Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

emek için öncelikle teşekkür iki defa tamammını indirdim nero ile kalıp dosyasını yazdırdım ancak "ISO İmajınızı CD'ye yazdırdıktan sonra bilgisayarınıza takıp CD'den başlatın(boot edin). 15 saniye içinde herhangi bir tuşa basın. Ön Yükleme tamamlanıp kurulum ekranına geldiğinde yönergeleri izleyerek C sürücüsünü silin" demişsin ama cd den boot etmiyor .cd den başlatıp 15 sn içinde bir tuşa basın yazısı çıkınca bir tuşa basıyorum ama yine normal kurulu windows başlıyor.cd yi iki kez indirip üç dört cd ye değişik yöntemle yazdırdım ama cd den başlamıyor yine windows açılıyor lütfen yardımmm.

Ellerine Sağlık Güzel Paylaşım

ÖN YÜKLEME YAPMIYOR KURULMUYOR.iKİŞER DEFA İNDİRİP DEFALARCA YAZDIRDIM.BİR CD İLE BOOT ETMEK İÇİN BİR TUŞA BASIN YAZINCA BASIYORUZ AMA NAFİLE YİNE BİLGİSAYAR NORMAL BAŞLIYOR.AUTORUN YOK ONDAN MI

arkadaşım emeğine sağlık
ancak
indirdim ve partları açtım iso oluştu ve kalıp olarak cd ye yazdırdım ve autorun olarak çalışmadı

$OEM$
EXTRA PROGRAMLAR
I386
BOOTFONT
rvmintegrator
WIN51
WIN51IP
win51ip.SP3
şeklinde görünüyor setup yok autorun yok

şimdiye kadar indiren arkadaşlar aynı sorunu yaşadılar mı bir cevap verseniz arkadaşlar

BUNUN AYNI HATA ŞEKLİ BİR ÇOK KİŞİDE OLMUŞ BİRİSİ ÇIKIP CEVAP VERSİN SAATLERCE İNDİRİP EMEK HARCADIK YAPANLARA TEŞEKKÜR EDERKEN KURAMIYACAKSAK.......

Programı indirdim ve bilgisayarıma yükledim. Şu ana kadar kullandığım en güzel XP. Emeğine ve yüreğine sağlık.

Programı indirdim ve bilgisayarıma yükledim. Harika bir çalışma olmuş. Emeğine,yüreğine sağlık.

ben bir süredir bunu kullanıyorum. ilk indirenlerindenim hattta. bugüne dek 6-7 tane değişik XP kurdum. bence bu orjinalinden daha iyi. ne kadar teşekkür etsem azdır yani.

dostum müşterilerime senin verdiğin işletim sistemi ile format atıyorum. sayende kafam hiç ağrımıyor. Çok teşekkür ederim.

Süper miş emeğinbe sağlık

teşekkür ettim çünkü bende bunun dvd lisi var çok daha genişi ama seninkisi çok güzel ve standart olmuş.. ama rapid olması çok kötü.. neyseki biraz araştırdım senin bu iso yu bi arkadaş saolsun upload etmiş güzel bi siteye şimdi indiriyorum. emeğine sağlık inş güzel çalışır..

Barışın daha önceki bir kurulum cd sini kullanmıştım. Çok memnunum. Şimdi ise Toshiba L300 1A3 moden notebook aldım. Vista yüklü geliyorç. Bunda da aynı sürümü kurmak istedim. Fakat BIOS'ta SATA Controller Mode sekmesini SATA yaparsam sorunla karşılaşıyorum. Kurulum başlarken mavi ekranla donuyor. Eğer kurulum başlarken F6 ile (Sata/Raid destekli donanım yüklwemek için F6ya basınız) driver yükleme seçeneğini seçtiğimdede , kurulum paketine entegre edilmiş olan SATA/RAID driver ları yükleniyor. Ancak hemen sonrasında yeniden mavi ekran çıkıyor. Acaba SATA/RAID driverları eski sürüm müdür? Deneyen aynı sorunu yaşayan bi çok mesaj gördüm.

Eğer BIOS2tan Sata Controller mode sekmesini IDE yaparsam kurulum yapar. Fakat bilgisayar sata modda çalışmadığı için birçok uygulamada çok yavaş çalışır. Ben BIOS SATAda iken doğrudan kurulum yapabiliyor olmalıyım.

Güncel SATA sürücülü başka bir kurulum paketi öneriniz var mı?
İyi haftasonları...

Daha önce de yazdım ama bir daha yazmak zor gelmez ;P İndirdim, kurdum ve de şuan bu XP'den yazıyorum.Çok kararlı çalışıyor, görsel olarak harika, eklenmiş programlar çok güzel ve kesinlikle indirilmesi gereken bir XP.Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

hoca gerçekden elinize saglık büyük bi işbirligi ve emek yatıyor.teşşkurler.

kardeşim eline sağlık çok güzel bir çlışm olmuş teşekkürler

cok iyi be. . . .

Çözdüğüne sevindim zaten sorunsuz çalışan bir sistemdir güle güle kullan. Yakında full driver entegreli bir sürüm de gelecek yarına hazır olur sanırım.. sistem driverlarından tutun webcam, card reader'a kadar hepsini otomatik kuracak.

Bu arada imageshack sitesinden dolayı resimlerin görünmediğinin farkındayım yarın yenileyeceğim. Saygılar.

yeni sürümü çıkarttınmı ? incelemek isterim .. bu arada eline sağlık güzel olmuş :clap

raid de sıkıntı var. disketten göstermek gerekiyor.. sonra kuruluma geçerlken disketteki bilgileri almıyor.. ve sonuç xp nizi hayal dünyanıza kuruyor :p

Geri