Photoshop & Flash Bolumune Yetki Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan kardeşim onay vermiş bendende +

MozoLe Miяach;4272037' Alıntı:
Meteorun Yaptıqı ÇaLışmaLarının Yanında SenınkıLer Gerçekten Çok Amatörce..Ne Zaman O ßoLume Onun Kadar Emek Harcar,Onunkısı Kadar Kendını GeLiştirirsen İşte O Zaman ßeLki ßi İhtimaL Oyum + oLaßıLır..

[ - - - ßeşiktaş ] [ oLumsuz.. ] [ - ]

arkadaşım anlıyorum 3mr ' nin bilgisini yetersiz buluyorsun bence yanlış düşünüyorsun hiç girmediğin bir bölüm orası ve oradaki avatarların isteklerin çoğunu 3mr cevaplıyor.

ve en önemlisi şudur ki bunu yasko ' da TheMetaor ' da çok iyi bilir 3mr photoshop hakkında hiçbirşey bilmiyordu ki 1 ay süre içerisinde photoshop ' u çok iyi çözmüş ve sanki 3-4 yıldır photoshop kullanıyormuş gibi resimler ve avatarlar çıkardı ..

mozole mizach yani sadece sözüm sana değil sen öyle dediğin için ondan dedim yani bilmenizi istedim o kadar amacım konuyu saptırmak tartışma çıkarmak değil Ben Bölüm Modu olarak 3mr'yi yanımda görmek istiyorum bunu bir daha yazdım ..

Hepinize İyi Forumlar

Ethnic​

arkadaşım anlıyorum 3mr ' nin bilgisini yetersiz buluyorsun bence yanlış düşünüyorsun hiç girmediğin bir bölüm orası ve oradaki avatarların isteklerin çoğunu 3mr cevaplıyor.

ve en önemlisi şudur ki bunu yasko ' da TheMetaor ' da çok iyi bilir 3mr photoshop hakkında hiçbirşey bilmiyordu ki 1 ay süre içerisinde photoshop ' u çok iyi çözmüş ve sanki 3-4 yıldır photoshop kullanıyormuş gibi resimler ve avatarlar çıkardı ..

mozole mizach yani sadece sözüm sana değil sen öyle dediğin için ondan dedim yani bilmenizi istedim o kadar amacım konuyu saptırmak tartışma çıkarmak değil Ben Bölüm Modu olarak 3mr'yi yanımda görmek istiyorum bunu bir daha yazdım ..

Hepinize İyi Forumlar

Ethnic​

Orti aynen sende öle idin 3mr den farklı degildin unutma ;) Ben zaten modlugu daha genc azimli kişilere hak tanımak için bıraktım.Bunu solarizede ilettim zamanında ve gerekli açıklamayıda yaptım arkadaslar ben photoshop'u yaklasık 2.5 3 senedir kullanıyorum.Lütfen Photoshop 1 sene içinde bilgiyi tamamlar gerisi yaratıcılıga kalmıs bişidir.3mr bu bilgiye sahip görüyorum.Sanatı ona kalmıs herşey orda yatıyor Sanat yaratıcılık bu 2 li başka bişi yok :goz:Ben Tevez yeni adaylar gelsin çabalasın emek versin tevezinde modlugu devretmesini isterim usta çırak ilişkisi sürsün.Photoshopta verebileceginiz bilgi sınırlıdır ama yaratıcılık ve sanatınız sınırsızdır bunu kullananlar bilir.Şuan için modluk 3mr haricinde biri açsın kesinlikle - derim çünkü yokki ondan baska hani.Bizde olsun herkes bilsin herkes derslerini sürsün ortaya göstersin kendini verelim +3mr gibi.Umarım anlatabildim Saygılar.

MozoLe Miяach;4272037' Alıntı:
Meteorun Yaptıqı ÇaLışmaLarının Yanında SenınkıLer Gerçekten Çok Amatörce..Ne Zaman O ßoLume Onun Kadar Emek Harcar,Onunkısı Kadar Kendını GeLiştirirsen İşte O Zaman ßeLki ßi İhtimaL Oyum + oLaßıLır..

[ - - - ßeşiktaş ] [ oLumsuz.. ] [ - ]

Mert seni severim bilirsin.Ama bilgisi ve deneyimi hakkında fazla bir bilgin olmayan birisi hakkında kendince bir nevi özeleştiri yapmışsın.Bunu hiç tasvir etmiyorum,Metaor'un dediği gibi o bölümde bende 3mr den başka adam göremiyorum.Başvuruyu boş yere meşgul ettiğim için özür dilerim.

+1
ßu Arada Avatar İçin Thanks =) ..

photoshop ile ilgili programları yada pluginleri ara sira paylastigim bi bolum bence hak ediyor

+ diyorum..

Biraz Göz Attımda BöLüme Bayağı iLgin Var.

HayırLısı oLsun +1903

Mert seni severim bilirsin.Ama bilgisi ve deneyimi hakkında fazla bir bilgin olmayan birisi hakkında kendince bir nevi özeleştiri yapmışsın.Bunu hiç tasvir etmiyorum,Metaor'un dediği gibi o bölümde bende 3mr den başka adam göremiyorum.Başvuruyu boş yere meşgul ettiğim için özür dilerim.

ßeni Sevip Sevmemeniz Umrumda DeqıL Niqqa...ßen ßir Yorum Yapmışsam Sayqı Duyucak,ßenım Yorumumdan aLıntı Yapmadan Cevap Verıceksınız.. ßen NasıL ßaşkasının Yorumundan aLıntı Yapmıyorsam Sizde ßu Hususa Dıkkat Edıp İnsanLarın DüşünceLerine Sayqı Duyup Ona Göre Davranıcaksınız..ßu Mesajım DostLarada HasımLarada...​

3mr | +1905

MozoLe Miяach;4290955' Alıntı:
ßeni Sevip Sevmemeniz Umrumda DeqıL Niqqa...ßen ßir Yorum Yapmışsam Sayqı Duyucak,ßenım Yorumumdan aLıntı Yapmadan Cevap Verıceksınız.. ßen NasıL ßaşkasının Yorumundan aLıntı Yapmıyorsam Sizde ßu Hususa Dıkkat Edıp İnsanLarın DüşünceLerine Sayqı Duyup Ona Göre Davranıcaksınız..ßu Mesajım DostLarada HasımLarada...​

Beyler Arkadaşımız Haklı, Hiçkimse hiçkimsenin yorumu hakkında yorum yapamaz.
Eğer ki burası bir forumsa, bu forumda herkesin kendi hür ifadeleri olur-olabilir.
Bu olumlu olur , olumsuz olur.
Bunu etkilemek,eleştirmek değiştirmek özellikle de yeri burası değildir.
Heleki bu sayfa bir Moderator adayının değerlendirilmesi sayfasıdır ki.
Etkilemeye kalkmanız etik olmaz.
Ayrıca birinin bir yorum getirmesi(olumlu veya olumsuz) o bölüme girip çıkmasıyla ilgili değildir.
Nitekim, forumda da böyle bir kural yok.
Görev almak isteyenler Kategorisine herkes ama herkes adaylara + veya - oy verebilir
----------------
Gelelim Emrah kardaşıma :)
Gardaşım için o bölüm biçilmiş kaftandır..
Kod:
[COLOR="Red"]+1905[/COLOR]
Photoshopta gerçekten önemli işler çıkaran-çıkaracak bir sevdiğimiz kardeşimizdir.
Her zaman destekleyeceğimi bildirir, keyifli forumlar dilerim.

genelde o bölümde takıldığım için zaten bölüme çok faydası olan 3mr'in olması taraftarıyım, görünenen köy klavuz istemez. hayırlı olsun usta

hayırlı olsun..+ kırmızı ..

ßöLüm mükkemmeL derecede rehabet qören bi yer... SenLe bi ara ps çaLışmamızda oLmu$tu qerekLi biLqin var .. SeviyeLi oLqun tavırLarın bir mod'a yakı$ır $ekiLde... benden (+) HayırLı oLsun ...

MozoLe Miяach;4290955' Alıntı:

Yuh bea bende sitenin en tepesindeki ''Biz Bir aileyiz'' resimli yazısını görünce helal olsun demiştim.
Bu mu sizin Aileniz.Şurda bir forum ortamındayız adamın biri çıkıp Hasımdan bahsediyor.
Yaptığınız çok yanlış.
HackHell üyeleri arasında dargınlık,küskünlük olmaz.
Hele hele düşmanlık hiç olmaz.
Herkes haddini bilsin.
Biz bir aileyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri