hala onu aklınızın bi kosesinde saklamaya dvm ediosunuz!!merak ediorum aklnızın o kosesinde kalanları da atmak için neler yapardınız????????? :eek:

hayat sevince güzel boşver takma inan bana en kısa zamanda unutacak ve arkadan dönüp baktığında ağladığın üzüldüğün günlere güleceksin sana garantisini verebilirim

Unutmaq zor coq zor..arkana yaşadığn günlere baqarsın,özlem duyarsın,o anları tekrar yaşamaq istersin, kokusunu sesini gezdiğiniz gittiğiniz yerlere tekrar gidip o anları tekrar yaşamak istersin..

ama giden gittiyse artıq geri dönüşü olsa bile eskisi gibi oLMuyo

ama eğer iradeliysen unutması da bir okadar kolay oluyor.. ama ..

off nebilim yaa

çok zor bi durum onu unutmak için her türlü yolu denerdim yeni bi ilişkiye varana kadar en iyisi bu hayatta hiç bişeye bu kadar kafanı takma ve hiç kimseye gerçekten gönlünü verme sonrasında hüsran senin peşinden gelebilir ;)

Bencede cok zor yaa unutmakk.ama unutmak için onunla el ele gezdigimiz yollardan geçmem.gibi şeyler ama yinede
UNUTULANLAR UNUTMAZ..

yeni bir aşk bulmaya çalış dostum, en garantili yöntem.. yoksa unutulmuyo... oofff ve de offffff

ilk başta unutmak zor oluor ama sora mervenin dediği gibi aptalca şeyler yapmışım die insan kendine kızıor ula bu gecede paso mervenin dediği şeyleri diom hayra alamet deil ben hiç kendimi tekrarlamazdım ala ala sanırım uzun okul maratonundan sonra ii bi tatili hak ettim:sigara:

(giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden seni kaybetmiştir)kardes bende bu sözü bi yerde okudum dedimki niye ben arkasından ağlayıp sızlıyayımki neden hep ben onu düşünüyüm ki asıl kaybeden oo oldu.....

eminimki geçer....

cok sağolun!gercekten yapılabilecek pek cok sey var!İnsan ne zaman hislerine ve kalbine hukmederse o zaman O nu unutabilir (bunu anlamak cok zaman alıyo)!

Mervem nickini deiştir ya....... =) anılarımı deprestirion!!!!!!!!

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden seni kaybetmiştir bu söz benimde favorilerim arasında şu sıralar gidenin yolu açık ola kalan sahalar bizim arkadaşlar

Geçmişte yasananlar...Unutulmuor tabiki...Ama giden gittiyse icinde kalmaı bence...Gözler değil yürek ağlamalı...Baska sevdalar,baska fırtınalar kovalamalı insan baska turlu unutulmas..!

hiç bi şey yapmadım yapmamda gelen gider doğa kanunu böle zaten hiç psikoya bağlanmam yani

unutmak o kdr kolay olmaz be kanka belkı hayatının sonuna kadar baskasılada eflensen aklının bı kosesınde sır olarak kalabılır...

bence unutmak diye birşey yok bir müddet sonra onun yokluğuna alışıyorsun .ama yinede aklının bi köşesinde kalıyor. kolay değil yani silip atmak en azından bana göre.ben yokluğuna alıştım ama......

unutmak için bence..onu size hatırlatmayacak bir şehir ve çevre bulmalı...valla başka türlü pek olmaz herhalde...çok ızdırap çeker insan yaa...

SEN BU KİŞİYLE AYRILMADAN ÖNCE ÇOK BÜYÜK HAYALLERİN VARSA BENCE O KİŞİYİ UNUTMAK ÇOK VE ÇOK ZOR ÇÜNKÜ SEN KENDİNİ ONA BAĞLAMIŞSIN VE İLERİYE DÖNÜK BİRŞEYLER DÜŞÜNÜYORSUNDUR YANİ SENİN BELİN BAĞLANMIŞTIR....TABİ BU İLİŞKİ BİTTİĞİNDE İSE EN ÇOK YIKILAN KİŞİ BÜYÜK DÜŞÜNEN,İLERİYİ DÜŞÜNEN OLACAKTIR....GEÇEN GÜNLER,GEÇEN OLAYLAR ÇOK GÜZEL VE ÇOK ÇABUK GEÇER AMA GELİN AYRILDIKTAN SONRA İSE İNSANA YAŞAMAK ZOR GELİR VE BİR AN ÖNCE ÖLMEYİ BEKLEMEYE ÇALIŞIR.......

AMA BİLİYORUZKİ ÖLENLE ÖLÜNMEDİĞİ İÇİN BİZİM İÇİN ARTIK YENİ BİR HAYAT BAŞLAMIŞTIR VE YENİLİKLER BİZİ BEKLEMEKTEDİR....

Hemen buraya bi şarkı sözü yazayımm..sanırım yeterince açıklayıcı olacaktır....

" Ben seni unutmak için sewmedimki..."

çook zor be kardeş ama bira kafayı dağıtmak lazım duvarlara falan vurmak lazım kafayı sonra en iisi onu kendi içinde kötülemek her halde zaten o kadar güsel değildi bacakları çapraşıktı falan ama genede çook zor be ...!

Geri