O'nu unutmak için ne yapardiniz????????

Ben böyle birşey yaşamadım ama 1 yıl kadar karşılıksız bir aşkın peşinden koştum. Ondan vazgeçmek için çok çaba gösterdim ama bu yollar yanlıştı sanırım yada kendi kendime çok bağlanmıştım. İlk sayfada bir arkadaş yazmış sosyalliği keserdim diye evet aynen bende yaptım. Hiçbir faydasını görmedim sürekli kafanda o kızı kuruyorsun olmayacak şeyler düşünüyorsun ve bunlara inanıyorsun. Kızdan sonunda nefret etmeyi başardım ama kinime engel olamayarak zamanın meşhur işlemi olan internetten bedava mesaj yollama işi vardı tutup ardı ardına 20 tane hakaret içeren mesaj çektim. Rahatlamıştım ama pişmanda olmuştum o kız bana ümit vermedi bişey yapmadı sevmediğini sevemiyceğini açık açık söylemişti. 2-3 gün geçtikten sonra geldi niye böyle birşey yaptın diye sordu bende özür diledim böyle olmasını istemezdim gibi şeyler söyledim ama gerçek buydu böyle olmasını istemezdim bir genç kıza söylenebilecek en ağır sözleri yazmıştım. Özür diledim oda durumunu anlattı şimdi arkadaşız ama hala eski günlerden içimde sevgi kırıntıları var...
Konuyu saptırdım ama eski günler aklıma gelince dayanamadım kusura bakmayın.
Unutmanın en güzel yolu yeni birisini bulmak. Ha buldum ne oldu oda hüsranla sonuçlandı romantik takılan erkekler genelde darbe yer aşktan bizim kaderimiz bu...

εگмεя' Alıntı:
Unutmaq zor coq zor..arkana yaşadığn günlere baqarsın,özlem duyarsın,o anları tekrar yaşamaq istersin, kokusunu sesini gezdiğiniz gittiğiniz yerlere tekrar gidip o anları tekrar yaşamak istersin..

aynen katılıyorum çok usun bi süre içinden atamassın bunları hiçbişey yapmayı canın istems öle ruh gibi bakınırsın etrafa bütün gün bi köşede oturup ağlarsın belki de onsusluk kahreder hiç bişey zewk wermes sana attığın adımda bile o gelir aklına her an her an onun ismini söyler kalp atışların
zamanla alışırsın yokluuna onsuz olmaya alışırsın taki biri girene dek hayatına yeni gelen sewgili de hep onu arasın ister istemes karşılaştırma yaparsın ikisinin dawranışlarını we keşke o olsa şuan dersin we eski sewgiliyi arar gözlerin yenisiyle mutlu olmassın onla mutlu günlerinis gelir aklına yine bir kor düşer içine we bilmessinki o kor hiç sönmeyecek içinde.......................

ooooooooooffffff oooffffffffffffffffffffffffffffffffffff

GITARUD' Alıntı:
unutmak için bence..onu size hatırlatmayacak bir şehir ve çevre bulmalı...valla başka türlü pek olmaz herhalde...çok ızdırap çeker insan yaa...

umarım sen unutmuşsundur böyle yaparak

neyse neden untumaya çalışırki insan ne gerek var unutmaya ben unutmaktan yana değilim hep hatırlamaktan ve hatrılatmaktan yanayım

herzamanki seyi yapardım takmazdım.

onu unutmak ıcın ne yapardınız??

Heralde ilk defa cevap veremıycem .

Cunku onu unutmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Yapılacak olanlarında işe yarayacağını sanmıyorum.

unutmak zor olay ya ben hala unutmadım. bazen unuttum diyorum ama onu gördüğümde kalbimin bir köşesinden hala bişeyler titriyor sonra o duyguyu bastırmaya çalışıyorum yoksa yine salıverecem kendimi. zaman herşeyi öldürüyor diyorlar ama bazende körüklüyor off off

unutmak okadaaaar kolaymı sandın?

ayrılık banaaa aşktır artık.. :ter:

dostum aynı sorun bende de war..

hemde 1 senedir..

yapmadığım şey kalmadı onu unutmak için ama olmadı.. :(

tabi bu arada bi çok yöntem keşfettim..

mesela sana iyi bi yöntem tavsiye edeyim :goz:

herkes der ya onu hatırlatan şeyleri gözünüzün önünden kaldırın fln die..

aslında tam tersini yapcaksın, yani onu hatırlatan herşeyi görceksin, aklına getirceksin ve bi süre sonra alışcaksın.. (yani inş)

tabi kelin merhemi olsa kendine sürer diyebilirsin ama :D

bence bi dene :goz:

bide özlü söz söledikmi tamamdır :p

kimseye hak ettiğinden fazla değer werme..!

neyse çok konuştum galiba =)

ooooF oFF... :ter:

saygılar... :cool:

Onu unutmak için onu düşünmezdim kendimi başka şeyler verirdim..

yaaa unutmak bu kadar zormu ben sahsen kaybetmemeye calisir yeniden kazanmak icin elimden geleni yapardım ama su an onu kendine yaptıracak birini görmüyorum ohh be iyiki yok kafam rahat en azından :) :) :)

yaşananları unutmak zordur ama her kötü şeyin tek bir çaresi vardır kökten çözüm sizi intihara sürükler gibi olmiim :D

hala sewiosan o aklının bi kenarında deil kalbinin kenarında kalır we hiç bir zmn gitmez..

evet bencede cıvı cıvıyı soker taktıı.yenı 1 sevgılı..tabı bundan once onunla her turlu baglantıyı keseceksın.cep no msn adres vb.hepsını kesınlıkle sıl..ve yalnız kalmamaya calıs.cunku yanlız kaldıkca dusuncelere dalarsın..

Bir SevgiLiyi unutmanın En iyi yoLu nedir ?

evet bayanlar baylar acı cekenler sevgilisinden ayrılmıslar ve unutmak istipte unutamayanlar buraya ...
bence bir sevgiliyi unutmanın en iyi yoLu kendini müziklerle avutmaktır sizin düşünceleriniz nelerdir?

Sanırım böyle bi konu vardı tam hatırlamıyorum ama yine de yazaım ben =)

Arabesk veya ağır tarz müzik dinlemek ve melankoli takılmak tam tersi etki yapar zannımca.

Mümkün olduğunca onunla ilgili olan herşeyden uzak durmak hafifletecektir acıyı zamanla yok edecektir.
Ama şarkılara gömülüp vefasız, hain, hani seviodunlara takılırsan unutamazsın.
Onun iyi yanlarını hatırlama sana seni seviyorum dediği anları o anki yüz ifadelerini hatırlama unutmaman gereken birşey varsa onların hepsi yalandı.

Madem siz unutmak için ugrasıyorsunuz o zaman hiç başlamayın hem unutmak zorunda kalmazsın

Geri