O'nu unutmak için ne yapardiniz????????

Basladık bı kere ve iş unutma evresıne geldı .. .

Gırgır Şamata =) Ve Sürekli Bişeylerle Uğraş...Baktın Olmadı Sende O Potansiyel Var Eczaneden 2 Kutu Majezık Kap.... :) (Şaka Tabi) =)

hahah kızı s..carken hayal ettın mı atlatıyomussun bu sendromu babam demıstı yukardakı arkadas dogru soyluyo :D

evet bayanlar baylar acı cekenler sevgilisinden ayrılmıslar ve unutmak istipte unutamayanlar buraya ...
bence bir sevgiliyi unutmanın en iyi yoLu kendini müziklerle avutmaktır sizin düşünceleriniz nelerdir?

yeni 1 tane bul :D

1.kendini pcye teslim et
2.meyhaneye git bazen arkadaşlarla sabaha kadar iç - e o zaman para kalmaz:hhmanD
3.aklına sevgilin geldiğinde hemen tuvalete git yüzüne iyice su çarp - 2 avucunu yan yana tut tamamen dolsunlar ve birden çarp
4.kendisi csye teslim et hep çatışmaya gir:hhmanD ve kendini iyice oyuna kaptır
5.csnin kendi maplerinden sıkıldıysan www.fpsbanana.com adresine gir>maps>counter-strike>map packs onlardan bi tane map pack indir
6.cs serverlarda oyna:hhmanD
7.hep yapmak istediğin bi şeylerden 2-3 tane yap pahalı olmasın:hhmanD
8.sevgilinle en çok gittiğiniz yerin önünden bile geçme çünkü o anda hemen sevgilin aklına baskın yapar:hhmanD

onla ilgili olan herşeyi ortadan yok et derman kendinde ve asla müzik olayı ters bence daha çok hatırlarsın ama şunu bilir söylerim başkasını bulsanda olmaz o anda sağlıklı karar veremyince onlada olmuyo kendine yazık etmiş oluyon bence unutmak zor diğil içine kapanmıcan kendini ödeüllendircen iyi yönlerini diğil onun kötü yönlerini aklına getircen ve kafa dağıtıcan gezerek yalnız kalmamaya özen göstericen

Selam,
Geçen bi kitapta okudum duyguların seni üzüntüye sevk ediyorsa onlar yokmuş gibi rol yap.
yani kendini kandır neşeli olmaya çalış diyordu o zaman biraz etkili oluyormuş,ama bu durumdan kurtulmanın tek yolu ZAMAN.İnsan unutamam dese de,zaman ilaç oluyor,ama arasıra aklına gelipte içinin cız ettiği oluyor çok uzun zaman geçmişse bile...

unutmak tamamen insanın kişilik ve karakter yapısına bağlı 3 gün 5 gün 1 ayda kendiliğinden unutan da var yıllar geçsede unutmayan hani sunu yapıp bunu yapıp unutma diye bir sey olacağını sanmıyorum ama siz yinede her aklınıza gelisinde bir sise soda için belki faydası olur ...

bence unutmaya calışmak yerine onun varlıgına alıştıgın gibi yokluguna alışmaya çalış çünkü unutmak zordur ama yokluguna alışmak daha kolay:goz:

ondan hatıra ne varsa kaldır ortadann ilk önce.. unutmak imkansız bence sadece duyulan üzüntü zamanla azalır.. eğer kötü ayrıldıysam, bana yaptıklarını düşünürüm aklıma gelince.. sevgi bitince
üzülmessin bölece unutmuşsun demek işte.. yadaaa taaa en baştan çok sevmeyecen arkadaşım :D

konuları birleştirdim.çok var ya bu konudan=(

Geri