PhotoShop ßölümüne A.Mod Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ToleRe311 kör müsün? Burası Körler Okulu olmadığna göre fontunu küçültmeyi deniyebilirsin?

Başvuruya gelince Hut'ta olanlara genelde - verdim

Helede Hut'a zaman ayıramıyorum diye ayrılıp Yönetici Olmak isteyene kafadan --- veriyorum

son olarak toplam 22 konu deniliyor ve 17si başvuru günün bence senin bu konuyu açman bile abest olmuş

[---2008]

bazı bölümler vardır konu paylaşımından çok bilgi gerektirir... mesela Photo Shop, Counter Strike, Knight Online, Siyaset Bölümü, yeni başlayanlar & yardım... vb... yani konu sayısına göre arkadaşı değerlendirmek ne kadar doğru? bu benim düşüncem. ama şu var ki hut'dan çıkma sebebin olarak ilgilenemediğini söylemişsin... bir a.mod olarak bölümle nasıl ve ne kadar ilgileneceksin... o sorumluluğu taşıyabilecek misin? buda söylediğin cümle ile çelişkili. [--]

hakkında hayırlısı.

dün yazdığım mesaj silinmiş ..
tekrar ve son kez yazıyorum..
oylarınızı verip başlıktan çıkabilirsiniz..
sohbet etmek isteyen msn veya özel mesaj kullansın..

Hut neye gore aLınıor ÇaLışmaya göre,ÇaLışmış hak etiğin yeri aLımısıın,
ancak Dewamı geLmemiş.
ßöLüme ßakdım,
KonuLarın güzeL ancak COk yakın tarih.
P.S ßiLğine dicek ßir seyim yok mıllet kuyrakdaymış ;)
ancak Hut cuLar ßunu KabuLLenmesede,Mod Luk daha çok özen göstermek,iLqiLenmek,Sabır ve KararLıLık ister. ßence azdaha zamana ßırakaLım
Sen Azdaha Çalış ne bılım 50 konuyu aş en azında. ardan 5 6 ay geçsın daha ßöLüme iLğin yeni yeni ßaşLıyor.

Şu H.U.T a cidden sesLenmek istiyorum.
yok H.U.T ßasamakmış yok söyLe kuLLanıLdı,
H.U.T ßir ayrıcaLık değiLdir,Görev Sahısıdır.

+ O tarz YorumLar yapan ArkadaşLar,ßurda ModLuk ßaş VuruLarınızda ßu postLarı Size YoLLarım :sigara: Kaçıncı ßasamakda oLduğunuzu siz Seçersiniz :cool:

Uploader görevinden "zaman ayıramıyorum" diyerek ayrılan birisi olarak sen "photoshop" bölümünün yönetimini istiyorsun.
Daha önce aynı hatayı seni bu konuda eleştiren poseidon'da yapmıştı ama hatasını anladı ve uploaderlık görevine geri döndü.
Upload takımına gireli çok az bir süre olmuştu ki hemen bırakmak istediğini söyledin bizlere, bu senin ne kadar sorumluluk taşıyıp taşıyamayacağının göstergesidir.
Sonuç olarak, son günlerde açtığın konular neticesinde bir bölümde yönetici olmanı desteklemiyorum.
Ve de değerlendiren arkadaşlar, gerçek anlamda hakedip haketmediğine bakmıyorlar diye düşünüyorum.

Yukarıda yazılan yoruma bakmadan önce artı verecektim ama yazıyı okuyumca reactor ün ne kadar haklı olduğunu anladım uzun zamandır yönetimdeyim Yöneticiliğin vasıflarını çok iyi bilirim Yönetici ne yaptığını iyi bilen kendinden emin bir bölüme hakim olabilecek kapasitesi olması gereken biridir. Bir Bölüm zaman ve emek ister upload görevine zaman ayıramayan birisi bu derece önemli bir bölümde yönetici olmayı haketmiyor demektir.

Üzgünüm - veriyorum sana (emeklerin tartışılmaz ama Yöneticilik ap ayrı bir görevdir. )

Yaptıqın ChaLıshmaLar Fena DeiL.. O ßoLume YararLı OLucaksan Tamam.. +19o7 Ama H.u.t Gibi Yapma :goz:

sen biliyosun bu işi
üstesinden gelirsin
zaten kim var ki şu sitede bi sen bi chechen bi de ben :p

neyse uzatmiyim :D
benden de (+)
hakkında hayırlısı olsun :goz:

Uploader görevinden "zaman ayıramıyorum" diyerek ayrılan birisi olarak sen "photoshop" bölümünün yönetimini istiyorsun.
Daha önce aynı hatayı seni bu konuda eleştiren poseidon'da yapmıştı ama hatasını anladı ve uploaderlık görevine geri döndü.
Upload takımına gireli çok az bir süre olmuştu ki hemen bırakmak istediğini söyledin bizlere, bu senin ne kadar sorumluluk taşıyıp taşıyamayacağının göstergesidir.
Sonuç olarak, son günlerde açtığın konular neticesinde bir bölümde yönetici olmanı desteklemiyorum.
Ve de değerlendiren arkadaşlar, gerçek anlamda hakedip haketmediğine bakmıyorlar diye düşünüyorum.

reactor gerekeni söylemiş zaman ayıramadıgın için h.u.t bırakmışsın şimdi modluk başvurusu yapıp yapabiliceni söylüyorsun nasıl inanıcaz devamlılıgını başvuru yaparak degil paylaşımlarını sürdürerek göster başvurunu gerçekten yapabilicene inandırdıgında tekrar yap gerekeni bizlerde yapalım şuan için yetersiz görüyorum seni konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri