Prince Of Persia (Full Rip) 2008

emeğine sağlık baya uğraşmışsın belli

hacı çok sağol indirdim 2 ay içerisinde :D malum kotalı insancıklar mecbur böyle yaymak zorunda kalıyoruz.ama sorun var oyunu yükledim dxd2d9.dll dosya hatası verdi dll files ten buldum onu o hatayı kaldırdım ortadan fakat şimdi de hiç açılmadan hata veriyor oyun.Acaba yüklememiz gereken birşeyler mi var launcher da sistem özellikleri minimum hepsi destekliyor görünüyo yardımcı olursanız sevinirim tekrar ellerinize sağlık

Kardesim nasıl denk getirdin Tamda 31 Part :D

arkadaşlar launcer e tıkladığımda bu hatayı alıyorum
n3r9g4.jpg

.exe dosyasına tıkladıgımda açılıyor ama 5-6 saniye içinde kapanıyor sebebini ne olabilir .

aynı hatayı bende de weriyor lütfen yardım edin acil!!

ya yok mu bi bilen o kadar indirdik çalıştıramadık

oyun bozuk değil directx en son güncellemeleri yapın arkadaşlar sonra oyunu tekrar kurun çalışıyor ben de aynı hataları alıyordum şimdi oynuyabiliyorum oyun süper ötesi birşey bence grafiklerde hiç kasma yapmadı gayet rahat oynayabiliyorum x1550 ekran kartımla

teşekkürler kardeş ellerin dert görmesin.sizdeki bu upload sabrı olduktan sonra HH den çıkmak mümkün deil gibi :D

Oyun tek Kelime ile süper.

arkadaşlar oyunu yükledim çalıştırdım fakat oyun kasıyor ve ayarlamaları yapamıyorum.şöyle ki launcher.exe dosyası hata veriyor.bakmadığım forum kalmadı nerdeyse.herkes aynı partları indirmiş fakat kimisi sorun yaşamıyor kimisi de benim yaşadığım sorunları yaşıyor.directx son sürümü yüklü.deamon tools da var.yani sorunun çözümü olarak bu iki proğramın yüklü olması gerektiği söyleniyor fakat halledemedim.biri yardım etsin lütfen yeniden yükledim ama aynı hatayı yine alıyorum..

http://img3.imageshack.us/img3/5168/adszcub.jpg

arkadaşlar oyunu yükledim çalıştırdım fakat oyun kasıyor ve ayarlamaları yapamıyorum.şöyle ki launcher.exe dosyası hata veriyor.bakmadığım forum kalmadı nerdeyse.herkes aynı partları indirmiş fakat kimisi sorun yaşamıyor kimisi de benim yaşadığım sorunları yaşıyor.directx son sürümü yüklü.deamon tools da var.yani sorunun çözümü olarak bu iki proğramın yüklü olması gerektiği söyleniyor fakat halledemedim.biri yardım etsin lütfen yeniden yükledim ama aynı hatayı yine alıyorum..

http://img3.imageshack.us/img3/5168/adszcub.jpg
ageia phsyx:hhsigara
son sürümü bul yükle keyfine bak ;)

oyun süper ama size bir tavsiye. oyunu düşük ekran ayarında oynayın. Yoksa devi geçemiyorsunuz.

Öncelikle teşekkürler Ellerine sağlık.
Oyunu sorunsuzca kurdum. Launcherdan Starta bastığımda önce oyun açılacakmış gibi ekran kapanıyor. Fakat sonra masaüstüne geri dönüyorum herhangi bi değişikli olmuyo :S Ne yapmam gerekiyo acaba?

arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var sir daniel arkadaşa öncelikle verdiği emek için sonsuz teşekürler ediyorum ben oyunu kurdum fakat çalışmadı.kurulumda herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak oyunu açtığımda d3dx9_39.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı yazıyor.popun bütün serilerini bitirdim bi bu kalmıştı. lütfen bu konuda yardım eder misiniz? ya da bilen birileri bi açıklama yapsın.o kadar kota boşla gitmesin.ilgileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekür ediyorum

arkadaşlar popun yeni oyununu kurdum fakat dll dosyasını bulamıyor foruma baktım indirip yükleme falan söyleniyor onu da yaptım indirdim tekrar kurdum system 32 ye de attım klasöre çıakrıp ama sorun devame diyor ne yapmamız gerek lütfen birileri yardım etsin..

Dai Bu indiren adamların hepsinin sorunu var bilen yokmu Problemlimi yükleniyor bu oyunlar bende indiriyorum inş.Hepimizinki aynı sorun degildir.

süpersin keşkem şimdi pc yi yenileyebilsem mağdurlardanım :( ağlamak istiyorum ilk 3 ünü oynadım bunu oynatmıo şeytan icadı işte :D

1,2ve 3 serileini bitirdim.çok zor ve çok güzel bir oyun.bnce bu oyunu herkes oynayamaz.tesekkür ederim.

oyunu indirip kurdum.ama oyunu caliştırdığımda bnden d3dx9_39 dosyasını istiyor.bilen bir arkadaş varsa yardımcı olsun.

Geri