Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar launcer e tıkladığımda bu hatayı alıyorum
.exe dosyasına tıkladıgımda açılıyor ama 5-6 saniye içinde kapanıyor sebebini ne olabilir .
bide arkadaşlar oyun kurduktan sonraki boyutu 3.09 gb olarak gözüküyor bi yanlışlık varmı acaba?
sonunda indirdim ve kurdum oyunu kurulum da sorun yok.. sadece "d3dx9_39.dll" isimli dosyayı istedi açarken.. sebebi de Shader Model 3.0+ gereksiniminden sanırsam. dosyayı google da aratıp buldum ve oyun çalışıyor.."_Sir_DaNieL_" çok güzel bir iş yapmışsın tebrk ederim seni.. bu arada ekran kartınızın çok iyi olması lazım ben 512mb 400 ramdac vga kart ile bütün ayrları kısıp oynayabiliyorum. gerrisini düşünün işte
Dostum bende de aynı hatayı veriyor..Acaba Senin dediğin gibi Shader Model 3 gereksinimindenmi( O da neyse ilk defa duyuyorum..Ben daha önce bu hatayı direct x i hiç kurmadan almıştım..)yoksa bi part ı eksik falanmı indirdik?? Cevabını bekliyorum..Heba olmasın indirdik o kadar..:vur