Photoshop ve Flash Bölümüne Yönetici adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1907 sonuna kadar arkandayim ayrica photoshop ile ilgili bir problemin oldugunda cekinmeden sorabilirsin. hakkinda hayirlisi olsun

kesinlikle sana yakışır kardeşim. tüm desteğim seninle. hayırlısı olsun..

++++1453

Konuyu açalı 1 aya yakın oldu.Olumlu olumsuz bütün oylarınız için teşekkür eder Allahtan rıza dilerim.Keşke biraz erken sonuçlansaydı da bölüme biraz çeki düzen verseydim çok dağınıklaştı bölüm):
Mod adaylığımdan çekiliyorum.Artık Öss yüzünden günde 1-2 saat nete girebiliyorum.Buda yönetimin istediği kreterlere ters düşüyor.Yönetim günde 1-2 saat nette olan bir yöneticiyi istemeyeceğinden adaylıktan vazgeçiyorum.

İyi günler...

Konuyu açalı 1 aya yakın oldu.Olumlu olumsuz bütün oylarınız için teşekkür eder Allahtan rıza dilerim.Keşke biraz erken sonuçlansaydı da bölüme biraz çeki düzen verseydim çok dağınıklaştı bölüm):
Mod adaylığımdan çekiliyorum.Artık Öss yüzünden günde 1-2 saat nete girebiliyorum.Buda yönetimin istediği kreterlere ters düşüyor.Yönetim günde 1-2 saat nette olan bir yöneticiyi istemeyeceğinden adaylıktan vazgeçiyorum.

İyi günler...

neyse sen öss ne bak başarılı ol.. Sonra mod olursun :goz:

Ben Yerini tamamLamaya calısıyorum CHECHEN kardesim Elimden Geldigi Kadr ama senle ii 2 li oluyoruz.

Ben Yerini tamamLamaya calısıyorum CHECHEN kardesim Elimden Geldigi Kadr ama senle ii 2 li oluyoruz.

Kardeşimsin.EyvAlllah.Bölümde çok güzel paylaşımların var.Lakin fark ettiysen uzun süredir orda doru düzgün bir paylaşım yapmadım,yapamadım.Senin gözün orda olsun.Ben gene paylaşım yapma çalışırım orda.Konuları bi temizlesen çok iyi olurdu.Linkleri ölen eski konular habire ön sayfalara taşınıyor.Bunun sebebi aramalarda çıkan sonuçlar.Bölümde bikaç karışıklık var.Eğer konu kapama silme düzenleme gibi yetkilerin varsa söyle bana gözüme çarpan bikaç konu var onları pm de görüşelim.
Allaha emanet olun inşaAllah

Kardes Öyle bi yetki Bende yok :( Ama SuanLık Kendimi ii yeterli bi kademede hissetmiyorum onun için bi müddet Senin Mod Olmanı Beklemiştim.Nasip Degilmiş ama gercekten Ps bölümü ii degil Bunun için Cok Çalısçam ii Olması için.Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri