Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya rapidden başka dosya paylaşım sitesi yokmu eskiden çok iyiydi rapid ama şuan milletin cebindeki parayı sömürmeye çalışıyor adamlara zorla premium hesap aldırmaya zorluyor rapid başka dosya paylaşım sitesi kullanmaya başlasak daha iyi olur bence
haklısın sanırım ve benim bildigim guzel bi site var turkiyede ttnet artık sınırsız en dusuk 8mb cıkardıgına gore benim bildigim en uygun BigAndFree.com - Share your files with the world! olacak ben oradan ort 900kb ile indiriyorum hemde bedava
paylasım sitesi versem banlanırmıyım acaba adminler lutfen cevabb verecegim sitede filmler var ve 7-8 farklı paylasım adresi kullanılıyo ve hepsi uyumlu ve bir film bedavadan en hızlı bir şekilde iniyo cevap bekliyorum
isteyen olursa pm de atarım bu arada yabancı filmler var
beyler emeğinize sağlık kpss ye hazırlanıyorum sitede buldum fakat çok uzun eğer kısa sürelide olsa bir şifre gönderebilireniz bu garibi sevindirirsiniz. kolay gelsin pcleriniz zeval görmesin