Photoshop ve Flash Bölümüne Yönetici adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok celıskıdeyım ama ısallah o bolumu kaldırıcak guce sahıbsındır...

+1 Diyorum

Ayrıca =) her yoruma cvp yazma senın ıcın daha iyi olur​

Dediğin gibi o bölüme önceler çok fazla ilgileniyordum artık takılmamaya başladım çünkü canlılığını yitirdi...

Bence A.mod olarak denenmeli diye düşünüyorum :)

valla konularını çok görmedik

ama davranışların9ı beğeniyorum

şimdilik + diyorum

ama editlicem paylaşımlarına göre:goz:

BeNCe De 1aS DaHa üSeRiNDe DuRuRSaN o BöLüMüN HaNi YaPaCaKLaRıNDaN ZiYaDe, YaPTıKLaRıNı GöSTeRiRSeN SeNiN iÇiN + AvaNTaj oLuR.
ŞimDiLiK + yada - Bi oY VeRMiYoRuM.
HaYıRLıSı oLSuN !..

Üstad kendimi buna hazır hissettiğim için adaylığımı koydum.Üstelik insanlar bana tasarım hakkında birşey sorduklarında söylediğim şey:
Anladığım tek şey photoshop oluyor.
Bu konu kimse usta olduğunu veya bir diğerinden daha iyi olduğunu idda edemez zaten.Ama şu sıralar üzerinde çalıştığım temel programlar PS,3D max ve flash.Flash bilgim çok olmasada yinede yardımcı olabileceğime inanıyorum=)

Eğer dediğin gibiyse bndende + kardeşim

01.06.2008 de bnde mod adayı olacam:D

Gördüğüm Kadarıyla Kendine Güveniyorsun..

+1

+1923 kardesım...

hakkında hayırlısı kardeş +

+1 Hayırlı olsun Kardeşim

+1 Hayırlı Olsun Kardeşim .. :)

mehmet seni gerçekten severim kardeş olmanı da isterim açıkçası ama ne yazık ki uzun süredir foruma giremediğimden o bölümü hakedecek kadar faaliyetler yapıp yapmadığını bilmiyorum fakat eminim ki yapmışsındır çalışmışsındır ama belki de o bölümde senden daha çok emeği olan birisi daha yönetici olmak isteyebilir bilmiyorum böyle birisi varmı ama varsa ona haksızlık olmaması adına sana not vermeyeceğim hayırlısı neyse o olsun dilerim istediğin olur =)

başarılı olacagına inanıyorum +1905....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri