- Reaction score
- 0
Furkan kardeşim onay vermiş bendende +
MozoLe Miяach;4272037' Alıntı:Meteorun Yaptıqı ÇaLışmaLarının Yanında SenınkıLer Gerçekten Çok Amatörce..Ne Zaman O ßoLume Onun Kadar Emek Harcar,Onunkısı Kadar Kendını GeLiştirirsen İşte O Zaman ßeLki ßi İhtimaL Oyum + oLaßıLır..
[ - - - ßeşiktaş ] [ oLumsuz.. ] [ - ]
arkadaşım anlıyorum 3mr ' nin bilgisini yetersiz buluyorsun bence yanlış düşünüyorsun hiç girmediğin bir bölüm orası ve oradaki avatarların isteklerin çoğunu 3mr cevaplıyor.
ve en önemlisi şudur ki bunu yasko ' da TheMetaor ' da çok iyi bilir 3mr photoshop hakkında hiçbirşey bilmiyordu ki 1 ay süre içerisinde photoshop ' u çok iyi çözmüş ve sanki 3-4 yıldır photoshop kullanıyormuş gibi resimler ve avatarlar çıkardı ..
mozole mizach yani sadece sözüm sana değil sen öyle dediğin için ondan dedim yani bilmenizi istedim o kadar amacım konuyu saptırmak tartışma çıkarmak değil Ben Bölüm Modu olarak 3mr'yi yanımda görmek istiyorum bunu bir daha yazdım ..
Hepinize İyi Forumlar
Ethnic
MozoLe Miяach;4272037' Alıntı:Meteorun Yaptıqı ÇaLışmaLarının Yanında SenınkıLer Gerçekten Çok Amatörce..Ne Zaman O ßoLume Onun Kadar Emek Harcar,Onunkısı Kadar Kendını GeLiştirirsen İşte O Zaman ßeLki ßi İhtimaL Oyum + oLaßıLır..
[ - - - ßeşiktaş ] [ oLumsuz.. ] [ - ]
Mert seni severim bilirsin.Ama bilgisi ve deneyimi hakkında fazla bir bilgin olmayan birisi hakkında kendince bir nevi özeleştiri yapmışsın.Bunu hiç tasvir etmiyorum,Metaor'un dediği gibi o bölümde bende 3mr den başka adam göremiyorum.Başvuruyu boş yere meşgul ettiğim için özür dilerim.
MozoLe Miяach;4290955' Alıntı:ßeni Sevip Sevmemeniz Umrumda DeqıL Niqqa...ßen ßir Yorum Yapmışsam Sayqı Duyucak,ßenım Yorumumdan aLıntı Yapmadan Cevap Verıceksınız.. ßen NasıL ßaşkasının Yorumundan aLıntı Yapmıyorsam Sizde ßu Hususa Dıkkat Edıp İnsanLarın DüşünceLerine Sayqı Duyup Ona Göre Davranıcaksınız..ßu Mesajım DostLarada HasımLarada...
[COLOR="Red"]+1905[/COLOR]
MozoLe Miяach;4290955' Alıntı:ßeni Sevip Sevmemeniz Umrumda DeqıL Niqqa...ßen ßir Yorum Yapmışsam Sayqı Duyucak,ßenım Yorumumdan aLıntı Yapmadan Cevap Verıceksınız.. ßen NasıL ßaşkasının Yorumundan aLıntı Yapmıyorsam Sizde ßu Hususa Dıkkat Edıp İnsanLarın DüşünceLerine Sayqı Duyup Ona Göre Davranıcaksınız..ßu Mesajım DostLarada HasımLarada...