Photoshop ve Flash Bölümüne Yönetici adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Selamunaleyküm arkadaşlar.
Mehmet kardeşim bölüm modluğundan ayrıldı ayrılalı ve monalizayıçizenkişi,Furkan vs.. kişiler forumdan ayrıldıktan sonra bölüm çok karışık hale geldi ve eski canlılığını yitirdi.

Güzel sanatlar fakültesi Grafik tasarım bölümüne hazırlanan ve sürekli olarak Photoshop,Video ve animasyon tasarımı üzerinde çalışan bir insan olarak bu bölümü düzeltmek ve canlılaştırmak isterim.Uzun süredir internet bağlantımın olmayışı nedeni ve öss yüzünden forumdan baya uzak kalmıştım.Ama artık döndüm hayırlısıyla.Evde internetim var ve günlük zamanımın büyük bir çoğunluğunu .net başında geçiriyorum.

Geniş bir tasarım arşivine sahip olduğumdan paylaşımlarımın hem eğitici olacağına hemde daha önce pek verilmemiş paylaşımlar sunacağıma inanıyorum.

Yeni olduğumu düşünen arkadaşlar bence forumda ne kadar çok paylaşım olduğuna değil bölüm ve forum hakkındaki bilgiye bakmalarını ve bu şekilde oylamayı sürdürmelerini rica ederim =)))

Karar sizin.Azda olsa kendimi sizlere karşı tanıttığıma inanıyorum.

Allaha emanet olmanız dileğiyle…

.:CHECHEN

öss sınav sisteminden

başkan öss sınav sistemi dememen gerekirdi..anlatım bozuklugu yapmıssın..öğrenci seçme sınavı sınav sisteminden dolayı gbı bı anlam cıkıo...

kı ben bunu neden soledım bılmıorm buda senın hatan...gecenın bu saatınde basvuru yaparsan olacak bu:D

nese kardesım Allah yolunu acık ve bahtıyar etsın...calıskan ve efendı bı kardesımızsın..
senı desteklıyorum basarılarının devamını dilerim...

+1923

Mert bence korku bölümüne artık takılma:durdurun
Allah razı olsun kardeşim:D

Düzelttim kardeşim:D

paylasımlarını acıkcası merak edıorum koy da gorelım
:D:D:D

o bölümde iyi şeyler yapacağına inanıyorum chechen. hakkında hayırlısı olsun.

+

O böLümün moDeratörü yok ve bir tane Lazım :p
ve o böLüme yakışır payLaşımlAr yapıorsn
[+ ] hayırLısı oLsun.. :goz:

büyük bir bölüm
yeri gelecek istekler olacak (avatar banner logo vs)
o bölüm de cok fazla online olman gerekecek
PS & Flash kullanmayi bilmen gerekiyor

bunlarin hepsinin altindan kalkabilecekmisin dostum ?

büyük bir bölüm
yeri gelecek istekler olacak (avatar banner logo vs)
o bölüm de cok fazla online olman gerekecek
PS & Flash kullanmayi bilmen gerekiyor

bunlarin hepsinin altindan kalkabilecekmisin dostum ?

Üstad kendimi buna hazır hissettiğim için adaylığımı koydum.Üstelik insanlar bana tasarım hakkında birşey sorduklarında söylediğim şey:
Anladığım tek şey photoshop oluyor.
Bu konu kimse usta olduğunu veya bir diğerinden daha iyi olduğunu idda edemez zaten.Ama şu sıralar üzerinde çalıştığım temel programlar PS,3D max ve flash.Flash bilgim çok olmasada yinede yardımcı olabileceğime inanıyorum=)

Üstad kendimi buna hazır hissettiğim için adaylığımı koydum.Üstelik insanlar bana tasarım hakkında birşey sorduklarında söylediğim şey:
Anladığım tek şey photoshop oluyor.
Bu konu kimse usta olduğunu veya bir diğerinden daha iyi olduğunu idda edemez zaten.Ama şu sıralar üzerinde çalıştığım temel programlar PS,3D max ve flash.Flash bilgim çok olmasada yinede yardımcı olabileceğime inanıyorum=)

+1001
Hayirlisi Olsun Dostum

:goz:

Acilen oraya birilerin El atması lazım...

Eğer yaparım diyorsan sonuna kadar ++++++++++

canlanması lazım orası...

benden de + sana

inşallah olursun...

sevdigim üyelerdensin...fakat bölümde dogru düzgün paylaşımın yok bence biraz erken paylaşımlarını arttır sonra aç derim konuyu

şimdilik -1923....

+ Hadi İyisin =)

Selamunaleyküm arkadaşlar.

Güzel sanatlar fakültesi Grafik tasarım bölümüne hazırlanan ve sürekli olarak Photoshop,Video ve animasyon tasarımı üzerinde çalışan bir insan olarak bu bölümü düzeltmek ve canlılaştırmak isterim.

Benim için yeterlidir =) +1453

üstesinden gelirsin
benden ++++++++
hayırlısı olsun kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri