unltd Hevesli bi sheqilde yaqlashımını anlıyorum ama emin ol.. günlerimi gecelerimi aylarımı da diebileceim bi saman diliminde
yüslerce bu qonudaqi gby djliq yapmaq isteyen qishiyi dinleyip deneyip as qadro dediimis elenmish we adam gby saatlerinde gelip yayınını yapan düsenli bi radyo qurmushduq faqat emin ol dinleyici qitlesini memnun edemessin.. qaldıqi qonuq olsun geyiq olsun hemen her türde program yapılarını denediq.. haberlerden tutun söyleshilere 4um güncel meselelerine qadar altın dönemleride oldu olmadı deil ama bi saman sonra werilen emeqlerin hich olması insanın hevesini qırıyor 3 qishi dinlyceq die 24 saat ichn ortalama 2 sher saatliq yaynlara bölmeq 12 Dj i alıshdrmaq tabiri caisse eitmeq uygun hale getirmeq hichde qolay deil..
emin olqi ben djliq yaparm ederm dienlerin bi chou listener ( sadece parcha chalıp robotDj den farqsıs )dediimis yapıda yayn yapmaqda anons girmeye cheqinmeleri dinleyici sayısının programa etqi etmesi durumları ile qarshılashmaları choq sorun yaratmaqdadır
taqdir edersinisqi teqrar teqrar deneyip bosha saman ayıracaq qadar ufaq bi 4um siteside deilis.. bu nedenle uygun görülmemeqde.. y0xa radyonun qurulması problem deil..3-5 dqq sürmeqdedir..
yinede deyeceine inanıyorsanıs.. ve radyonun yönetimi qonusunda biri chıqarda ben ilgilenirim diyorsa.. örn: Hell gbyyapılabilir..
kusura bakma ama ben yazini okiyamadim :saskin