Rapid Accountları

acaba rica etsem banada gönderebilirmisiniz...şimdiden teşekkürler

Ya rapidden başka dosya paylaşım sitesi yokmu eskiden çok iyiydi rapid ama şuan milletin cebindeki parayı sömürmeye çalışıyor adamlara zorla premium hesap aldırmaya zorluyor rapid başka dosya paylaşım sitesi kullanmaya başlasak daha iyi olur bence

haklısın sanırım ve benim bildigim guzel bi site var turkiyede ttnet artık sınırsız en dusuk 8mb cıkardıgına gore benim bildigim en uygun BigAndFree.com - Share your files with the world! olacak ben oradan ort 900kb ile indiriyorum hemde bedava :D

BigAndFree.com - Share your files with the world!

paylasım sitesi versem banlanırmıyım acaba adminler lutfen cevabb verecegim sitede filmler var ve 7-8 farklı paylasım adresi kullanılıyo ve hepsi uyumlu ve bir film bedavadan en hızlı bir şekilde iniyo cevap bekliyorum

isteyen olursa pm de atarım bu arada yabancı filmler var

üyelik alabilirmiyim mursit 5.0 ı indiricem 5.3gb :S

eğer varsa r.etsem bana da yollarmsınız? p.m ile lütfen

selam arkadaslar ben program indiriyorumda bana acil rapid lazım gonderebilirseniz cok sevinirim

beyler emeğinize sağlık kpss ye hazırlanıyorum sitede buldum fakat çok uzun eğer kısa sürelide olsa bir şifre gönderebilireniz bu garibi sevindirirsiniz. kolay gelsin pcleriniz zeval görmesin

burdan isteyince gönderiliyormu ki?? neyse göreceğiz bakalım:)

BENDE ÜYELİK ŞİFRESİ İSTİYORUM:)

bende alabilir miyim.. Tesekkurler...

bi tanede ben alabilirmiyim 3 aralıkta istemiştim ama hala gelmedi yine de teşekkürler...

bi tanede ben alabilir miyim knownun 50 partlık bi paulaşımını acil bitirmem lazım da simdiden teşekkürler

arkadaşlar rapid satan bi arkadaş vardı 10 yl sanırım hangi konuda bilen var mı

Benim de ihtiyacım var gönderebilir misiniz teşekkürler...

Banada lazim yardimci olursaniz sevinirim.

Tesekkkürler

acil bi arkadaş bana pre şifre gönderirse çok sevinirim

arkadaşlar elinde olanlara sesleniyorum çok acil bir adet premium lazım gönderen olursa sevnirim

Arkadaşlar mümkünse rapid şifresi gönderbilirmisiniz?Teşekkürler

Geri