Prince Of Persia (Full Rip) 2008

emeğiniz için teşekkürler. bence harika oyunlardan biri...

Ya şu yeni grafikleri hiç sevmedim. Bu tarz çizimleri felan oldum olası sevmemişimdir. Umarım prince kardeşimle aramı açmaz...

arkadaşlar launcer e tıkladığımda bu hatayı alıyorum
n3r9g4.jpg

.exe dosyasına tıkladıgımda açılıyor ama 5-6 saniye içinde kapanıyor sebebini ne olabilir .
bide arkadaşlar oyun kurduktan sonraki boyutu 3.09 gb olarak gözüküyor bi yanlışlık varmı acaba?

Eline saglık dostum ..İndirmeye başladım umarım benim pc kaldırır..

Game Trailer da eklersen tam olcak...:D

Bence olması gerekendir....
Saygılarımla...
Katkım olsun istedim,böylece grafikleri ve hikayesi hakkında bilgi edinebilir indirecek arkadaşlar...

[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NS8DzPiO8N4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NS8DzPiO8N4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]

Süper de yapmışım helal olsun bana:D

sonunda indirdim ve kurdum oyunu kurulum da sorun yok.. sadece "d3dx9_39.dll" isimli dosyayı istedi açarken.. sebebi de Shader Model 3.0+ gereksiniminden sanırsam. dosyayı google da aratıp buldum ve oyun çalışıyor.."_Sir_DaNieL_" çok güzel bir iş yapmışsın tebrk ederim seni.. bu arada ekran kartınızın çok iyi olması lazım ben 512mb 400 ramdac vga kart ile bütün ayrları kısıp oynayabiliyorum. gerrisini düşünün işte :)

Dostum bende de aynı hatayı veriyor..Acaba Senin dediğin gibi Shader Model 3 gereksinimindenmi( O da neyse ilk defa duyuyorum..Ben daha önce bu hatayı direct x i hiç kurmadan almıştım..)yoksa bi part ı eksik falanmı indirdik?? Cevabını bekliyorum..Heba olmasın indirdik o kadar..:vur

eline sağlık güzel çalışma olmuş

ben bunun two trones ı bitirmek üzereyim oyun harika.. ama pc niz güzel olması lazım bence.. yoksa kasa kasa oynanmaz... teşekkürler sir_daniel ;)

Eline sağlık.Görüntüler oyun içi görüntüler mi yoksa konsept görüntüler mi.

eline sağlık.............

Geri