Radyo

unltd

New member
Reaction score
0
selam arkadaslar. bir kac gundur dusundum tasindim ve fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. HACKHELL.COM icin radyo kuralimi. saatlerce burda zaman geciriyoruz ve 1 radyomuz olsa daha zevkli zaman geciririz diye dusunuyorum. dusunsenize, banlanan kisileri canli canli soyleriz :D:D (kotu adamimdir), istekler olur, sicak gelismeleri size soyleriz, sohbet ederiz, haftada 1 gun modun birini konuk edip yayinda konusuruz, ister politik olsun iste guncel olsun, romantizim olsun, muzik hakkinda olsun beraber bireyler paylasiriz. peki ne dersiniz?:biggrin

zor iş gibime geliyo

valla güzel olur ya neden olmasın...hani tam olmasa bile ufak bir müzik çalması,o müziğin açık veya kapalı olarak forumun üyesinin isteğine bırakılması iyi olur bence...

Zamanında Ben Kurmusdum Kendı Radyomu, Ama Artık Kuracak Ve Cevırecek Kadar Zamanım Yok. Djlıgını Yapmaya Hazırım Ama Okadarda Zor Bırsey Deyıl Emın Olun :)

Onceden vardi hatta super mod Chamur arkadasımız djdi :)
hala unutamıorum cemin uyuz bi fon muzigi vardi deli ederdi beni

Modlar, Admınler, Ve Sıte Sahıbı, Ne Dersınız Bu Duruma, Yaz Geldı, Tatıle Gıdemıyenler Burdalar, Yapın Uyelerınıze 1 ıyılık

Baya Destek Cıkılacaksa, Toparlarım Elaman Felan, 1 Hafta ıcınde Baslarız.

ılk Djyımız Bulundu Arkadaslar. Hadı Bakalım Herkez Kolları Sıvasın ıs Basına. :d

wallah bende ki müzik arsııv kimsede yoktur 20GB müzik arsıvım war 1993 ve 2008 tüm albumler bende mewcut bende databank olurum...

Şu Anda ßi Radyoda Dj'Lik Yapıyorum 50'nin Üzerinde Sitelerde Yayın Yapılıyo..

Link Verirdim Ama Reklam Olur Eğer.. Öyle ßişi Olursa ßende Dj Olaßilirim..

güzel fikir ama üstünde ciddi bir şrkilde çalışmak lazım neden olmasın

ben su an adminler kim veya bu bolume kim bakiyor bilmiyorum, olurda adminlerde tamam der, elimden geleni yaparim.

benim isimde djlik, adminlik felan. dedigim gibi detek cikan olursa, yani site sahipleri adminler tarafindan felan, kolaylikla altindan kalka biliriz

Bu Bölüme Dark_angel Bakıo Ona Rica Edin Bir Pm Atın Eğer Fikri Beğenirse Işlem Ttdır...aca Ben Databank Olabilir Miyim??

Geri