PhotoShop ßölümüne A.Mod Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abim ve KaRma abi + vermi$...

Bende + Veriyorum :goz:

sewdiğim bir üyesin erken gibi eldi biraz ama genede + 1903 hayırlısı oLsun..!

HUT.tan çıkmanın sebebini anladık..

peki neden o zaman huta girdin ki

basamak olarak kullanıyorsun hutu

[-]

edit: ayrıca 21 konun var

bence çok az

Daha dün HUT'taydın neden her HUT'a giren HUT'tan çıkış yapıp sonra modluk başvurusu yapıyor anlamıyorum... Hani uzun süre dursanız öyle çıksanız lafım olmayacak ta, giriyosunuz mod olcam diye çıkıyosunuz...
HUT'u kendinizi göstermek, modluk için kullanmak için kullanmayın LÜTFEN...
Böyle yapan herkes için artık oyum -'dir... HUT'u çıkarlarınız için kullanmanız GERÇEKTEN SIKICI olmaya başladı...

-1

sizlerde acaba birgün piştiğinizi öne sürerek moderatörlük başvurusu yapacakmısınız?
o günü merak la bekliyorum, size olan yorumlar nasıl olacak acaba...

ayrıca, PS nin moderatör e ihtiyacı var, özellikle soruları cevaplandıracak ve ders hazırlayacak...
+

freemitnick abinin dediklerine harfiyen katılıyorum senin derslerinden PS bölümünde çalışarak photoshopun inceliklerine eriştim benden sana +1905

Yani bazı arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum, bi üye pek ala MODERATÖRLÜK görevine talip olabilir, hele hele emek verdiği bi bölümü istiyosa bu onun en doğal hakkıdır, yok efendim sen mod olmak için uploader oldun ya da senin amacın belli gibi şeylerle milletin aklını bulandırmayın ya Allah aşkına, adam istemiş demek ki, başlığını da açmış güzelce, bırakın da diğer ayrıntıları adminler düşünsün, adminler ne olduğunu bilmiyolar mı sanki. Bu onları ( adminleri ) UYARMA ya da birilerine 'KONUYU KAPATTIRMA ÇIĞIRTKANLIĞI' maksatlı yapılıyorsa ki son derece saçma, adamları KERİZ yerine koyuyorsunuz bilmiş olun, bi konu da bi kez olsun bulanmayıversin ya artık. Son sözüm, kimse kusura bakmasın ama bazı arkadaşlar sanki adminmiş gibi tavırlar alıyorlar. Kimsenin buna hakkı yok. Adminler TheMetaor'un bu görevi alabileceğine inanıyorsa tamamdır, haketmediğini düşünüyorlarsa zaten vermezler, bu kadar basit.

Benden (+) kardeşim.

benden + kardeş inşallah hayırlısı olsun.

hut tan çıkıp çıkmaman benim için hiç önemli değil..eğer o bölüme bir yararın dokunuyorsa ve ilgiliysen sonuna kadar desteklerim.Görüyorumki söylediğim kriterlere uyuyosun.Bu yüzden;

+

Önceki paylaşımlarını ilgi ile takip ediyordum. HUT'tan ayrılman iyi olmamış. Fakat Photoshop bilgin ve paylaşımların da çok güzel. İhtiyaç halinde her zaman desteklerim. Hayırlısı olsun (+)

son mesajım (gerçek..)

TheMetaorun photoshopda şuanda 22 konusu var

bütün açtığı konular bu hafta içinde..

ve konuları genellikle "ToleRe311" adlı kişi tarafından UP lanııyor (konuya post atılıyo)

sizce bunlar ne kadar doğru?

Bundan önceleri HUT üyelerini mod yapmamak için kendinizi feda ettiniz

erdemliyiz i mod yapmadınız erdem abi huttan ayrıldı yine istedi zar zor yaptınız

knockout u turgay abi zaten programalr bölümünü haketmişti

texas dai zaten hutta bi hafta durdu sonra mobidik in ayrıldı Ödev bölümüne a.mod oldu

yukarda verdiğim 3 kişi konuları genellikle 100 ü aşmış ve kaliteli paylaşımlardı

ama themetaor 22 konu

lütfen sırf sevdiğiniz için yada awatarlarınıza PS yaptığı için [+] verip [-] verenlere kötü davranmayın

lütfen adil bi şekilde değerlendirelim...

Uploader görevinden "zaman ayıramıyorum" diyerek ayrılan birisi olarak sen "photoshop" bölümünün yönetimini istiyorsun.
Daha önce aynı hatayı seni bu konuda eleştiren poseidon'da yapmıştı ama hatasını anladı ve uploaderlık görevine geri döndü.
Upload takımına gireli çok az bir süre olmuştu ki hemen bırakmak istediğini söyledin bizlere, bu senin ne kadar sorumluluk taşıyıp taşıyamayacağının göstergesidir.
Sonuç olarak, son günlerde açtığın konular neticesinde bir bölümde yönetici olmanı desteklemiyorum.
Ve de değerlendiren arkadaşlar, gerçek anlamda hakedip haketmediğine bakmıyorlar diye düşünüyorum.

son mesajım (gerçek..)

TheMetaorun photoshopda şuanda 22 konusu var

bütün açtığı konular bu hafta içinde..

ve konuları genellikle "ToleRe311" adlı kişi tarafından UP lanııyor (konuya post atılıyo)

sizce bunlar ne kadar doğru?

Bundan önceleri HUT üyelerini mod yapmamak için kendinizi feda ettiniz

erdemliyiz i mod yapmadınız erdem abi huttan ayrıldı yine istedi zar zor yaptınız

knockout u turgay abi zaten programalr bölümünü haketmişti

texas dai zaten hutta bi hafta durdu sonra mobidik in ayrıldı Ödev bölümüne a.mod oldu

yukarda verdiğim 3 kişi konuları genellikle 100 ü aşmış ve kaliteli paylaşımlardı

ama themetaor 22 konu

lütfen sırf sevdiğiniz için yada awatarlarınıza PS yaptığı için [+] verip [-] verenlere kötü davranmayın

lütfen adil bi şekilde değerlendirelim...

benim tarafımdam post atıldığını yazmışsın ben photoshop bölümüyle ilgilendiğimden dolayı onun konularının orda olması sebebiyle ben post atıyorum yoksa tanımam etmem benim için paylaşımı önemli burada neyi ima ettin ki olamazmı adamın photoshop ta konusu çok o yüzden post attım Ne Demek istiyorsan tam söylede anlayalım şunu bilki kendisini tanımam yani ben de tasarımla uğraştığımdan post atıyorum nasıl ki gidip beşiktaş veya fenerbahçe bölümüne değil de Galatasaray bölümüne gidiyorsam Photoshop a ilgi olduğundan o bölüme gidiyorum ve o bölümde onun topicleri daha fazla haliyle post atıyorum

Art niyet olmasın lütfen

The Metaor Arkadaşım güzel paylaşım lar yapıyor ki post atıyorum sen de yap sanada atayım

Bu adam haketmedi diyorsanız eğer Güzel paylaşımlar yaptığı için mi diye ayrıca üyeler memnun diye mi sorarlar adama???

ben den de kocaman bir [+]​

1. Kuşak H.U.T 'cu oLarak diyorum ki :)

...

H.U.T bir basamak olamaz bana göre,ben de upLoader oLdum zamanında ve hala upload yaparım bunuda bilenler bilir,ama iyi tarafından bakmak gerekirse bu adam çalışmalar yapmaya başlamış ve en azından birazcık HackHeLL saygısı varsa bunuda devam ettirir..

Bir çok Kişiye yardımda buLunması göz önünde bulunduruLmaLıdır ki,üyeLerde memnun gözüküyorLar bu haLLerinden.. Durum ßöyLeyken gerçekten oranın boş kalmasından yana değiLim,sanırım ilk başta Asistan Mod oLacağı için deneme süresi oLacaktır, zaten bu işi yapıp yapamayacağıda belli olur o yüzden ben oLması taraftarıyım.. HayırLı oLsun Sadık Umarım HackHeLL için faydan dokunacaktır...

+1

hut yada modluk olmadanda hh için bişeyler yapılabilir bence iyice pişmek gerek
sevdiğim bi arkadaşsın ama
-1919

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri