Orjinal Windows Xp Professional Sp2 / Sp3 Full Driver Full Sata / Raid

ben WPI yapmayı düşüyorum yani programları eklicem ama kullanıcı secenek tanıyarak istediği programı WPI ekranında tıklayarak kurabilecek.

karann115 üstad,

Tebrik ederim. Süper bir çalışma yapmışssın. Emeğine sağlık.
Bir an önce indrip deneyeceğim.
Yorumlara göre sorunsuz bir xp hazırlamşssın.
---------------------------------------------------------------------------------
karann115 üstad,

part1 ve part 6 da CRC hatası veriyor.

Bunu nasıl düzelteceğiz?

Biraz detaylı bilgi verebilr misin?

SP2 yenilenmiştir.

karann115 üstad,

Tebrik ederim. Süper bir çalışma yapmışssın. Emeğine sağlık.
Bir an önce indrip deneyeceğim.
Yorumlara göre sorunsuz bir xp hazırlamşssın.
---------------------------------------------------------------------------------
karann115 üstad,

part1 ve part 6 da CRC hatası veriyor.

Bunu nasıl düzelteceğiz?

Biraz detaylı bilgi verebilr misin?

indirdiğiniz partların doğru inip inmediğini
Md5 Hashlerini Kontrol ederek öğrenebilrisniz.ve değerleri sizin indirdiğiniz değerlerle ölçün.eger doğru çıkmıyorsa o partları tekrar indirin.eger doğru çıkıyorsa aşağıdaki işlemi yapın.

.arşivleri yaparken kurtarma kaydıda ekledim CRC hatası veren seri olursa o serideki bütün partları tek tek açın ve dosyaya sağ tıklayıp onar deyin o serideki partlar kadar başında değişik bir isimde arşivler çıkıcak ordan çıkartın dosyayı.

Dostum eline sağlık ama msi N1996 ya kuramadım mavi ekran hatasi veriyor

arkadasim tesekkür ama ben kurdum benim ekran kartini tanimadi nerde yanlis yaptim bir baska sorum olacak yerel disk c de kurulumdan sonra ortaya cikan basta d klasörü olmak üzere digerleri nedir onlari silmelimiyim lütfen cevap

arkadasim tesekkür ama ben kurdum benim ekran kartini tanimadi nerde yanlis yaptim bir baska sorum olacak yerel disk c de kurulumdan sonra ortaya cikan basta d klasörü olmak üzere digerleri nedir onlari silmelimiyim lütfen cevap

diğer driverleri kurdumu peki ses kartı vs gibi o yerel disk c de olan D ve ve diğer çok dosyaları silebilirsin onlar driver paketleri fazlalık yapmasın silebilirsin.

kardeş emkelerine sağlık güzel bir çalışma olmuş.
indirdim xp kuramadığım bir laptoba xp kurmayı başardım.

yablız bu çalışma ek programalr da eklesen paylaşımına diyecek olmaz yinede sağol.
iyi çalışmalar.

digerlerini kurdu ses kartini tanidi ama acilista ses yok aygit yöneticisinde tek ekran kartini kurulmadi gösteriyor. bu olsaydi cok güzel olacakti benim hep aradigim xp idi ben oynanmis yamanmis xp leri sevmiyorum sen en iyisini düsünmüssün

kardeş emkelerine sağlık güzel bir çalışma olmuş.
indirdim xp kuramadığım bir laptoba xp kurmayı başardım.

yablız bu çalışma ek programalr da eklesen paylaşımına diyecek olmaz yinede sağol.
iyi çalışmalar.

Çalışmalrım sürüyor.içinde programlar yani WPI yapıyorum ama biraz daha zamana ihtiyacım var programları katılımsız yapmak biraz zaman alıyor ama az kaldı şu ana kadar 80 - 90 tane program yapılmuş halde ama daha eksikler var tamamlayınca yeni bir şekilde olucak.

digerlerini kurdu ses kartini tanidi ama acilista ses yok aygit yöneticisinde tek ekran kartini kurulmadi gösteriyor. bu olsaydi cok güzel olacakti benim hep aradigim xp idi ben oynanmis yamanmis xp leri sevmiyorum sen en iyisini düsünmüssün

Driverpack sitesindeki tüm driverleri almışdım ama işte bazılarını eklemişler demekki zaten haftada bir güncelliyolar ve tekrar basdan indirmek gerekiyor.yeni yapacağım xp de son gündeki driverleri ekliceğim.bende modifiyeli xp leri sevmiyorum sistem ve dll dosyaları ile oynuyorlar ve zamanla sorun çıkarıyor.

yeni calismani sabirsizlikla bekliyorum dostum tesekkür

KArdeş TEkrar teşekkür ederim herşeyden önemlisi benim sata raid sriver sorunumu çözdün.

ses kartı kurulmasına rağmen bir kaç düzenleme yapmak zorunda kaldım birde, ekran kartını hiç kuramadım, ekran kartı modeli ati mobility radeon hd 4530. ben ekran kartı sorunuda yine başka bir kaynağı kullanarak ve 4550 driverini kullanarak çözdüm, ekran kartı baya uğraştırdı bastti belki ama bilmeyince sorun oluyor.

neyse sana çalışamalrında başarılar diliyorum.

direk nero ile dvdye yazınca iso olarak direk cd'den önyüklemek için... diye uyarı geliyo ve yüklemeye başlıyormuyuz yani hiç bi işlem yapmadan mı _??

Windows Xp Professional Service Pack 3 arşiv 5 hata verio crc hatası dosyayı açmıyo onar dicem ama dosyayı açmıyo lütfen ilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşk ediyorum

saolasın kardeşş :D

tavsiyem:
teşekkür sayına dikkat etmelisin :D

Paylaşım için teşekkürler.
SP3 part1'i bir türlü indiremedim. Download sonunda hata veriyor 5 seferdir. Neden acaba??

Karan kardeş; bi baksan part1'e 200 mb iniyor fakat sonunda hata veriyor. freerapid le indiriyorum

Geri