Radyo

vallaha arkadaslar oncesini bilmem ama kendimi ovmus gibi olmasinda, ben raydyoyu acdigimda baya dinliyimiz oluyordu, benim tek basima 30-50 abonem vardi. yani benim programimda fikralar, sohbetler, hiphop muzigi felan cogunlukdu. tabi size bagli, benden teklif var, ki bu konu uzerinde okuduguma gore, bana yardimci olmakistiyen arkadaslarda var, djligini ustlenmek istiyen arsivini paylasmak istiyen. dedigim gibi size bagli

bencede çok güzel bir fikir.tebrikler....

Solariz Veya Dark_Angel Sizi ßekliyoruz =)

dark angle'a pm atdim bakalim :D

gorunuse gore fazla ilgi yok!

demek ilgi yok, adminler isterseniz kilitleyin, benden bukadar

zamanında vardı.bende djdim..
ilk gün 50 kişi onlinedi.1 hafta sonra 5 oldu.1 ay sonra 0..

simdi sakin yanlis anlama ama bazen djler cok sIkarlar, sen oyle yapiyorsun demiyorum, ama sahit oldugum sey. dinliyiciler o kisinin tavrini beyenmezler, dinliyici kazanmaya calismazlar. ama dedigim gibi ben sekildim bu konudan fazla ilgi goremedim, ne uyelerden nede yoneticilerden

güzel fikir bence uyar.ama djlerin çok ciddi olması lazım ve yayın akışını iyi yapmaları lazım.
mesela o gün o saatteki yayın Rock müzik ise gidip jazz falan çalmasın adam.
ayrıca röportaj olayı da kulağa hoş geldi ama alt yapı var mı ki.
önceden HH radyo vardı ama sadece dj konuşup şarkı oynatabiliyordu :)

eheh
birzamanlar vardı
bende birkaç bişey yapmıştım sanırım radyo'da :)

Ne Yazıkı Admınler Fazla Olumlu Bakmadılar Sanırım, Cevap Bıle Yazılmadı, Herneyse.

Ne Yazıkı Admınler Fazla Olumlu Bakmadılar Sanırım, Cevap Bıle Yazılmadı, Herneyse.

Böyle düşünmeyiniz.

hackhell 'de 2 tane admin bulunuyor... (bknz: http://www.hackhell.com/showgroups.php)

Dark_Angel askerlik görevini yapmak üzre aramızdan uzaklarda.
Solariz: Sitenin temel işleri ile ilgilendiğinden sitenin üst yüzü değerli üyelerimiz ve biz yetkililere kalıyor.

Kapanma nedeni pekte talep olmamasıydı. Ancak yeniden açılması taraftarı üyelerimiz varsa, yayın tekrar başlıyabilir.

Benım Abone Dınlıyıcılerım Vardı, Kendımı OVmek Gıbı Olmasın Ama Sanırım Sıtede Fazla ısteyende Yok, Sorun Yok. 1001gece Kardesızın Radyosu VarmıS ıstıyen Orayı Dınlesın Artık.:melek

:) unltd Hevesli bi sheqilde yaqlashımını anlıyorum ama emin ol.. günlerimi gecelerimi aylarımı da diebileceim bi saman diliminde :) yüslerce bu qonudaqi gby djliq yapmaq isteyen qishiyi dinleyip deneyip as qadro dediimis elenmish we adam gby saatlerinde gelip yayınını yapan düsenli bi radyo qurmushduq faqat emin ol dinleyici qitlesini memnun edemessin.. qaldıqi qonuq olsun geyiq olsun hemen her türde program yapılarını denediq.. haberlerden tutun söyleshilere 4um güncel meselelerine qadar altın dönemleride oldu olmadı deil ama bi saman sonra werilen emeqlerin hich olması insanın hevesini qırıyor 3 qishi dinlyceq die 24 saat ichn ortalama 2 sher saatliq yaynlara bölmeq 12 Dj i alıshdrmaq tabiri caisse eitmeq uygun hale getirmeq hichde qolay deil..

emin olqi ben djliq yaparm ederm dienlerin bi chou listener ( sadece parcha chalıp robotDj den farqsıs )dediimis yapıda yayn yapmaqda anons girmeye cheqinmeleri dinleyici sayısının programa etqi etmesi durumları ile qarshılashmaları choq sorun yaratmaqdadır

taqdir edersinisqi teqrar teqrar deneyip bosha saman ayıracaq qadar ufaq bi 4um siteside deilis.. bu nedenle uygun görülmemeqde.. y0xa radyonun qurulması problem deil..3-5 dqq sürmeqdedir..

yinede deyeceine inanıyorsanıs.. ve radyonun yönetimi qonusunda biri chıqarda ben ilgilenirim diyorsa.. örn: Hell gby :p yapılabilir..

:) unltd Hevesli bi sheqilde yaqlashımını anlıyorum ama emin ol.. günlerimi gecelerimi aylarımı da diebileceim bi saman diliminde :) yüslerce bu qonudaqi gby djliq yapmaq isteyen qishiyi dinleyip deneyip as qadro dediimis elenmish we adam gby saatlerinde gelip yayınını yapan düsenli bi radyo qurmushduq faqat emin ol dinleyici qitlesini memnun edemessin.. qaldıqi qonuq olsun geyiq olsun hemen her türde program yapılarını denediq.. haberlerden tutun söyleshilere 4um güncel meselelerine qadar altın dönemleride oldu olmadı deil ama bi saman sonra werilen emeqlerin hich olması insanın hevesini qırıyor 3 qishi dinlyceq die 24 saat ichn ortalama 2 sher saatliq yaynlara bölmeq 12 Dj i alıshdrmaq tabiri caisse eitmeq uygun hale getirmeq hichde qolay deil..

emin olqi ben djliq yaparm ederm dienlerin bi chou listener ( sadece parcha chalıp robotDj den farqsıs )dediimis yapıda yayn yapmaqda anons girmeye cheqinmeleri dinleyici sayısının programa etqi etmesi durumları ile qarshılashmaları choq sorun yaratmaqdadır

taqdir edersinisqi teqrar teqrar deneyip bosha saman ayıracaq qadar ufaq bi 4um siteside deilis.. bu nedenle uygun görülmemeqde.. y0xa radyonun qurulması problem deil..3-5 dqq sürmeqdedir..

yinede deyeceine inanıyorsanıs.. ve radyonun yönetimi qonusunda biri chıqarda ben ilgilenirim diyorsa.. örn: Hell gby :p yapılabilir..

=) GüzeL ßi söz Olmuş..​

Geri